Social Icons

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023

ΚΡΙΟΣ:
Θα ακούσετε ενδιαφέροντα πράγματα που θα σας ανοίξουν καινούριους δρόμους και θα αποκτήσετε την υποστήριξη των φίλων σας, που τον τελευταίο καιρό ζητούσατε διακαώς.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Ξεκινήστε μια συνεργασία ή να βάλετε μπροστά έναν από τους στόχους σας. Φανείτε συνεπείς και προνοητικοί τις στιγμές που μπορείτε και περιορίστε τις καθημερινές σας σπατάλες.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Πρέπει να αγωνιστείτε για να φτάσετε σε ένα θετικό αποτέλεσμα και κυρίως να σκεφτείτε έξυπνα στις διαπραγματεύσεις που θα προκύψουν.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Από αυτά που θα υποσχεθείτε μέχρι αυτά που θα πράξετε υπάρχει μια απόσταση. Δείξτε ψυχραιμία και μη δημιουργείτε εντάσεις, που θα φέρουν καινούριους προβληματισμούς στη ζωή σας.
 
ΛΕΩΝ: Η καθημερινότητά σας βελτιώνεται και είστε έτοιμοι να προχωρήσετε σε νέες συμφωνίες. Η αναθεώρηση κάποιων δεσμεύσεων είναι αναμενόμενη και αναγκαία.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δρομολογήστε τις σκέψεις σας και ο σύντροφός σας θα υπερβεί κάποιες από τις ανασφάλειες που έχει. Μαζί μπορείτε να τα καταφέρετε θαυμάσια, αρκεί να πιστέψετε στις δυνάμεις σας.
 
ΖΥΓΟΣ: Επιστρατεύονται οι αναμνήσεις σας και παίζουν ρόλο ρυθμιστή στις τρέχουσες σχέσεις σας. Τα συμφέροντά σας έχουν δεχτεί ήδη μια επίθεση και έτσι υποχρεώνεστε να κάνετε μερικές απαραίτητες μεταρρυθμίσεις.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ξεπεράστε τα λάθη του παρελθόντος για να προχωρήσετε μπροστά και να εξελιχθείτε μέσα στη σχέση σας. Η διάθεση συνεργασίας που θα δείξει ο σύντροφός σας θα σας βοηθήσει να τον προσεγγίσετε πιο εύκολα.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Ερωτικά υπάρχει ενδιαφέρον και αρκετή τύχη, αλλά θα διατηρείται μια ρευστότητα. Προνοήστε τις παγίδες που στήνουν κάποιοι με επιμέλεια σε βάρος σας, για να μη τους δώσετε τη χαρά της νίκης.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εξωτερικά γεγονότα θα επηρεάσουν εργασία, καριέρα και προσωπικές σχέσεις. Τα διλήμματα που κυριαρχούν στην ζωή σας, δε βοηθούν να αποφύγετε μια στενοχώρια.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Να είστε προσεκτικοί στις αποφάσεις σας, ειδικά σε όσες έχουν κίνητρο τον εγωισμό. Η προσωπική ζωή και το σπίτι, θα απαιτήσουν καινούρια έξοδα και απρόβλεπτες ανάγκες.
 
ΙΧΘΥΣ: Τώρα δεν είστε σε θέση να κρίνετε, αλλά αργότερα που οι δυσκολίες θα είναι λιγότερες θα σας είναι πιο εύκολο. Καλή η μυστικότητα που θέλετε να διατηρείτε στην προσωπική σας ζωή, αλλά μην το παρακάνετε.