Social Icons

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2023

Οι πλανήτες ταξιδεύουν μέσα στο Ηλιακό σύστημα, αυξομειώνοντας την απόστασή τους και σχηματίζοντας όψεις. Το πέρασμά τους από τα ζώδια, η θέση τους και οι διελεύσεις που κάνουν μας δίνουν στοιχεία πως θα μας επηρεάσουν τις μέρες μας. 
 
Ας δούμε πως θα κινηθεί ο Φεβρουάριος...

Στις 3 ο Ήλιος στον Υδροχόο σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, δημιουργεί τάσεις για έντονη κριτική , νεύρα και ζήλιες. Είναι μία δύσκολη αλλά και πολύ σημαντική όψη, καθώς φέρνει αλλαγές σε παγκόσμιο επίπεδο και η επιρροή του διαρκεί.
 
Στις 4 με την Αφροδίτη στους Ιχθείς σε τετράγωνο με τον Άρη στους Διδύμους, αποφύγετε συζητήσεις που θα καταλήξουν σε διαπληκτισμούς, εντάσεις και καυγάδες.
 
Στις 5 η Πανσέληνος στο Λέοντα, φέρνει αναστάτωση σε συναισθηματικό επίπεδο και μεγάλες αλλαγές. Θα υπάρξουν ευκαιρίες στο δρόμο σας, αλλά θα πρέπει να αντιληφθείτε ότι είναι για εσάς και να τις αρπάξετε. Εμπιστευτείτε άτομα που βρίσκονται κοντά σας και σας έχουν αποδείξει εμπράκτως ότι σας αγαπούν και βρίσκονται δίπλα σας για να σας στηρίζουν. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρο, Λέων, Σκορπιό, Υδροχόο).
 
Στις 6 ο Ερμής στον Αιγόκερω σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, προωθεί θέματα εργασίας και καριέρας, χωρίς να αφήνει παραπονεμένο το συναισθηματικό σας τομέα.
 
Στις 8 η Αφροδίτη στους Ιχθείς σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, είναι διέλευση που προκαλεί απρόοπτα και εκπλήξεις, γνωριμίες με ενδιαφέροντα άτομα, προτάσεις για συνεργασίες και επαφές με άτομα από το παρελθόν.
 
Στις 10 ο Ερμής στον Αιγόκερω σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να κάνετε έναν απολογισμό ζωής και των πεπραγμένων σας, αλλά και να αποβάλλετε από πάνω σας ότι σας καθυστερεί και σας κρατάει πίσω.
 
Στις 12 ο Ερμής περνάει στον Υδροχόο, ενισχύοντας τη δημιουργικότητα και κάνοντάς σας πιο τολμηρούς. Καλλιεργήστε τις δυνατότητές σας, χωρίς να απομακρυνθείτε από τα τρέχοντα θέματα ή την καθημερινότητά. Συνδυάστε τη γνώση με καθετί καινούριο, κρατώντας ζωντανές τις επαφές με τους γύρω σας. Φέρνει χρήσιμες πληροφορίες για να τις εκμεταλλευτείτε αλλά και για υλοποίηση. Βοηθάει να είστε παρατηρητικοί και επινοητικοί,  επιμελείς, κοινωνικοί και αντικειμενικοί όπου χρειαστεί. Αυξάνεται η δημιουργικότητα, οπότε σε ότι σαν ενδιαφέρει θα είστε εφευρετικοί.
 
Στις 15 η Αφροδίτη στους Ιχθείς σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, αυξάνει τη φαντασία σας και σας κάνει υπέρμετρα δημιουργικούς δίνοντας αξιόλογα αποτελέσματα.
 
Στις 16 με τον Ήλιο στον Υδροχόο σε σύνοδο με τον Κρόνο στον Υδροχόο, δείξτε υπευθυνότητα και αποφύγετε υπερβολές που θα σας κουράσουν, για να εξελιχθείτε και να υπάρξει πρόοδος στην καριέρα σας.
 
Στις 17 ο Ερμής στον Υδροχόο σε εξάγωνο με το Δία στον Κριό, κάνει συζητήσεις και επαφές να βρίσκουν το στόχο τους, ενώ ταυτόχρονα ισορροπεί συναίσθημα με λογική για να παρθούν σωστές αποφάσεις.
 
Στις 19 η Αφροδίτη στους Ιχθείς σε εξάγωνο στον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, φέρνει συμφέρουσες συνεργασίες, κέρδη από νέες ευκαιρίες και αλλάζει την καθημερινότητα στον επαγγελματικό χώρο προς το καλύτερο.
 
Στις 20 η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς, βγάζει στην επιφάνεια συναισθήματα καλά κρυμμένα. Κρατήστε τις ισορροπίες και μην παρασυρθείτε στη δίνη της φαντασίας για να μη γίνετε θύματα των άλλων. Συντονιστείτε με την καθημερινότητα, δείτε τι συμβαίνει γύρω σας και πάρτε αποφάσεις βασιζόμενοι στη λογική. Αυξήστε την αυτοπεποίθησή σας, απαλλαγείτε από αρνητικές καταστάσεις, ακόμα και ανθρώπους και κοιτάξτε κατάματα το μέλλον σας. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθείς).
 
Στις 21 η Αφροδίτη περνάει στον Κριό, θέση που σας κάνει ιδιαίτερα δυναμικούς και ενθουσιώδεις, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις η άνεση που θα δείχνετε θα μοιάζει με επιθετικότητα. Προσπαθήστε να κατανοήσετε καλύτερα τα συναισθήματα όσων βρίσκονται γύρω σας, για να διατηρηθούν οι ισορροπίες και να μην παρεξηγηθείτε. Οι διαρκείς εναλλαγές στη διάθεσή σας, τείνουν να τρελαίνουν τους πάντες εκτός από εσάς. Θα θέλετε να ανανεωθείτε, ενώ ταυτόχρονα θα είστε ανοιχτοί σε νέες προκλήσεις. Σε προσωπικό επίπεδο θα είστε πιο εκδηλωτικοί στο να δείξετε τι αισθάνεστε και ξεκάθαροι σε ότι πείτε. Το πάθος μπαίνει σε πρώτη μοίρα, σπάζοντας τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, φέρνει ανατροπές σε σχέδια και καθυστερήσεις στη λήψη αποφάσεων. Αποφύγετε απερίσκεπτες κινήσεις για να αποφύγετε εμπόδια. Η όψη αυτή είναι επίσης ακατάλληλη για να προβείτε σε αγορές που σχετίζονται με την τεχνολογία.
 
Στις 22 ο Ερμής σε τρίγωνο στον Άρη στους Διδύμους, αυξάνει τη δημιουργικότητα και βοηθάει σε διεκδικήσεις. Συλλέξτε πληροφορίες, οργανώστε σωστά το χρόνο σας και όλα θα κυλούν ομαλά.