Social Icons

Σάββατο 6 Ιουλίου 2019

Σάββατο 6 Ιουλίου 2019


ΚΡΙΟΣ: Ζητήστε σαφείς εξηγήσεις σε ότι δεν καταλαβαίνετε από τους στενούς σας συνεργάτες. Η μυστικοπάθεια δε σας βοηθάει στο συναισθηματικό τομέα.

ΤΑΥΡΟΣ: Αφήστε σκέψεις που σας γεμίζουν άγχος και σας αποπροσανατολίζουν και περάστε στην πράξη. Μην αφήνετε να γίνονται σχόλια γύρω από την προσωπική και ερωτική σας ζωή.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να μπορείτε να εκνευρίζεστε από την στάση των άλλων, πρέπει εσείς να είστε καλύτεροι. Οι καινούριες σας ιδέες θα φανούν εξαιρετικές στους συνεργάτες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αφήστε τη μέρα να περάσει και μη λέτε λόγια που αργότερα θα τα μετανιώσετε. Ψάξτε καλύτερα μέσα σας και θα βρείτε τις δυνάμεις που θα σας βοηθήσουν.

ΛΕΩΝ: Δεχθείτε καινούρια πρόσωπα στη ζωή σας, ακόμα και αν θέλετε να διατηρήσετε συντηρητική στάση. Χρησιμοποιήστε νέα δεδομένα και μην τρομάζετε από τις υπάρχουσες συνθήκες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Με τη βοήθεια λογικών επιχειρημάτων θα κερδίσετε τις εντυπώσεις. Ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και δε θα σας λείψουν οι ευκαιρίες.

ΖΥΓΟΣ: Αφήστε κακόβουλα σχόλια να πέσουν στο κενό και μην ασχοληθείτε. Φανείτε αντικειμενικοί, αν έρθετε αντιμέτωποι με προσωπικές επιλογές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι επικρίσεις των γύρω σας δεν πρέπει να σας ωθήσουν να χάσετε την ψυχραιμία σας. Ακούστε προσεκτικά τα λόγια ενός φίλους σας που σας γνωρίζει πολύ καλά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η μέρα που θα διανύσετε δε φαίνεται να σέβεται και πολύ τις συνήθειες και τις τακτικές σας, αφού θα μεγεθύνει την ανησυχία σας, αντί να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε ενέργεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσέξτε αυτά που λέτε και επιλέξτε αυτούς που πρέπει να εμπιστεύεστε. Επανεξετάστε τους στόχους σας όταν βλέπετε ότι δεν επικροτούνται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αξιοποιήστε τη συμπαράσταση που σας δείχνουν τα αγαπημένα σας πρόσωπα και μην είστε αγνώμονες. Μην κάνετε καμία κίνηση χωρίς πρώτα να την έχετε μελετήσει σωστά.

ΙΧΘΥΣ: Απαιτείται εγρήγορση και ψυχραιμία από πλευρά σας, προκειμένου να αντλήσετε τα θετικά και να αποφύγετε όσο το δυνατόν τα αρνητικά.