Social Icons

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2023

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2023

ΚΡΙΟΣ:
Μην ξεχνάτε πως η απόσταση ανάμεσα στο φλερτ και τη σοβαρή σχέση ναι μεν είναι μεγάλη, αλλά από κάπου θα πρέπει να ξεκινήσετε για να ανατρέψετε τα τετριμμένα.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Η διάθεσή σας για περιπέτειες θα φτάσει στα ύψη και θα έχετε ευκαιρίες να συναντήσετε το κατάλληλο πρόσωπο και να καλύψετε το κενό που σημάδεψε τη ζωή σας για μεγάλο χρονικό διάστημα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Η τύχη συμπορεύεται μαζί σας ανοίγοντας σας έναν καινούριο ορίζοντα στις επιδιώξεις για το μέλλον. Η οποιαδήποτε ευκαιρία θα έρθει ύστερα από προσπάθεια και τη στιγμή που δε θα την περιμένατε.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εάν είστε μόνοι ή προσπαθείτε να ξεπεράσετε ένα χωρισμό, να είστε σίγουροι πως κάποιο πρόσωπο που θα βρεθεί στο δρόμο σας θα αναπτερώσει το ηθικό σας.
 
ΛΕΩΝ: Ετοιμαστείτε για νέες γνωριμίες που έρχονται για να αντικαταστήσουν αυτές που τέλειωσαν. Μη βιαστείτε να δείτε αλλαγές.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην κάνετε παρέα με άτομα που δεν ταιριάζουν στον δικό σας τρόπο ζωής. Δε χρειάζεται να κάνετε περιττά έξοδα μόνο για να εντυπωσιάσετε τους γύρω σας.
 
ΖΥΓΟΣ: Επιβάλετε να φανείτε γενναιόδωροι με άτομα που σας έχουν αποδείξει την αγάπη τους. Πάρτε αποφάσεις των σοβαρών σας θεμάτων, όταν δε θα είστε εκνευρισμένοι.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εξετάστε όλα τα δεδομένα που έχετε στα χέρια σας πριν κάνετε μια σημαντική επένδυση. Ξεκουραστείτε γιατί η κούραση σας κάνει να πεισμώνετε και να γκρινιάζετε.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Πρέπει να δείξετε υπομονή σε αντιφατικές καταστάσεις που σας έχουν κουράσει. Βοηθήστε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο στο χειρισμό των ψυχολογικών του προβλημάτων.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εκμεταλλευτείτε τη ζωτικότητα που έχετε προς όφελός σας και μην αφήνετε να πηγαίνει χαμένη. Προβληματιστείτε με τις ύποπτες κινήσεις κάποιων συνεργατών σας και δείξτε ιδιαίτερη προσοχή.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην επιτρέψετε σε μία διένεξη ή παρεξήγηση που θα έχετε να σας χαλάσει τη διάθεση. Βάλτε όρια στις απαιτήσεις των οικογενειακών σας προσώπων και μην τους κακομαθαίνετε.
 
ΙΧΘΥΣ: Οι περισσότεροι στόχοι σας είναι εφικτοί και θα αποδώσουν σύντομα. Είναι προτιμότερο να εκφράσετε τις ανάγκες σας, απ’ το να περιμένετε να τις μαντέψουν.