Social Icons

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021

ΚΡΙΟΣ:
Για να υπερασπίσετε τη θέση σας επιβάλλετε να είστε ψύχραιμοι, ευπροσάρμοστοι και να κρίνετε αντικειμενικά τα γεγονότα για να προλαβαίνετε τα γεγονότα πριν πάρουν διαστάσεις.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Η αυτοσυγκράτηση στα οικονομικά σχέδια κρίνεται απαραίτητη για να μη βρεθείτε αντιμέτωποι με αυξημένα έξοδα. Σκεφτείτε σοβαρά πριν προβείτε σε οποιαδήποτε επένδυση.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Αφήστε για αργότερα σημαντικές αποφάσεις που δεν είστε έτοιμοι να πάρετε, καθώς ακόμα είστε αρκετά φορτωμένοι με υποχρεώσεις που δεν έχετε φέρει σε πέρας.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σκεφτείτε πόσο πίσω μένουν τα επαγγελματικά σας, αλλά και τα οικονομικά σας αν δεν αλλάξετε άμεσα πορεία. Τα έξοδά σας θα αυξηθούν, οπότε δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια καθυστέρησης.
 
ΛΕΩΝ: Έχετε πολλά να ασχοληθείτε και από κάπου πρέπει να ξεκινήσετε. Αν είστε συγκρατημένοι στο τρόπο έκφρασης θα καταφέρετε περισσότερα στο μέλλον.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τις διάφορες ανάγκες σας και προτεραιότητες, για να είστε πιο ευέλικτοι σε αλλαγές αλλά και στις εκτιμήσεις σας.
 
ΖΥΓΟΣ: Προσπαθήστε για να μην μπερδευτείτε να έχετε ξεκάθαρο μυαλό και να μην βλέπετε μόνο αυτά που σας συμφέρει να δείτε, προσπερνώντας ότι δε σας ικανοποιεί ή είναι αντίθετο προς το όφελός σας.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προσέξτε όταν μιλάτε ποιοι βρίσκονται γύρω σας, γιατί θα είναι πολύ εύκολο αδιάκριτα πρόσωπα να εισβάλουν στη ζωή σας και να σας φέρουν σε δύσκολη θέση με πολύ αγαπημένα σας πρόσωπα.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Αν χρειαστεί περάστε από «κόσκινο» λόγια που θα σας μεταφέρουν για να μάθετε την αλήθεια. Φανείτε επιφυλακτικοί σε υποδείξεις, συμβουλές και υποσχέσεις, πριν επηρεαστείτε στις αποφάσεις σας.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι διαπιστώσεις που θα κάνετε για αρκετά πρόσωπα που υπάρχουν στη ζωή σας θα σας χρησιμέψουν σαν οδηγός για τις αποφάσεις και τις ενέργειες που θα πράξετε στη συνέχεια.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Διατηρήστε την ψυχραιμία σας απέναντι σε αντιξοότητες και αναθεωρήστε ορισμένες από τις τακτικές που ακολουθείτε αν βλέπετε ότι δεν υπάρχει αποτέλεσμα.
 
ΙΧΘΥΣ: Τακτοποιήστε παλιά χρέη ώστε να μη σας βαραίνουν αργότερα που μπορεί να έχετε μια μικρή δυσκολία στο να καλύψετε πλήρως τις ανάγκες σας.