Social Icons

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023

ΚΡΙΟΣ:
Η επικοινωνία σας με τους άλλους θα είναι αρκετά καλή και θα γίνει ακόμα καλύτερη. Με εξαίρεση κάποιες στιγμές θα υπάρχει κάποια αναστάτωση και θα πέσει η ψυχολογία σας, η καλή σας διάθεση θα σας ακολουθεί.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Οι περισσότεροι από εσάς έχετε βάλει νέους στόχους στη ζωή σας και έχετε ξεκινήσει να υιοθετείτε καινούριες αξίες γυρίζοντας την πλάτη στις παλιές.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Το άνοιγμα του ορίζοντά σας θα σας οδηγήσει σταδιακά σε αναγνώριση των ικανοτήτων σας, αν και η διαδρομή αυτή θα είναι κάπως μεγάλη και κουραστική.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εάν λειτουργήσετε ήρεμα, θα έχετε την ευκαιρία να εκμεταλλευτείτε την παρουσία της και να βρεθείτε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα.
 
ΛΕΩΝ: Αποφύγετε να κινηθείτε παρορμητικά, για να μην απειλήστε με συγκρούσεις από τα αγαπημένα σας πρόσωπα και θα είναι άσχημο να γκρεμίσετε τις σχέσεις σας τώρα που αυτές καλυτερεύουν.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ανανεωθείτε και δραστηριοποιηθείτε, ώστε να καλυτερέψετε τις σχέσεις σας με τους άλλους και να αλλάξετε την καθημερινή σας ζωή προς το καλύτερο.
 
ΖΥΓΟΣ: Προωθήστε τα επαγγελματικά σας σχέδια, καθώς και για να κλείσετε καινούριες συμφωνίες ή συνεργασίες, αλλά εφιστά την προσοχή σας στον οικονομικό τομέα.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κινηθείτε ευέλικτα και έξυπνα. Προσπαθήστε να μείνετε αμέτοχοι και να μην εκφέρετε γνώμη ειδικά για θέματα που αφορούν τρίτα πρόσωπα και δε βρίσκονται παρόντα.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα έχετε πολύ καλές σχέσεις με συνεργάτες, φίλους, αγαπημένα σας πρόσωπα και το σύντροφό σας, αλλά δυστυχώς οι εντάσεις δεν έχουν σκοπό να σας αφήσουν σε ησυχία.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η ψυχολογία σας θα δοκιμαστεί, έχοντας την τάση να σας αποπροσανατολίσει και δε θα πρέπει να επιτρέψετε να χαλάσει το όμορφο κλίμα που θα επικρατεί στις σχέσεις σας.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κρατηθείτε μακριά από συζητήσεις που φαίνεται ότι θα καταλήξουν σε συγκρούσεις και μην πείτε λόγια που δεν εννοείτε. Απλά χαρείτε αυτό που έχετε.
 
ΙΧΘΥΣ: Παρασκήνιο θα υπάρχει στο χώρο της εργασίας σας γι’ αυτό προσέξτε να μην κινδυνέψουν από τη συμπεριφορά σας οι σχέσεις με τους συνεργάτες, επειδή θα είστε αρκετά ευέξαπτοι.