Social Icons

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021

Κυριακή 17 έως 23/10/21

ΚΡΙΟΣ:
Αυτά τα σκαμπανεβάσματα θα δημιουργούν εντάσεις στις σχέσεις σας με τους άλλους, όμως, θα μπορέσετε εάν δε σας κυριεύσει ο φόβος να δείτε κατάματα την αλήθεια. Ψάξτε όποιο ζήτημα σας απασχολεί και η έμπνευση της στιγμής θα σας βοηθήσει πολύ και θα σταθεί χορηγός στις προσπάθειες σας. Οργανωθείτε και θέστε σε εφαρμογή πολλά από τα νέα σας σχέδια. Προγραμματίστε ότι έχετε να κάνετε ώστε να μην υπάρχουν πίσω σας εκκρεμότητες που θα σας εμποδίσουν να συνεχίσετε τα σχέδιά σας.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Η επικοινωνία σας θα κυμαίνεται σε πολύ καλά επίπεδα, αφού το πλανητικό σκηνικό θα δρα υπέρ σας. Οι καλές προϋποθέσεις για πρόοδο που θα δημιουργηθούν ακόμα και στις αντιξοότητες, θα κρατούν την ψυχολογία σας σε τέλεια φόρμα. Όσοι από εσάς επιθυμείτε να χάσετε κάποια κιλά, επιχειρήστε το τώρα που θα σας είναι πιο εύκολο, καθώς το έντονο στρες και το άγχος που κουβαλούσατε, θα είναι αισθητά μειωμένο. Κάντε πράγματα για τον εαυτό σας ξεκινώντας από τη βελτίωση της εμφάνισής σας και κάνοντας συντροφιά με άτομα που συμπαθείτε και δε σας ψυχοπλακώνουν.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Το πλανητικό σκηνικό θα παίξει σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση μιας καλύτερης κατάστασης, αφήνοντάς σας να αποτολμήσετε πιο μεγάλα βήματα, που θα βάλουν τις βάσεις για να δημιουργηθούν καλύτερες σχέσεις. Οι εξωτερικές δυνάμεις μπορεί να παίξουν ανατρεπτικό ρόλο, αλλά θα είναι αρκετά περιορισμένες, ώστε αν σας έχει μείνει κάποιο απωθημένο για μια σχέση που δεν προχώρησε, να μπορέσετε να δοκιμάσετε ξανά ή να κάνετε πιο αισθητή την παρουσία σας. Η μέρα είναι αρκετά ενθαρρυντική και ευνοϊκή σε όλα τα επίπεδα των σχέσεων σας, αφού θα σας προσφέρει τέλεια επικοινωνία αλλά ευκαιρίες καινούριων γνωριμιών.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο κύκλος του παρελθόντος κλείνει οριστικά και συνειδητά ή ασυνείδητα, θα πρέπει να ψάξετε για βαθύτερες έννοιες της ζωής και να συμφιλιωθείτε με τον εαυτό σας, ώστε να μπορέσετε να ακολουθήσετε διαφορετικούς δρόμους. Μεγάλη άνοδο στην κοινωνική σας ζωή, θα είναι το δώρο της μέρας για τους περισσότερους από εσάς. Οι δεσμευμένοι, θα έχετε την ευκαιρία να αναζωογονήσετε τη σχέση και να δώσετε και πάλι την πρώτη θέση στο ρομαντισμό. Το μόνο που χρειάζεται είναι να μην έχετε υπερβολικές απαιτήσεις, χωρίς αυτό να σημαίνει πως πρέπει να κάνετε συμβιβασμούς.
 
ΛΕΩΝ: Οι καινούριες γνωριμίες που θα κάνετε, αλλά και αυτές που ήδη έχετε θα αναπτυχθούν και θα αποδώσουν καρπούς που θα είναι για το δικό σας συμφέρον. Δείξτε ανταπόκριση στα καλέσματα και στις προσκλήσεις που θα σας κάνουν φίλοι, γνωστοί ή αγαπημένα σας πρόσωπα, για να μη χάσετε καμία ευκαιρία. Θα έχετε την απαιτούμενη ενέργεια και δυναμισμό, για να προχωρήσετε με σίγουρα και θετικά βήματα. Κινηθείτε με γνώμονα τη λογική, ώστε να ξεπεράσετε με επιτυχία τα όποια εμπόδια και δυσκολίες βρεθούν στο δρόμο σας και για να ανακάμψετε οικονομικά.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ενισχύεται η τάση σας για καινούριες γνωριμίες και θα την πολλαπλασιάζει. Οι καθημερινές σας υποθέσεις θα προωθούνται, ενώ οι προσφορές που θα προκύψουν θα είναι αρκετές. Θα έρθουν στην επιφάνεια επαγγελματικές υποχρεώσεις και εκκρεμότητες, που θα πρέπει να τακτοποιήσετε άμεσα, για να μην ανακόψετε την ανοδική σας πορεία. Προβείτε στις απαραίτητες συναντήσεις, συζητήσεις και επαφές, όμως, μην κινηθείτε παρασκηνιακά, γιατί αυτό θα σας βλάψει. Αποφύγετε να πάρετε μέρος σε εντάσεις, που θα προκαλέσουν ρήξη με τους συνεργάτες σας ή με άτομα κύρους.
 
ΖΥΓΟΣ: Οι συζητήσεις που θα έχετε με τους συνεργάτες σας θα βρίσκουν το στόχο τους και στο πλευρό σας θα τάζονται οι δικοί σας άνθρωποι έτοιμοι να σας στηρίξουν. Ίσως σας επιφυλάσσονται πολλές εκπλήξεις, αλλά θα έχετε τη δυνατότητα να επαναπροσδιορίσετε τη θέση σας μέσα στη σχέση και να ξέρετε τι να περιμένετε από αυτήν. Βάλτε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας για να κατακτήσετε τους στόχους σας. Η ισχυρή σας θέληση, θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα ατού σας, που θα μπορέσουν να πείσουν ακόμα και τους πιο δύσκολους συνεργάτες σας.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει και ανακαλύψτε αυτά που βρίσκονται πίσω από προσχήματα ή μισές αλήθειες, σε οικογενειακές, επαγγελματικές και ερωτικές σχέσεις. Μπορεί να νιώθετε φόβο για το τι μπορεί να κρύβεται από πίσω, όμως, είναι απόλυτα φυσιολογικό και αναγκαίο να δείτε αν υπάρχει κάτι που κρύβεται από πίσω, γιατί μόνο έτσι θα καταλάβετε ποιοι είναι εχθροί και ποιοι φίλοι σας. Θα υπάρξει άνοδος και στο συναισθηματικό σας τομέα, ώστε να περάσετε αξέχαστες στιγμές με το σύντροφό σας όσοι από εσάς είστε δεσμευμένοι.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Προσδιορίστε αυτά που επιθυμείτε διακαώς, για να μην αλλάζει η συμπεριφορά σας από τη μια στιγμή στην άλλη και ειδικά σε άτομα που δε σας φταίνε. Μπορεί οι ρυθμοί σας να είναι έντονοι, αλλά επειδή τα γεγονότα θα είναι ευχάριστα, η υγεία σας θα κυμαίνεται σε ικανοποιητικά επίπεδα. Εξάλλου, με αυξημένη τη γοητεία και τον ερωτισμό σας, πως θα μπορούσατε να μην είστε καλά. Λίγη προσοχή πρέπει να δείξετε, καθώς το άγχος και το στρες του επαγγελματικού φόρτου, τείνουν να σας κουράσουν, όμως, δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος να ανησυχήσετε. Βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε, για να γεμίσετε τις μπαταρίες σας.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κινηθείτε με αργά και σταθερά βήματα, χωρίς να «ξεπετάξετε» τις εργασίες σας που θα είναι πολλές, μόνο και μόνο για να δείξετε ότι είστε παραγωγικοί, γιατί αυτό θα είναι αρνητικό για την ποιότητά τους και κατ’ επέκταση στον οικονομικό σας τομέα. Η διπλωματία σας συνεργάζεται με την καλή σας τύχη, γι’ αυτό μην προσπαθήσετε να εκλογικεύσετε συναισθήματα που θα δηλητηριάσουν την ψυχή σας. Βάλτε λογική στο συναίσθημα και συναίσθημα στη λογική. Η μέρα θα σας προσφέρει ευκαιρίες, που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε σε αλλαγές και ανακατατάξεις.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δεν αποκλείεται μια γνωριμία που θα κάνετε στον επαγγελματικό σας χώρο, να εξελιχθεί σε κάτι καλύτερο. Θα ευνοηθούν συναισθηματικά παιχνίδια και φλερτ και δεν αποκλείεται ένας κεραυνοβόλος έρωτας να χτυπήσει τους αδέσμευτους του ζωδίου και να κάνει την καρδιά σας να χτυπήσει δυνατά. Βγείτε έξω και κάντε καινούριες γνωριμίες, γιατί ίσως μέσα σε αυτές να βρίσκεται το άτομο που περιμένατε χρόνια. Οι δεσμευμένοι, θα έχετε την ευκαιρία να νιώσετε ακόμα πιο άνετοι δίπλα στο σύντροφό σας, έχοντας την αμέριστη και ολοκληρωτική συμπαράστασή του.
 
ΙΧΘΥΣ: Εάν η σχέση σας έχει σωστό υπόβαθρο, δεν αποκλείεται να καταλήξετε και σε γάμο, αν όμως η σχέση σας είναι σαθρή, δώστε τώρα ένα τέλος, για να ανοίξετε το δρόμο σας για την απόλυτη ευτυχία που σας έρχεται. Αφού δε θα μείνετε ανικανοποίητοι στον τομέα του έρωτα και των σχέσεων, φροντίστε να διατηρήσετε τις ισορροπίες και να μην αφήσετε τον εκνευρισμό σας από κάτι που θα ακούσετε και δε θα σας αρέσει να σας βγάλει εκτός εαυτού. Θα είναι άδικο για εσάς να πέσετε σε παγίδες ή διλήμματα που δεν ευσταθούν, μόνο και μόνο επειδή δε θα σκέφτεστε καθαρά.