Social Icons

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019

ΙΟΥΛΙΟΣ 2019


ΚΡΙΟΣ: Στις 3 με την Αφροδίτη να περνάει στον Καρκίνο, αν θέλετε να εξασφαλίσετε κάποια εισοδήματα, κάντε συμφωνίες αφού πρώτα μελετήσετε και την παραμικρή λεπτομέρεια. Επειδή όμως ακόμα θα υπάρχουν προβλήματα στον οικονομικό τομέα, προσέξτε να μη χάσετε από επιπολαιότητα κάποια πηγή εσόδων που σας δίνει την άνεση που θέλετε. Μελετήστε καλά τους προϋπολογισμούς που έχετε κάνει και μη ζητάτε αλλαγές, αν δεν ξέρετε το τελικό κόστος τους. Μετριάστε τη ροπή σας για πολυτέλεια, για να μη βρεθείτε σε δύσκολη θέση. Μην αφήσετε κι άλλο από το χρόνο σας να πάει χαμένος και κυρίως μην τον σπαταλήσετε κοιτώντας μόνο το πώς θα εξυπηρετείτε τους άλλους.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Οι δεσμευμένοι φροντίστε να κινηθείτε προσεκτικά, να ελέγξετε τα νεύρα σας και να μην παρασυρθείτε σε πράξεις και λόγια που θα πληγώσουν το σύντροφό σας. Ο καταλληλότερος τρόπος για να λύσετε τα προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση σας, είναι ο διάλογος. Εξωτερικεύστε τα συναισθήματά σας για να δώσετε ώθηση στο έτερον σας ήμισυ να ανοίξει και εκείνος με τη σειρά του την καρδιά του. Βέβαια, οι εναλλαγές που θα έχετε στη διάθεσή σας, θα σας κάνουν τη μία να κρατάτε χαμηλούς τόνους και την άλλη να προσπαθείτε να επιβεβαιωθείτε με όποιο τρόπο σας δίνεται η δυνατότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πριν ξεκινήσετε οτιδήποτε φροντίστε να διώξετε από πάνω σας τα φαντάσματα του παρελθόντος. Δεν ωφελεί να πηγαίνετε στο αύριο με σύμμαχο το χτες και να βγάζετε στην επιφάνεια μονίμως την πληγωμένη σας καρδιά. Στις 28 η Αφροδίτη περνάει στο Λέοντα και το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι να είστε προσεκτικοί σε κάποια άτομα που θα παρουσιαστούν στη ζωή σας, καθώς ναι μεν το φλερτ που θα δεχθείτε είναι ωραίο και ανεβάζουν το κέφι σας, αλλά θα πρέπει να σκεφτείτε αν θα αξίζει τον κόπο να το συνεχίσετε και να κινδυνέψετε να χαλάσετε τη σχέση σας ή να σταματήσετε εκεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Στις 2 με την Ηλιακή έκλειψη μαζί με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, μην είστε βιαστικοί να κρίνετε ή να απορρίψετε κάτι που ακόμα διαμορφώνεται. Να είστε προσαρμοστικοί και εργατικοί, αποφεύγοντας τα μπερδέματα, γιατί ο σκοπός είναι να μην κάνετε λάθη κρίσης ή συμπεριφοράς που θα προκαλέσουν απώλειες οικονομικού χαρακτήρα. Κόψτε κακές επιβλαβείς συνήθειες (κάπνισμα, ποτό) και επωφεληθείτε της ευκαιρίας εσείς που πραγματικά θέλετε να έχετε μια υγιή ζωή. Εξασφαλίστε ηρεμία, ύπνο και μικρές τακτικές δόσεις ψυχαγωγίας. Φροντίστε για την εξωτερική σας εμφάνιση, έτσι ώστε να νιώθετε όμορφα εσείς οι ίδιοι. Αποφύγετε το άγχος, τα νεύρα και προτιμήστε ταξίδια και αλλαγές περιβάλλοντος που είναι ότι καλύτερο για να χαλαρώσετε.

ΛΕΩΝ: Την 1η του μήνα ο Άρης περνάει στο ζώδιό σας και κόκκινο θα χτυπήσει η ερωτική σας διάθεση. Μετά από ένα κάπως δύσκολο διάστημα ήρθε η στιγμή να ανταμειφθείτε. Ο ρομαντισμός θα κάνει συνεχείς εναλλαγές με το πάθος και αν θέλετε μόνο περιπέτειες απολαύστε τις στιγμές χωρίς να αρχίσετε να μιλάτε για κοινά σχέδια. Ως λάτρεις του περίεργου, του παράξενου και του ασυνήθιστου, είναι σίγουρο ότι δεν πρόκειται να καθίσετε ούτε ένα λεπτό ήσυχοι. Μάλλον θα σας είναι δύσκολο να αντισταθείτε σε πειρασμούς, καθώς θα είστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να ρισκάρετε, προκειμένου να δώσετε χρώμα στην ερωτική σας ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Από τη μία θα είστε ευάλωτοι και από την άλλη θα είστε ανοιχτοί για να δοκιμάσετε καινούριες εμπειρίες, προκειμένου να καλυφθείτε. Πολλά ζητήματα που θα αφορούν τις σχέσεις σας με τους άλλους θα πάψουν να είναι αόριστα και θα αρχίσουν να σας απασχολούν περισσότερο οι λεπτομέρειες. Δείτε τα σημεία που εμφανίζει δυσκολίες η σχέση με το σύντροφό σας και εκεί θα βγει η τάση επιβολής του ενός για τον άλλο, ενώ παράλληλα και οι δυο σας θα θέλετε να διατηρήσετε τον έλεγχο. Κρυολογήματα και μικρές φλεγμονές μπορεί να απειλήσουν την υγεία σας.

ΖΥΓΟΣ: Είναι σημαντικό να ξεκαθαριστούν οι σχέσεις σας, γιατί μόνο έτσι θα φιλοτιμηθούν όλοι και θα αναλάβει ο καθένας το μερίδιο της ευθύνης που του αναλογεί. Με ηρεμία και αυτοσυγκράτηση θα δημιουργήσετε σωστά στεγανά και σωστές συμφωνίες. Στις 7 με τον Ερμή ανάδρομο στο Λέοντα, καλλιεργήστε ένα γόνιμο έδαφος βάζοντας μπροστά την ειλικρίνειά σας, ώστε να μην υπάρξουν κακίες ή πικρίες χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος. Όπου υπάρχει ένταση, μοιράστε χαμόγελα και θα ανακαλύψετε πως σημειώνετε σημαντική πρόοδο στην καλυτέρευση των σχέσεων σας, είτε είναι επαγγελματικές, είτε συναισθηματικές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Από εσάς εξαρτάται αν θα απαιτήσετε να εργάζεστε λιγότερο και με καλύτερες συνθήκες. Ναι μεν σας περιμένει πολύ δουλειά, υπερωρίες και υπερβολικός φόρτος εργασίας, αλλά οι ανταμοιβές θα είναι πολύ καλές. Οι νέες ευκαιρίες για βελτίωση της θέσης σας, θα αλλάξει το σκηνικό για τους περισσότερους από εσάς, γι’ αυτό μην είστε τόσο αυστηροί με συνεργάτες. Το ενδιαφέρον σας για κοινωνική προβολή θα είναι αυξημένο. Χωρίς να λείψουν οι δυσκολίες είστε πλέον σε θέση να τις ξεπεράσετε και να στήσετε ένα νέο ύφος μέχρι τις αρχές της άνοιξης.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ακούστε την καρδιά σας και αφεθείτε στη μαγεία του έρωτα. Μην απομονωθείτε ή κλείσετε πόρτες σε άτομα που θα σας πλησιάσουν. Οι ευκαιρίες που θα έχετε οι αδέσμευτοι για να δημιουργήσετε μια σχέση που θα σας κάνει να νιώσετε γεμάτοι δε θα σας αφήσουν παραπονεμένους. Τολμήστε να προβείτε σε αλλαγές που θα καλυτερέψουν τη διάθεσή σας και εντυπωσιάστε τους γύρω σας με την αυτοπεποίθηση, τον ερωτισμό και τη γοητεία που θα εκπέμπετε. Αυτή τη φορά εσείς θα επιλέξετε την πορεία της συναισθηματικής σας ζωής και πρέπει να φροντίσετε για το καλύτερο δυνατό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Παρόλο που η καθημερινότητά σας θα είναι αρκετά γεμάτη, δε θα λείψουν οι ευκαιρίες που θα σας κάνουν να χαμογελάσετε. Επεκτείνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, χωρίς να απομακρύνεστε από το οικείο περιβάλλον σας. Οι δρόμοι που θα σας ανοιχθούν θα σας βοηθήσουν μελλοντικά στα επαγγελματικά σας σχέδια. Στις 17 με τη Σεληνιακή έκλειψη μαζί με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας, να σκέφτεστε ψύχραιμα και λογικά πριν προβείτε σε σημαντικές αποφάσεις που θα σχετίζονται άμεσα με το μέλλον σας. Αποφύγετε περιττά έξοδα και άσκοπες επενδύσεις που θα επιβαρύνουν τον οικονομικό προϋπολογισμό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ακόμα και μέσα από φιλικές παρέες και συντροφιές θα έχετε την ευκαιρία για νέες ερωτικές γνωριμίες, εκτός του ότι θα ανανεώνεστε και θα περνάτε καλά, οπότε έχετε έναν ακόμα λόγο να νιώθετε χαρούμενοι. Μεταδώστε την καλή σας διάθεση στο περιβάλλον, αφήστε την καρδιά σας να σας καθοδηγεί και με αυτόν τον τρόπο μοιραστείτε ευχάριστες στιγμές. Οι δεσμευμένοι θα επιτύχετε πολύ καλή επικοινωνία με το σύντροφό σας, οπότε εκμεταλλευτείτε την παρούσα κατάσταση για να αφουγκραστείτε από κοινού τις ανάγκες και τις επιθυμίες του καθενός σας, γιατί μόνο έτσι θα καταλάβετε τη σημαντικότητα της υπάρχουσας σχέσης σας.

ΙΧΘΥΣ: Οι προσωπικές και ιδιαίτερες στιγμές που θα περάσετε με το σύντροφό σας, θα είναι η αιτία για να απελευθερωθούν συναισθήματα και για να βαδίσετε από εδώ και πέρα με ερωτική σύμπνοια. Θα είναι δίπλα σας και με τη στάση του θα σας δίνει την ασφάλεια που χρειάζεστε. Στις 19 με τον Ερμή να περνάει ανάδρομος στον Καρκίνο, επιβάλετε να δείξετε και εσείς με τη σειρά σας πόσο ενδιαφέρεστε για το άτομό του. Μια ριζική αναθεώρηση στον τρόπο που θα επικοινωνείτε μεταξύ σας κρίνεται απαραίτητη, γι’ αυτό παρακάμψτε τα αυτονόητα και μιλήστε περισσότερο μεταξύ σας, αρχίζοντας να εκφράζετε με λόγια αυτά που πραγματικά αισθάνεστε.