Social Icons

Σάββατο 13 Ιουλίου 2019

Σάββατο 13 Ιουλίου 2019


ΚΡΙΟΣ: Με ψυχραιμία και ορθή σκέψη θα καταφέρετε να λύσετε τα προβλήματά σας. Μη χαλάτε τη διάθεσή σας για πράγματα που μπορούν εύκολα να διορθωθούν.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα η δημιουργικότητα και η καλή σας διάθεση. Είναι ωραίο να κάνετε όνειρα, αλλά πρέπει να δείτε πως μπορούν να γίνουν και πράξη.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Δημιουργήστε τις προϋποθέσεις για ένα ευχάριστο περιβάλλον στον εργασιακό σας χώρο. Θα σας φανεί χρήσιμο να κρατήσετε μια επιφυλακτικής τάση απέναντι σε νέα πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προχωρήστε σε καινούρια σχέδια για το μέλλον σας και μην κολλάτε στα ίδια. Ελέγξτε την υπερδραστηριότητά σας και εκτονωθείτε με υγιείς τρόπους.

ΛΕΩΝ: Θα περάσετε καλύτερα αν διαφωνήσετε και λίγο, χωρίς να τραβάτε την κατάσταση στα άκρα. Η ζεστασιά και η αφοσίωση που θα σας δείξει ο σύντροφός σας θα σας αιχμαλωτίσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη σχέση σας για να σας φέρουν πιο κοντά με το σύντροφό σας, αλλά για να μη δυσκολέψει, αποφύγετε να θίξετε την αξιοπρέπεια του.

ΖΥΓΟΣ: Συνδυάστε την αγάπη με το πάθος και θα ζήσετε όμορφες και ευτυχισμένες στιγμές. Μπορεί κάποιοι συνεργάτες σας να είναι επιπόλαιοι, αλλά εσείς σηκώνετε μπαϊράκι χωρίς ιδιαίτερη αφορμή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας μόνο σε πράγματα που πραγματικά σας ενδιαφέρουν. Φροντίστε οι οικονομικές σας διαπραγματεύσεις να γίνονται από πλήρη μυστικότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δώστε αρμοδιότητες και στους άλλους, αλλά μην τους αφήνετε χωρίς έλεγχο. Στοχεύστε σε ενέργειες που στο μέλλον θα προωθήσουν την ποιότητα, χωρίς να καταφύγετε σε υπερβολές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποφύγετε με κάθε τρόπο άτομα που είναι ανταγωνιστικά απέναντί σας. Σε υποθέσεις που γνωρίζετε καλά την πορεία τους, μην υποχωρήσετε ακούγοντας λόγια του αέρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποδεχθείτε κοινωνικές εκδηλώσεις που θα σας βοηθήσουν να κάνετε νέες γνωριμίες. Μη χάνετε τους ρυθμούς σας από παρεμβολές των γύρω σας, αλλά βρείτε τις ουσιαστικές αιτίες σε ότι σας αγχώνει.

ΙΧΘΥΣ: Δημιουργήστε τις ιδανικές συνθήκες που θα σας προσφέρουν ένα όμορφο βράδυ με το σύντροφό σας. Επιβάλετε την τάξη σε οικογενειακά θέματα και μη δώσετε περιθώρια για προβλήματα.