Social Icons

Δευτέρα 17 Απριλίου 2023

Δευτέρα 17 Απριλίου 2023

ΚΡΙΟΣ:
Μην επιχειρήσετε να ανοίξετε συζητήσεις, γιατί είναι απαραίτητο να διαφυλάξετε τις σχέσεις σας. Δείτε την πραγματικότητα ως έχει και σταματήστε να ζείτε μέσα σε ουτοπίες.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Συνεργαστείτε με ανοιχτά χαρτιά και να είστε σίγουροι πως δε θα βγείτε χαμένοι. Είστε αρκετά έξυπνοι για να μαθαίνετε από τα λάθη σας και να μην τα επαναλαμβάνετε.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Καινούριες γνωριμίες θα κινήσουν το ενδιαφέρον σας και θα σας κάνουν να νιώσετε πιο δυναμικοί. Είστε έτοιμοι να προωθήσετε τα σχέδιά σας και να πετύχετε τους στόχους σας.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η κοινωνικότητά σας θα παίξει τον πρώτο ρόλο, ακόμα και αν απλώς θέλετε να φλερτάρετε. Μερικά εμπόδια με αγαπημένα πρόσωπα θα σας απομακρύνουν προσωρινά από κοντά τους.
 
ΛΕΩΝ: Η επαγγελματική σας ζωή θα είναι αρκετά απαιτητική και πιεστική, σε σημείο που να θέλετε να τα αφήσετε όλα. Μην πιστεύετε όποια υπόσχεση σας δίνουν, ενώ ξέρετε ότι δεν έχει αντίκρισμα.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το παρασκήνιο που θα υπάρχει φέρνει πολλά απρόοπτα, οπότε μη δημιουργήσετε εντάσεις και αναταραχές. Μάθετε να πειθαρχείτε στη ζωή σας και να έχετε αισιοδοξία.
 
ΖΥΓΟΣ: Η ικανότητα να αξιοποιείται τις συζητήσεις σας θα σας οδηγήσει σε ικανοποιητικά αποτελέσματα. Συγκρατηθείτε ως προς την υπερβάλλουσα και καταπιεστική συμπεριφορά σας.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι υποχρεώσεις του επαγγελματικού τομέα έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τις αντοχές σας. Μέσα από τις επαγγελματικές σας σχέσεις, αναζητήστε την υποστήριξη.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη να ταξιδέψει και χαλαρώστε. Δημιουργική και αρκετά ερωτική θα είναι η σημερινή ημέρα, παρόλο που κάποιες δυσκολίες θα σας φέρουν προ εκπλήξεων.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τα επαγγελματικά σας σχέδια δε θα προσκρούσουν σε εμπόδια, αλλά θα αρχίσουν να πραγματοποιούνται. Ανανεωθείτε και φροντίστε να πλησιάσετε όσο μπορείτε το σύντροφό σας για να ομορφύνετε τη σχέση σας.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βρείτε τρόπους που θα σας απεγκλωβίσουν από παλιές τακτικές και συμπεριφορές λανθασμένες. Μην αφήσετε οι απορίες ή οι αντιφάσεις να δημιουργήσουν ρήξη στη σχέση σας.
 
ΙΧΘΥΣ: Διάφορα εξωτερικά γεγονότα, σας κάνουν από τη μία να είστε δυνατοί, αλλά από την άλλη να φέρεστε εριστικά. Δεν αποκλείεται να αναθεωρήσετε κάποιες κινήσεις ή αποφάσεις και να ακολουθήσετε κάτι νέο.