Social Icons

Τρίτη 21 Μαρτίου 2023

Τρίτη 21 Μαρτίου 2023

ΚΡΙΟΣ:
Η επικοινωνία με τους συνεργάτες σας θα κυμαίνεται σε καλά επίπεδα, ώστε να κλείσετε συμφωνίες. Θα αυξηθεί κατά πολύ και η γοητεία σας, για να μπορείτε να εντυπωσιάσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Πλησιάστε άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος και λύστε τις όποιες διαφορές υπάρχουν μεταξύ σας. Η ρομαντική σας διάθεση θα είναι αρκετά ανεβασμένη, αλλά πρέπει να είστε και κάπως επιφυλακτικοί.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην προσπαθείτε να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα γιατί δείχνετε πως δεν έχετε σταθερότητα. Δε χρειάζεται να ανησυχείτε για τα συναισθήματα του συντρόφου σας, αλλά καλό είναι να μην αδιαφορείτε.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πραγματοποιείστε επαγγελματικές συναντήσεις, που θα σας επιφέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Συζητήστε με τους συνεργάτες σας κάποιο επαγγελματικό θέμα που σας απασχολεί τον τελευταίο καιρό.
 
ΛΕΩΝ: Βγείτε έξω και διασκεδάστε ή καθίστε σπίτι απολαμβάνοντας τη συντροφιά της επιλογής σας. Θα υπάρχει χρόνος για να διασκεδάσετε και να ξεφύγετε από τη βαρετή καθημερινότητα.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο ερωτισμός δε θα σας εγκαταλείψει, γι’ αυτό φροντίστε να τελειώσετε τη μέρα ευχάριστα. Κάντε σωστούς και μελετημένους οικονομικούς χειρισμούς, αποφεύγοντας περιττά έξοδα.
 
ΖΥΓΟΣ: Η μέρα είναι κατάλληλη για να προβείτε σε συζητήσεις στον επαγγελματικό σας χώρο. Η γοητεία και η λάμψη σας θα σας κάνει να ξεχωρίζετε και να πετυχαίνετε με ευκολία αυτά που θέλετε.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μπορεί ακόμα να έχετε αρκετό άγχος αλλά η τύχη θα είναι με το μέρος σας, ακόμα και για να ανανεωθείτε. Ακολουθήστε το όνειρό σας κάνοντας τις σωστές επιλογές, ακόμα και αν γνωρίζετε τις δυσκολίες που έχει.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Είναι καλύτερο να έχετε κάτι να ελπίζετε, παρά να γυρνάτε στο παρελθόν που τόσο σας πλήγωσε. Τολμήστε να κάνετε μια νέα αρχή για να έρθει η «άνοιξη» στη ζωή σας σε όποιο τομέα εσείς επιθυμείτε.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αυξάνεται ο ερωτισμός σας και σας κάνει πιο ευάλωτους συναισθηματικά τόσο προς το σύντροφό σας , όσο και προς τα άτομα της οικογένειάς σας.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι αλλαγές θα σχετιστούν πρωτίστως με τις επαγγελματικές εξελίξεις που δε θα σας ευχαριστήσουν ιδιαίτερα, αλλά αν κάνετε υπομονή στη συνέχεια θα έχετε την ευκαιρία να διορθώσετε τα πράγματα.
 
ΙΧΘΥΣ: Είστε εγκλωβισμένοι σε ένα περιβάλλον που δεν μπορείτε να ξεφύγετε. Οι εναλλαγές των συναισθημάτων σας θα είναι αρκετές για να είστε ευέλικτοι και προσαρμοστικοί στις νέες συνθήκες.