Social Icons

Σάββατο 1 Απριλίου 2023

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2023

Οι πλανήτες ταξιδεύουν μέσα στο Ηλιακό σύστημα, αυξομειώνοντας την απόστασή τους και σχηματίζοντας όψεις. Το πέρασμά τους από τα ζώδια, η θέση τους και οι διελεύσεις που κάνουν μας δίνουν στοιχεία πως θα μας επηρεάσουν τις μέρες μας. 
 

Ας δούμε πως θα κινηθεί ο Απρίλιος...

Στις 4 ο Ερμής περνάει στον Ταύρο, φέρνοντάς σας αντιμέτωπους με την πραγματικότητα και κάνοντάς σας περισσότερο ρεαλιστές. Θα έχετε την ευκαιρία να αναπτύξετε τις ιδέες και τις σκέψεις σας, αλλά και να βρείτε εναλλακτικές λύσεις σε ότι σας απασχολεί. Δίνει σάρκα και οστά στις ιδέες, στα σχέδια και στους στόχους σας. Οι επαφές σας κρίνονται από σοβαρότητα, βάζοντας το υπόβαθρο για μεγάλες συνεργασίες. Μέσα από συζητήσεις θα βρίσκετε εναλλακτικές λύσεις για ότι προσκρούει σε εμπόδια, ενώ η ηρεμία και η λογική, θα βοηθάει να εκφράζεστε σωστά. Δώστε σημασία στις προοπτικές που θα ανοιχθούν μπροστά σας, διατηρώντας ανοιχτό μυαλό και παραμερίζοντας αμετακίνητες θέσεις.
 
Στις 5 ο Ερμής στον Ταύρο σε εξάγωνο στον Κρόνο στους Ιχθείς, είναι ιδανική όψη για αποφάσεις, για να εκπληρώσετε στόχους, ενώ είναι πολύ πιθανό να σας δοθεί βοήθεια από άτομα που δεν περιμένατε.
 
Στις 6 η Πανσέληνος στο Ζυγό, βγάζει στην επιφάνεια εγωιστικές συμπεριφορές και ακραίες απαιτήσεις. Υπάρχει δυσκολία στο να αποκατασταθούν οι ισορροπίες, καθώς απρόσμενες εντάσεις θα φέρνουν αναστάτωση σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Περισσότερο επηρεάζονται τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).
 
Στις 7 η Αφροδίτη στον Ταύρο σε εξάγωνο στον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, αυξάνει το συναισθηματισμό σας και γίνεστε πιο ανοιχτοί απέναντι στα δικά σας άτομα, αλλά και πιο επιεικείς με συνεργάτες στον επαγγελματικό χώρο.
 
Στις 8 ο Ερμής στον Ταύρο σε εξάγωνο με τον Άρη στον Καρκίνο, ευνοεί νέα ξεκινήματα και αγορές μηχανημάτων. Ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας σχέδια, καθώς θα είστε έντονα δημιουργικοί και έτοιμοι να αντιδράσετε σε ότι προκύψει.
 
Στις 11 η Αφροδίτη στους Διδύμους σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο, φέρνει κέρδη από συνεργασίες και αυξάνει τα έσοδα, αλλά οι ευκαιρίες θα είναι περιορισμένες λόγω της ανάδρομης κίνησης του Πλούτωνα. Ο Ήλιος στον Κριό σε σύνοδο με το Δία στον Κριό, σας δίνει προστασία για να διεκπεραιώσετε υποθέσεις που έχετε σε εκκρεμότητα και τη δυνατότητα να τακτοποιήσετε οικονομικές οφειλές.
 
Στις 12 η Αφροδίτη εισέρχεται στους Διδύμους, φέρνοντας ανατροπές σε ότι σχετίζεται με το συναισθηματικό τομέα. Κάντε καινούριες γνωριμίες και πιστέψτε στον εαυτό σας. Βάλτε σε τάξη τις σκέψεις σας και προσεγγίστε συνεργάτες που σκέφτονται όπως εσείς. Περισσότερο ευνοούνται τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) και της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης).
 
Στις 14 η Αφροδίτη στους Διδύμους σε τετράγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθείς, είναι δύσκολη και ακατάλληλη όψη σε συναισθηματικό επίπεδο. Μην επιχειρήσετε αλλαγές ή ξεκαθαρίσματα, καθώς φέρνει ψυχρότητα και ρήξη σε σχέσεις.
 
Στις 20 πραγματοποιείται δακτυλιοειδής Ολική Έκλειψη Ηλίου και Νέα Σελήνη στον Κριό, που θα σας ωθήσει να δημιουργήσετε νέα σχέδια και την επιθυμία να ανοίξετε τα φτερά σας. Τολμήστε να κάνετε ορισμένες αλλαγές έχοντας την αίσθηση του μέτρου και την απαιτούμενη υπομονή, για να μη βιάσετε τα πράγματα. Όλα έχουν τη σωστή στιγμή για να γίνουν και κάποια χρειάζονται το χρόνο τους. Περισσότερο επηρεάζονται τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως). Ο Ήλιος στον Ταύρο σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο, μείνετε μακριά από παρασκηνιακές καταστάσεις και κουτσομπολιά που θα σας εκθέσουν ανεπανόρθωτα. Μη δώσετε δικαιώματα στους γύρω σας, γιατί δε θα σας αρέσει να ανακατευτούν στη ζωή σας.
 
Στις 22 ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία στον Ταύρο, επηρεάζει αισθητά τον οικονομικό τομέα για αυτό είναι ακατάλληλο διάστημα για νέα εγχειρήματα ή ρίσκα. Τα εμπόδια, οι καθυστερήσεις και οι παρανοήσεις θα δίνουν και θα παίρνουν, οπότε αποφύγετε να πιέσετε συνεργάτες ή να είστε άκαμπτοι στις απόψεις σας.
 
Στις 23 ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία στον Ταύρο σε εξάγωνο με τον Άρη στον Καρκίνο, σας ωθεί να προωθήσετε σχέδια και στόχους κρατώντας αποστάσεις από άτομα που δε γνωρίζετε καλά ή είναι αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας.
 
Στις 25 ο Ήλιος στον Ταύρο σε εξάγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθείς, βοηθάει να εκφραστείτε δημιουργικά και να αναλάβετε καθήκοντα με σύνεση. Η εργατικότητα επιβραβεύεται.
 
Στις 29 ο Άρης στον Καρκίνο σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, φέρνει απρόσμενες ευκαιρίες που θα σας ωφελήσουν αρκεί να τις εκμεταλλευθείτε σωστά.