Social Icons

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2021

Ο μήνας ξεκινάει με τέσσερις πλανήτες να κινούνται οπισθοδρομικά και που σταδιακά θα επανέλθουν σε ορθή πορεία με την εξής σειρά. Πρώτος ξεκινάει ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω στις 6/10, ακολουθεί ο Κρόνος στον Υδροχόο στις 10/10 και ολοκληρώνει με τον Ερμή στον Ζυγό και το Δία στον Υδροχόο στις 18/10. Μέχρι όλοι να πάρουν τη θέση του, είναι λογικό αρκετές φορές να νιώθετε εκτός ισορροπίας, να έχετε δυσκολίες με τους ανθρώπους στη ζωή σας και να προσπαθείτε να βρείτε λίγη ηρεμία στο χάος. 
 
Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο Ζυγό στις 6/10 και θα προσπαθήσει να σας βοηθήσει στις συναλλαγές σας με τους άλλους, καθώς ο Ερμής δε θα έχει επιστρέψει σε ορθή πορεία και θα μπλοκάρει την ενέργειά σας, ενώ θα βάζει εμπόδια στη σωστή επικοινωνία.
 
Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Τοξότη στις 7/10 και θα αποκτήσετε περισσότερο χώρο. Θα βρείτε νέα ενδιαφέροντα και χόμπι που θα σας βοηθούν να ηρεμήσετε και να κρατηθείτε μακριά από προκλητικές ενέργειας άλλων
 
Η Πανσέληνος στον Κριό στις 20/10, θα σας δώσει περισσότερη ενέργεια και ώθηση για να αναλάβετε πρωτοβουλίες σε αυτά που θέλετε και πιστεύετε ότι σας ταιριάζουν καλύτερα.
 
Στις 30/10 λίγο πριν μας αποχαιρετήσει ο μήνας, ο Άρης περνάει στο Σκορπιό και θα μπορείτε να εργαστείτε προς το καλύτερο, να δείτε ευκολότερα τι κρύβεται κάτω από την επιφάνεια, να βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε και να ακολουθήσετε μια πιο σοβαρή προσέγγιση σε καταστάσεις και έργα. Η θέλησή σας θα είναι ισχυρή, άρα μπορείτε να κάνετε πολλά αφού η εσωτερική σας δύναμη θα σας βοηθάει να έχετε περισσότερο έλεγχο στη ζωή και στον εαυτό σας.
 
Αυτός ο μήνας θα είναι καλύτερος για το Σκορπιό.
 
ΚΡΙΟΣ: Θα σας δοθεί η ευκαιρία να επιλέξετε πιο άνετους ρυθμούς αλλά και να πετύχετε ουσιαστικές επαγγελματικές αναβαθμίσεις. Όμως, για να φτάσετε σε αυτό το στάδιο, είναι απαραίτητη μια προεργασία, η οποία θα αφορά τη διαφήμιση των προσόντων σας και την προβολή της δουλειάς σας. Στις 20 με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας, οι δυνατότητες που θα υπάρχουν να αυξήσετε τα οικονομικά σας, θα είναι άμεσα συνδεδεμένες με τις προτάσεις που θα σας γίνουν. Αρπάξτε τις ευκαιρίες και απελευθερωθείτε ψυχικά και κατ’ επέκταση αναβαθμίστε και το επίπεδο της ζωής σας.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Οι επεμβάσεις φίλων ή συγγενών πάνω στη σχέση σας κάποιες φορές θα είναι εκνευριστικές, αλλά δε χρειάζεται να αντιδράσετε έντονα και να χαλάσετε τη σχέση σας, εκτός αν ανήκετε σε εκείνους που ψάχνουν την κατάλληλη ευκαιρία για να απαλλαγούν από το σύντροφό τους. Εάν όμως, δεν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία μη ρίξετε περισσότερο λάδι στη φωτιά, αλλά κρατήστε τις απαιτούμενες ισορροπίες. Μην υποκύψετε σε ερωτικές περιπέτειες που θα φιλοδοξούν να πάρουν από εσάς πράγματα, αλλά διαλέξτε για σύντροφο ένα άτομο που θα σας καταλαβαίνει και θα σας στηρίζει.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Βάλτε καινούριες βάσεις στη ζωή σας τώρα που πήρατε το μάθημά σας. Άλλο ένα θέμα που πρέπει να εξετάσετε είναι η ελευθερία ώστε να θέσετε ποιοτικούς και ανθεκτικούς στόχους στο χρόνο χωρίς να παραπαίετε στην αναρχία. Στις 18 με το Δία σε ορθή πορεία στον Υδροχόο, ηρεμούν κάπως τα πράγματα και η έμπνευση σας αρχίζει να δουλεύει σε άριστο επίπεδο, ενώ μαζί  με αυτήν μεγαλώνει και η αισιοδοξία σας που έτσι κι αλλιώς δε σας είχε εγκαταλείψει, αλλά απλά είχε αποκοιμηθεί. Δεν πρέπει να κινηθείτε βιαστικά και παρορμητικά, καθώς οι καθυστερήσεις, οι παρανοήσεις και τα λάθη θα είναι πολύ πιθανά.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο μήνας θα σας δώσει την ευκαιρία να βάλετε μια τάξη στη ζωή σας και να συνειδητοποιήσετε τι σας λείπει ακόμα για να είστε απόλυτα ικανοποιημένοι. Μέχρι στιγμής το πρόβλημά σας ήταν η αναβλητικότητα και οι ανατροπές που εμφανίζονταν συχνά στην καθημερινότητά σας, επομένως ήταν δικαιολογημένο το άγχος σας.
Πρέπει να διατηρήσετε τη σταθερότητά σας, αλλά να αποβάλετε το πείσμα σας που είναι ανασταλτικός παράγοντας, καθώς σας κάνει να μην ακούτε κανέναν εκτός από τον εαυτό σας. Η επανεξέταση υλικών και κοινωνικών αξιών, θα είναι η κινητήριος δύναμη για να προχωρήσετε δυναμικά στο μέλλον.
 
ΛΕΩΝ: Θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί στις αποφάσεις που θα πάρετε, γιατί η υπερβολή θα είναι κάτι που θα χαρακτηρίζει τις περισσότερες κινήσεις σας. Δεν αποκλείεται να έρθουν στην επιφάνεια υποθέσεις των προηγούμενων μηνών ή χρόνων που είχατε αφήσει ανοιχτές. Μη χάνεστε σε ψευδαισθήσεις που δε σας βοηθούν να βρείτε τον προσανατολισμό σας ή σπαταλάτε το χρόνο σας σε άστοχες συζητήσεις. Στις 18 με τον Ερμή σε ορθή πορεία στο Ζυγό, πιο ωφέλιμο για εσάς είναι να κάνετε μια βαθιά ανασκόπηση των επιθυμιών και των στόχων σας και να αναρωτηθείτε αν η ζωή σας εκφράζει τα πραγματικά «πρέπει» και «θέλω» σας.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μήνας ιδιαίτερα καθοριστικός και αποκαλυπτικός για τις σχέσεις σας. Από τη μία θα περνάτε στο μικροσκόπιο όλα τα μηνύματα που θα δέχεστε και θα τα φιλτράρετε, ενώ από την άλλη θα γίνεστε πιο ευαίσθητοι. Η ακτινογράφηση που θα κάνετε στις σχέσεις σας, θα σας βοηθήσεις να ανακαλύψετε την αλήθεια που κρύβεται στο παρασκήνιο. Σε μερικά σημεία θα στενοχωρηθείτε και ίσως απογοητευτείτε, αλλά σε άλλα θα εκπλαγείτε με ευχάριστο τρόπο. Όπως και να έχουν τα πράγματα η αλήθεια θα σας απελευθερώσει από πολλά, καθώς θα μπορέσετε να προχωρήσετε με πιο έξυπνες στρατηγικές και στις επαγγελματικές σας σχέσεις.
 
ΖΥΓΟΣ: Στις 6 με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, θα αρχίσει να μπαίνει μια τάξη με τα άτομα της οικογένειας σας, ενώ θα παρουσιάσουν ενδιαφέρον και οι ερωτικές σας σχέσεις. Παράλληλα, επειδή δε θα σας λείψουν οι τάσεις ανεξαρτησίας, δε θα σταματήσετε να έχετε ευχάριστες συναναστροφές με φίλους, αλλά και να συνάπτετε νέες φιλίες. Η μάχη για τα συμφέροντα και την επικράτηση, ο ανταγωνισμός και οι ανακατατάξεις θα είναι αρκετά έντονες, όμως, η τύχη δε σας εγκαταλείπει. Με ψυχραιμία και προσοχή, θα είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τις αλλαγές που θα επακολουθήσουν.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με χαμηλούς τόνους και ήρεμες κινήσεις, τολμήστε να λύσετε τα προβλήματα που έχετε με τους συνεργάτες σας. Από εκεί και μετά προσπαθήστε να εδραιώσετε τις όποιες συμφωνίες πετύχατε και να είστε σταθεροί στις απόψεις σας, ώστε οι άλλοι να μπορούν να βασίζονται επάνω σας. Μην αλλάζετε γνώμη αναλόγως τα κέφια σας και προπαντός μην επηρεάζεστε από τις απόψεις των άλλων ακόμα και αν τους έχετε ανάγκη, γιατί κινδυνεύετε να κριθείτε αναξιόπιστοι. Στις 30 με τον Άρη να περνάει στο ζώδιό σας, υπάρχει και το ενδεχόμενο να εισπράξετε χρήματα που σας χρωστούν από παλιά και δε σας έχουν επιστρέψει ή μέχρι και χρήματα που δεν περιμένατε να εισπράξετε.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Στις 7 με την Αφροδίτη να περνάει στο ζώδιό σας, η ανάγκη σας για ανανέωση γίνεται επιτακτική. Πάρτε γνωστούς και φίλους και επισκεφτείτε μέρη που θα ανεβάσουν την ψυχολογία σας και θα φέρουν σε ισορροπία την εξωτερική με την εσωτερική σας ομορφιά. Εάν χρειαστεί να κάνετε ένα τσεκάπ για να ελέγξετε τη φυσική σας κατάσταση, αλλά και γενικότερα τις αντοχές του οργανισμού σας, κλείστε ένα ραντεβού που θα σβήσει και τις τελευταίες σας ανησυχίες. Υπάρχουν ακόμη περιθώρια για αναβάθμιση, οπότε μη διστάσετε να προβείτε σε αλλαγές.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στις 6 ο Πλούτωνας σε ορθή πορεία στο ζώδιό σας, θα σας ωθήσει να ξεχάσετε τόσο εσείς όσο και οι δικοί σας άνθρωποι τις παλιές σας διαφωνίες έτσι ώστε να μπορέσετε μαζί να προσπαθήσετε να ξαναφτιάξετε τα πράγματα από την αρχή. Εάν θέλετε κάντε το ίδιο και με τους επαγγελματικούς σας συνεργάτες, για να πετύχετε πολλές διορθωτικές αλλαγές. Βελτιώστε εργασία και οικονομικά, μαθαίνοντας να είστε πιο παρατηρητικοί για να φτιάξετε πιο ικανοποιητικές σχέσεις.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στις 10 με τον Κρόνο σε ορθή πορεία στο ζώδιό σας, οι επιλογές σας πρέπει να είναι δύο, ή που θα επιστρέψετε στις μοναχικές σας συνήθειες ή που θα βρείτε ένα σύντροφο θερμό. Δε χρειάζεται να σπαταλάτε το χρόνο σας σε ανούσιες καταστάσεις που θα σας κουράσουν και θα σας φτάνουν σε αδιέξοδα. Τα λάθη του παρελθόντος πρέπει να παίρνετε ως παραδείγματα προς αποφυγή και όχι ως κανόνες που πρέπει να τους τηρείτε και να τους επαναλαμβάνετε. Αποκαλύψτε κρυφά σημεία του εαυτού σας, για να μπορέσει ο σύντροφός σας να σας συμμεριστεί.
 
ΙΧΘΥΣ: Φροντίστε την κοινωνική σας ζωή και φλερτάρετε προκειμένου να ικανοποιήσετε τη διάθεσή σας για λεκτικά παιχνίδια. Η εμφάνιση ενός νέου προσώπου στη ζωή σας θα είναι προκλητική και πρέπει να προσέξετε τη συμπεριφορά σας, καθώς αυτή θα καθορίσει τις σχέσεις σας. Τα ξεκαθαρίσματα που είχατε αρχίσει εδώ και καιρό φτάνουν στο τέλος τους, καθώς πλέον έχετε κάνει όλες τις επανεκτιμήσεις που χρειάζονταν και έχετε βγάλει τελικά συμπεράσματα. Η εύκολη έκφραση των αισθημάτων και των επιθυμιών σας, θα σας βοηθήσει σημαντικά και στον τομέα της επικοινωνίας.