Social Icons

Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021

Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021

ΚΡΙΟΣ:
Θα έχετε την άνεση να γνωρίσετε καινούρια πρόσωπα και να αναπτύξετε περισσότερο τον κοινωνικό σας κύκλο. Έχετε το χάρισμα να γίνεστε αγαπητοί και να προσαρμόζεστε εύκολα σε παρέες.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας απ’ ότι στον επαγγελματικό τομέα, καθώς δεν υπάρχει λόγος να πάθετε υπερκόπωση. 
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Το πολύστροφο μυαλό σας σε συνδυασμό με τη διαίσθηση, θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την εμφάνισή σας και να αλλάξετε στυλ, κάτι που θα κάνει αίσθηση στο κοινωνικό σας περιβάλλον.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα αρχίσετε να ξεπερνάτε εμπόδια που σας κρατούσαν σε μια αγχωτική κατάσταση τους προηγούμενους μήνες. Αρκετή τύχη θα έχει η ερωτική σας ζωή, όπως και οι σχέσεις σας γενικά.
 
ΛΕΩΝ: Η αστείρευτη ενέργεια και η γοητεία που θα σας συνοδεύει σε κάθε σας βήμα, θα είναι τα καλύτερά σας όπλα για να πετύχετε σε συναισθηματικό επίπεδο.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Παρά τις αλλαγές που θα έχει η διάθεσή σας, σε γενικό επίπεδο η αισιοδοξία και η καλή σας διάθεση θα είναι διάχυτη και αντιληπτή από όλους όσους θα σας συναναστραφούν.
 
ΖΥΓΟΣ: Η διακριτικότητα είναι η καλύτερη μέθοδος για να λύσετε τα προβλήματα στη σχέση σας. Τακτοποιήστε τις υποχρεώσεις σας και περάστε περισσότερο χρόνο με το σύντροφό σας.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην έχετε ενδοιασμούς για το αν πρέπει να δώσετε προτεραιότητα στη σχέση σας. Αντισταθείτε σε άτομα που προσπαθούν να σας βάλουν σε καλούπια.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Υπάρχουν άτομα που θα σας βοηθήσουν στις νέες σας προσπάθειες. Μην επιτρέψετε σε κανέναν και για τίποτα να επέμβει στη ζωή σας.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αρκεστείτε σε έξυπνες λύσεις που θα βελτιώσουν την εμφάνισή σας για να βγάλετε προς τα έξω μια καλή εικόνα. Αποφύγετε να προσθέσετε πράγματα που θα παραμορφώσουν την εικόνα σας.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ολοκληρώστε τις εργασίες σας για να μπορέσετε να μείνετε μέσα και να ξεκουραστείτε. Μη μπείτε σε διλήμματα αξιολογώντας τις συναισθηματικές σας σχέσεις.
 
ΙΧΘΥΣ: Ακόμα και αν η μέρα ήταν δύσκολη, βγείτε έξω με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Αφήστε το πάθος να σας παρασύρει και να σας χαρίσει ευχάριστες στιγμές.