Social Icons

Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023

Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023

ΚΡΙΟΣ:
Πρέπει να θυμάστε πως η τόλμη είναι αρετή αλλά η βιασύνη ελάττωμα. Μη γίνετε ανταγωνιστικοί μόνο και μόνο για να εντυπωσιάσετε τους γύρω σας.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Προσπαθήστε να συνεργαστείτε με όση υπομονή διαθέτετε αλλά μη ζείτε κάτω από περιορισμών που σας επιβάλλουν. Απαλλαγείτε από το στρες που έχετε, δημιουργώντας καινούριες συνθήκες εργασίας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν περνάτε δύσκολα στις σχέσεις σας, οφείλεται στην αναποφασιστικότητά σας. Πριν προχωρήσετε σε αποφάσεις, σκεφτείτε τα λάθη αλλά και τα σωστά βήματα που πρέπει να κάνετε.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η ανταπόκριση που θα έχετε από το σύντροφό σας θα είναι ανάλογη των προσδοκιών σας. Ανταποδώστε το άνοιγμα της ψυχής του, με τρυφερότητα και αγάπη.
 
ΛΕΩΝ: Βρείτε τρόπους να επεκτείνετε την εργασία σας και μην αφήσετε τα πάντα στην τύχη. Οι προσπάθειές σας θα δημιουργήσουν καλύτερες οικονομικές υποδομές.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Φροντίστε άμεσα εργασιακά θέματα που έχουν αναβληθεί εδώ και καιρό. Επωφεληθείτε από ορισμένες συνεργασίες σας και να είστε ευχαριστημένοι με αυτές.
 
ΖΥΓΟΣ: Κατευθύνετε προσεκτικά τους στόχους σας σε συγκεκριμένες κατευθύνσεις. Εκφράστε τον ψυχικό σας δυναμισμό σε άτομα που μπορούν να σας βάλουν σε μια διαδικασία θετικών σκέψεων.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η κριτική όσων σας περιβάλλουν, αρχίζει να σας αφορά όλο και λιγότερο. Τερματίστε όποιες σχέσεις πιστεύετε ότι δεν έχουν πλέον τίποτα να σας δώσουν.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα νιώσετε πιο δυνατοί να αντιμετωπίσετε τις τρέχουσες καταστάσεις και να τις έχετε υπό τον έλεγχό σας. Με τη βοήθεια της διαίσθησής σας και με τόλμη όλα μπορούν να επιτευχθούν.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Απαρνηθείτε αρνητικές σκέψεις που σας κάνουν να συγκρούεστε με το περιβάλλον σας. Θα αισθανθείτε πως είστε έτοιμοι να συναντήσετε τον εαυτό σας σε ανώδυνες διαδρομές.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάντε αποδεκτές τις αδυναμίες σας, γιατί το να καταφέρετε τα ακατόρθωτα θα σας γίνει ασήκωτο φορτίο. Για να ελαφρύνετε ψυχολογικά δεχθείτε πως δε γίνεται να περνούν όλα από εσάς.
 
ΙΧΘΥΣ: Η εγκατάλειψη των αναγκών σας θα είναι το τίμημα της απομάκρυνσης από τους στόχους σας. Εκτιμήστε τον προσωπικό σας χρόνο για να αισθανθείτε αυτάρκεις και ασφαλείς.