Social Icons

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023

Κυριακή 29/1 έως 4/2/23

ΚΡΙΟΣ:
Ακόμα και το ενδεχόμενο μιας νέας επαγγελματικής συνεργασίας είναι πολύ πιθανό. Οι συζητήσεις, οι επαφές και οι συναντήσεις που θα χρειαστεί να κάνετε θα καταναλώσουν αρκετό από το χρόνο σας, αλλά σχεδόν όλες θα είναι αποδοτικές και επικερδείς αφού η οργάνωσή σας θα λειτουργεί σε άριστο συνδυασμό με τον ερωτισμό που θα εκπέμπετε, κερδίζοντας τους γύρω. Πρέπει να είστε πιο προσεχτικοί στις κινήσεις σας, ώστε να μη βρεθείτε μπροστά σε αξεπέραστα εμπόδια. Διακρίνετε τις ευκαιρίες επέκτασης των οικονομικών σας συμφερόντων, καθώς η επιτυχία θα εξαρτηθεί από το πόσο σωστή θα είναι η τελική επιλογή σας.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Όσο και αν δε θέλετε να το δείχνετε έχετε ανάγκη από αγάπη και ο έρωτας παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. φροντίστε να έχετε καλή επικοινωνία με τους γύρω σας και να μην το παίζετε απόμακροι και ψυχροί σε όσους προσπαθούν να σας πλησιάσουν λίγο περισσότερο. εξάλλου, οι συζητήσεις και οι επαφές που θα κάνετε θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σας. Ίσως ο άνθρωπος που θα κερδίσει την καρδιά σας να μην είναι πολύ μακριά, αφού μπορεί να είναι και ένα άτομο που δε φανταζόσασταν.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Αφήστε το παρελθόν να πάει στο καλό και ξεκινήστε να ζείτε το τώρα για να απολαύσετε το αύριο. Κρατηθείτε μακριά από παρορμητικές κινήσεις τόσο στις συνεργασίες σας όσο και σε θέματα που θα σχετίζονται με τα οικονομικά σας θέματα ή μεγάλα ρίσκα που απλά θα κάνουν τα πράγματα πιο δύσκολα στην συνέχεια. Ότι και αν αποφασίσετε να κάνετε, προσέξτε τις όποιες συναλλαγές σας για να μη χάσετε χρήματα από δανεισμούς και κακές εκτιμήσεις.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Συνεχίστε να κινείστε δυναμικά και οι ιδέες θα σας κατακλύζουν ανοίγοντάς σας νέους δρόμους προς την επιτυχία.
Μείνετε μακριά από μπερδεμένες ή άρρωστες καταστάσεις που δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτα και κάντε τις αναζητήσεις σας με καθαρό μυαλό. Βέβαια, δεν σημαίνει ότι πρέπει να απορρίψετε κάποια σημαντική εξέλιξη, καθώς θα υπάρξουν ανοίγματα για τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Προσπαθήστε να είστε προσγειωμένοι και υπομονετικοί σε κάποια υπόθεση που δείχνει να έχει καλές προοπτικές για το μέλλον.
 
ΛΕΩΝ: Εκμαιεύστε κάποιες πληροφορίες σημαντικές για την πρόοδό σας ή την οικονομική υποστήριξη από κάποιο σημαντικό πρόσωπο του περιβάλλοντός σας. Οι προϋποθέσεις στην εργασία σας θα είναι καλύτερες και σταδιακά θα κερδίσετε το χαμένο έδαφος. Τώρα μπορείτε να εδραιώσετε αλλαγές που έχουν ξεκινήσει, ενώ η βελτίωση των οικονομικών σας, θα βοηθήσει να προωθήσετε πιο γρήγορα τις υπόλοιπες υποθέσεις σας. Ολοκληρώστε συνεργασίες που πρέπει να πάρουν το δρόμο τους, ακόμα και αν κατά κάποιο τρόπο σας φαίνονται δύσκολες.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εκμεταλλευτείτε σωστά το χάρισμα της επικοινωνίας που διαθέτετε για να πετύχετε αυτά που έχετε κατά νου, είτε στόχους στον εργασιακό τομέα, είτε ανάπτυξη του φιλικού σας κύκλου και γιατί όχι την ανακάλυψη ενός συντρόφου. Κρατήστε σταθερό χαρακτήρα και να μην αλλάζετε απόψεις. Η προς τα έξω εικόνα της διχασμένης προσωπικότητας, θα ανακόψει την καλή πορεία που θα πάρουν οι σχέσεις σας σε γενικό επίπεδο. Ειδικά στον οικογενειακό χώρο, αποφύγετε να έρθετε σε ρήξη με πολύ οικεία πρόσωπα ακόμα και αν σας προκαλέσουν.
 
ΖΥΓΟΣ: Κρατήστε μόνο ευχάριστες στιγμές και αναμνήσεις και ανοίξτε πανιά για τον καινούριο έρωτα που έχετε να σας κατακτήσει. Η σχέση σας θα περάσει η σχέση σας σε άλλο επίπεδο και είναι πιθανό να προχωρήσετε σε επισημοποίηση ή ακόμα και γάμο. Αφεθείτε στα χέρια του συντρόφου σας και αφήστε τον να εκφραστεί ελεύθερα. Το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει απόλυτα και από εδώ και στο εξής θα θέλετε να λειτουργείτε μέσα στη σχέση σας μόνο με αυτόν τον τρόπο.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ξεπεράστε οικονομικές πιέσεις για να προωθήσετε αποτελεσματικά τα σχέδιά σας. Κάντε τη σχετική υπομονή μέχρι να συλλέξετε όλα τα δεδομένα που θα σας οδηγήσουν στις σωστές κατευθύνσεις. Ακόμα και με κάποιες πιέσεις θα προσεγγίσετε περισσότερο τους στόχους σας, οπότε μη χάσετε την πίστη στις ικανότητές σας. Ο επαγγελματικός χώρος, θα σας χαρίσει ευκαιρίες προόδου, γι’ αυτό χειριστείτε τις με σύνεση και ωριμότητα. Ανταποκριθείτε σε καλέσματα, καθώς αρκετά ευνοημένες θα είναι οι επαφές σας σε όλους τους τομείς της ζωής σας.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Εξαλείψτε εμπόδια που δε σας άφηναν να πάρετε σημαντικές αποφάσεις γύρω από τα αισθηματικά ή οικογενειακά ζητήματα. Η βδομάδα θα σας οδηγήσει στην ολοκλήρωση ενός σοβαρού θέματος που σας έχει απασχολήσει έντονα τον τελευταίο καιρό. Θα πρέπει να κινηθείτε άμεσα σε μια συνεργασία και να αποδείξετε ότι έχετε αυτοπεποίθηση και ετοιμότητα στις όποιες εξελίξεις. Τα πράγματα θα κινηθούν προς θετικές κατευθύνσεις, αλλά ίσως τα γεγονότα εξελιχθούν με κάπως περίεργο τρόπο που θα σας γεμίσουν άγχος.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μάθετε να δίνετε στις συνεργασίες σας και να δέχεστε το αποτέλεσμα λιγότερο ανταγωνιστικά. Η ισορροπία που χρειάζεται να δείξετε με τους άλλους είναι το κλειδί που θα σας οδηγήσει σε συνεργασίες. Μια καινούρια σχέση δεν είναι καθόλου δύσκολο να πραγματοποιηθεί τώρα, όπως και καινούριες γνωριμίες που θα σας αναδείξουν επαγγελματικά. Το κλίμα που θα επικρατεί δε θα είναι τόσο ανάλαφρο, αλλά τα δεδομένα θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε κάποιες πολύ ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις στην ζωή σας. Διατηρήστε χαμηλούς τόνους και αποφύγετε εκρήξεις θυμού προς τα οικογενειακά σας πρόσωπα.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η καθημερινότητά σας ομορφαίνει, αλλά θα χρειαστεί να μοιράσετε το χρόνο σας στα επαγγελματικά και τα ερωτικά σας θέματα. Να είστε έτοιμοι να εκμεταλλευτείτε κάποιες ευκαιρίες και να ανταποκριθείτε στο περιβάλλον που διαμορφώνεται γύρω σας. Ερωτικά έχετε έμπνευση και μπορείτε να χαρείτε τις στιγμές, ενώ επαγγελματικά θα είστε πιο σίγουροι για αυτά που ζητάτε. Οι αλλαγές που θα προκύψουν θα είναι ευχάριστες και με λιγότερο συντηρητισμό θα ανανεωθείτε συναισθηματικά. Οι γύρω σας θα είναι πρόθυμοι να σας προσφέρουν αυτά που μπορούν, αρκεί εσείς να θέλετε να πάρετε.
 
ΙΧΘΥΣ: Κάποιες δύσκολες καταστάσεις που περάσατε τελικά ήταν χρήσιμες, αφού όπως φαίνεται θα σας βοηθήσουν να αποκαταστήσετε τις καλές σας σχέσεις ή και να σας δημιουργήσουν κάποιες καλύτερες προϋποθέσεις για την προσωπική σας ζωή. Η διάθεσή σας θα είναι πολύ καλύτερη, και θα μπορέσετε να χειριστείτε πιο αποτελεσματικά σημαντικές σας υποθέσεις. Βέβαια, δε θα μείνουν παραπονεμένες οι οικονομικές σας σχέσεις είτε αφορούν συναλλαγές, είτε κάποιες συνεργασίες, καθώς τα πράγματα θα κυλούν ευνοϊκά για εσάς. Θα υπάρξουν ορισμένα εμπόδια στις συνεργασίες σας, τα οποία θα είναι απαγορευτικά για τις επιδιώξεις σας.