Social Icons

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023

ΚΡΙΟΣ:
Κάποιες από τις συζητήσεις σας θα σας δώσουν την αίσθηση ότι επιτέλους καταλήξατε κάπου. Μη βιαστείτε να εκφράσετε τους ενδοιασμούς σας για την εξέλιξη της σχέσης σας.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Για να μπορείτε να εκνευρίζεστε από την στάση των άλλων, πρέπει εσείς να είστε καλύτεροι. Αφήστε τη μέρα να περάσει και μη λέτε λόγια που αργότερα θα τα μετανιώσετε.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Χρησιμοποιήστε νέα δεδομένα και μην τρομάζετε από τις υπάρχουσες συνθήκες. Ψάξτε καλύτερα μέσα σας και θα βρείτε τις δυνάμεις που θα σας βοηθήσουν.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και δε θα σας λείψουν οι ευκαιρίες. Μη βάζετε διλήμματα στο σύντροφό σας και κυρίως μην τον καταπιέζετε.
 
ΛΕΩΝ: Σε μια ουσιαστική συζήτηση του εργασιακού χώρου φροντίστε να έχετε την τελευταία λέξη. Μην κάνετε καμία κίνηση χωρίς πρώτα να την έχετε μελετήσει σωστά.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Παραιτηθείτε από έμμονες ιδέες που σας κάνουν να υποφέρετε και να πονάτε. Αξιοποιήστε τη συμπαράσταση που σας δείχνουν τα αγαπημένα σας πρόσωπα και μην είστε αγνώμονες.
 
ΖΥΓΟΣ: Αφήστε κακόβουλα σχόλια να πέσουν στο κενό και μην ασχοληθείτε. Οι επικρίσεις των γύρω σας δεν πρέπει να σας ωθήσουν να χάσετε την ψυχραιμία σας.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ακούστε προσεκτικά τα λόγια ενός φίλους σας που σας γνωρίζει πολύ καλά. Τακτοποιήστε τις εκκρεμότητες που έχετε, αποφεύγοντας να αναλάβετε παραπάνω υποχρεώσεις, από αυτές που ήδη έχετε.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Φανείτε αντικειμενικοί, αν έρθετε αντιμέτωποι με προσωπικές επιλογές. Προσέξτε αυτά που λέτε και επιλέξτε αυτούς που πρέπει να εμπιστεύεστε.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επανεξετάστε τους στόχους σας όταν βλέπετε ότι δεν επικροτούνται. Δε θα υπάρξουν προβλήματα στην υγεία σας, αλλά δε θα πρέπει να υποτιμάτε τις ανάγκες του οργανισμού σας.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η μέρα που θα διανύσετε δε φαίνεται να σέβεται και πολύ τις συνήθειες και τις τακτικές σας, αφού θα μεγεθύνει την ανησυχία και την κούραση σας, αντί να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε ενέργεια.
 
ΙΧΘΥΣ: Απαιτείται εγρήγορση και ψυχραιμία από πλευρά σας, προκειμένου να αντλήσετε τα θετικά και να αποφύγετε όσο το δυνατόν τα αρνητικά.