Social Icons

Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023

Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023

ΚΡΙΟΣ:
Φανείτε ψύχραιμοι και περιορίστε λίγο την ονειροπόληση και τη φαντασία σας. Οι ιδέες που θα είναι πρακτικές και διαισθητικές, θα βοηθηθούν αρκετά από τις συγκυρίες.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Η προεργασία στα σχέδιά σας θα διευκολύνει την εργασία σας να γίνεται πιο άνετα και πιο αποτελεσματικά. Τα αναλυτικό και διεισδυτικό πνεύμα που διαθέτετε, θα συνεργαστεί με τη διαίσθησή σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Πρέπει να πάρετε απόφαση ότι τα καλά αποτελέσματα δε θα έρθουν αν δεν προσπαθήσετε και οι ίδιοι. Αποφύγετε να προβείτε σε ανοίγματα που είναι πέρα από τις δυνατότητές σας.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην προκαλείτε με τη συμπεριφορά σας άτομα που μπορούν να επηρεάσουν την πρόοδό σας. Σεβαστείτε τους νόμους και τους κανονισμούς των άλλων και όλα θα πάνε καλά.
 
ΛΕΩΝ: Μην εμπιστευτείτε μυστικά σε πρόσωπα που δεν είστε σίγουροι για την τιμιότητα και την εχεμύθειά τους. Αποφύγετε τις περίεργες σπατάλες και φροντίστε να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προτιμήστε να αφήσετε αναπάντητα τα σχόλια που θα περιπλέξουν τις συνεργασίες ή τις σχέσεις σας. Τα εμπόδια που θα προκύψουν δε θα είναι εύκολο να τα προσπεράσετε.
 
ΖΥΓΟΣ: Δείξτε εμπιστοσύνη σε άτομα που έχουν δοκιμαστεί στο χρόνο και σας έχουν αποδείξει ότι σας αγαπούν. Αξιοποιήστε τα ταλέντα σας και βάλτε σε τάξη τα κληρονομικά σας θέματα.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φροντίσετε να είστε πιο αποδοτικοί και επανεκτιμήστε ποιες εργασίες σας πρέπει να έχουν προτεραιότητα ώστε στη συνέχεια να συντονίσετε αναλόγως τις κινήσεις σας.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Δώστε προσοχή στις συναλλαγές σας, αλλά και στον τρόπο που θα χειριστείτε το λόγο. Τώρα σας δίνεται η ευκαιρία, να νιώσετε ηρεμία, γαλήνη και υπεροχή.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δώστε λύσεις σε πολλά θέματα, κυρίως οικονομικά, και παρά το γεγονός ότι βρίσκεστε σε αδιέξοδο οι περισσότεροι από εσάς θα δώσετε λύση σε πολλά προβλήματα.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η μέρα είναι ακατάλληλη για να προβείτε σε επεκτατικές κινήσεις και μεγάλα ρίσκα, καθώς ο κίνδυνος των εξαπατήσεων και των απογοητεύσεων θα είναι αρκετά μεγάλος.
 
ΙΧΘΥΣ: Θα πρέπει να δουλέψετε με βάση τη λογική για να βρείτε λύσεις που θα είναι αποδοτικές και παράλληλα θα σας προφυλάξουν από κακοτοπιές.