Social Icons

Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023

Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023

ΚΡΙΟΣ:
Επικοινωνιακά θα έχετε περισσότερα αποτελέσματα στις προσπάθειες που θα καταβάλετε. Το ένστικτο αλλά και το ψυχικό σας σθένος, σας σώσουν στις δύσκολες στιγμές της ημέρας.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Μην αφήσετε την ψυχολογία σας να επηρεαστεί από τις εναλλαγές της διάθεσης των συνεργατών σας. Στην αρχή της ημέρας ο οικονομικός σας τομέας θα παρουσιάζει μια στασιμότητα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Αναπροσαρμόστε τον τρόπο σκέψης για να προχωρήσετε μπροστά, αλλά και για να περιφρουρήσετε τα κεκτημένα σας. Μη σπαταλήσετε χρόνο και χρήμα σε πράγματα που ξέρετε ότι δεν έχουν αξία.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αν δεν μπορείτε να δώσετε απαντήσεις σε αυτά που σας ρωτούν, η σιωπή είναι η καλύτερη απάντηση. Να είστε έτοιμοι να δουλέψετε πολύ σκληρά και να αναπτύξετε σωστά κριτήρια.
 
ΛΕΩΝ: Εάν στα άμεσα σχέδιά δεν είναι να τακτοποιηθείτε περιστασιακά, κάντε ένα σωστό οικονομικό προϋπολογισμό. Αλλάξτε τον τρόπο που σκέφτεστε και ενεργείτε για να έχετε όφελος στην πορεία.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Όταν φτάσετε στο απροχώρητο σε μια συζήτηση, πάρτε τα πράγματα από την αρχή. Κρατήστε τις αποστάσεις σας αν χρειαστεί από προσωπικές θέσεις του συντρόφου σας.
 
ΖΥΓΟΣ: Οι πράξεις που θα κάνετε είναι σαφώς πιο αξιόπιστες μαρτυρίες από τα λόγια που θα πείτε. Το πρόβλημά σας τον τελευταίο καιρό είναι ότι δε συμμερίζεστε τις απόψεις των άλλων.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ακούστε τη διαίσθησή σας και θα ξέρετε πώς να ενεργήσετε στις διαθέσεις του συντρόφου σας. Υπάρχουν αρκετοί λόγοι ώστε να δείξετε υπομονή και αυτοσυγκράτηση.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα κληθείτε να δώσετε μια βασική μάχη, για να κερδίσετε κάτι που σας στέρησαν ή να αποκαταστήσετε την εικόνα σας. Οι συνθήκες που θα δημιουργηθούν στον εργασιακό χώρο θα φέρουν επεκτάσεις.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προωθήστε τα σχέδιά σας και διαχειριστείτε τα έσοδά σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η σημερινή μέρα θα δοκιμάσει την καριέρα και τις βασικές σας σχέσεις.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δώστε έμφαση στα επαγγελματικά συμφέροντα, με προτεραιότητα σημαντικούς διακανονισμούς. Ενισχύστε τον ψυχισμό σας, χωρίς να ξεχνάτε να προβάλετε τα κρυφά σας ταλέντα.     
 
ΙΧΘΥΣ: Υποχρεούστε να εστιάσετε την προσοχή σας στα κοινωνικά και επαγγελματικά θέματα. Μειώστε εμπόδια που υπάρχουν στη ζωή σας για να μην προκληθούν νέες απώλειες άψυχες ή έμψυχες.