Social Icons

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021

ΚΡΙΟΣ:
Μην επιτρέψετε να σας γίνει κριτική ή κακόβουλα σχόλια άτομα που δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτα. Αρχίστε να μαθαίνετε από τα λάθη σας, για να μη σας κοστίσουν και στο μέλλον.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Να θυμάστε πως τίποτα δε χαρίζεται και η λογική θα είναι το όπλο για να κερδίζετε με το σπαθί σας. Αποφύγετε να δώσετε λαβές για σχόλια, καθώς θα γίνουν πολλές κινήσεις πίσω από την πλάτη σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Αν αφήσετε την απροσεξία ή την επιθετικότητα να πάρουν τον κυρίαρχο ρόλο στις σχέσεις σας, θα μειωθεί σημαντικά η αποφασιστικότητα και η δυναμικότητά σας.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βρείτε τις απαιτούμενες εσωτερικές ισορροπίες και διατηρήστε ένα καλό κλίμα στις σχέσεις σας. Για οποιοδήποτε στόχο θέσετε να πετύχετε χρειάζεται μόνο καλή οργάνωση και πρόγραμμα.
 
ΛΕΩΝ: Μην προσπαθείτε να πείσετε τα οικογενειακά σας πρόσωπα ότι είστε καλά αν ανησυχούν που κουράζεστε, γιατί από τις υπερπροσπάθειες που θα κάνετε θα μειώσετε τις αντοχές σας πραγματικά.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Λίγες και μικρές κινήσεις, αρκούν για να δείξτε τη λάμψη που κρύβετε μέσα σας, όπως και τα αποθέματα ενέργειας που φυλάτε για ώρα ανάγκης.
 
ΖΥΓΟΣ: Το πλανητικό σκηνικό επιβάλλει μερικές αναγκαίες αλλαγές στον εργασιακό σας χώρο και θα χρειαστεί να δείξετε προσαρμοστικότητα καθώς οι διαθέσεις των συνεργατών σας θα ποικίλλουν.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η προοπτική απόκτησης νέων εισοδημάτων είναι πιθανή, αρκεί να φροντίσετε να είστε μεθοδικοί στις κινήσεις σας και να λειτουργείτε με γνώμονα τη λογική.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Τα γεγονότα που θα συμβούν θα είναι πολύ σημαντικά για τη συναισθηματική σας πορεία, αλλάζοντας τον τρόπο που αντιμετωπίζατε μέχρι τώρα τα πράματα.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να δείξετε περισσότερο σεβασμό στις επιθυμίες σας και στην ικανοποίησή τους, αλλά και όσων θα βρίσκονται γύρω σας.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πλέον είστε έτοιμοι να δώσετε τέλος σε σχέσεις που συντηρούσατε από ανασφάλεια και μόνο, να κερδίσετε την αυτοεκτίμησή σας και να απαλλαγείτε από πιέσεις που υπομένατε τόσο καιρό.
 
ΙΧΘΥΣ: Πιο εξωστρεφείς και πιο χαρούμενοι θα αρχίσετε να δείχνετε με την παρουσία σας ότι είστε διαθέσιμοι για κάτι καινούριο, που θα σας κάνει να νιώθετε πλήρεις και ευτυχισμένοι.