Social Icons

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019


ΚΡΙΟΣ: Αξιοποιήστε σωστά τους ανθρώπους που εργάζονται σκληρά για το δικό σας συμφέρον. Μια συνάντηση με φίλους και ένα βράδυ με καλή παρέα είναι ότι καλύτερο για σήμερα.

ΤΑΥΡΟΣ: Μη βασίζεστε μόνο στην καλή διάθεση των άλλων για να πετύχουν τα σχέδιά σας. Αντιμετωπίστε όλες εκείνες τις καταστάσεις που φέρνουν καθυστερήσεις και προχωρήστε σε νέες χειροπιαστές δομές.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Καλύτερα να μη μιλάτε για τα σχέδιά σας πριν αρχίσουν να πραγματοποιούνται. Μην αντιδράτε με άσχημο τρόπο στα λόγια ενός φίλου που είναι καλοπροαίρετα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βάλτε τους στόχους σας σε πρώτο πλάνο ώστε να μπορέσετε να τους διεκδικήσετε. Εάν δε θέλετε να βρεθείτε εκτεθειμένοι και μπροστά σε αποκαλύψεις που δε σας συμφέρουν, κρατήστε σιγή ιχθύος.

ΛΕΩΝ: Επικεντρώστε την προσοχή σας στα αισθηματικά θέματα και δώστε άμεσες λύσεις. Μόνο με σοβαρότητα θα καταφέρετε να πείσετε τους συνεργάτες σας ότι αξίζετε πολύ περισσότερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κρατήστε τα αυτιά και τα μάτια σας ανοιχτά για να μη σας προλάβουν τα γεγονότα. Κάντε ταξίδια, για να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και να αυξήσετε τη φυσική σας δύναμη και αντοχή.

ΖΥΓΟΣ: Μια οικονομική συμφωνία στον εργασιακό χώρο θα επιτευχθεί χάρη σε εσάς. Δείτε τις υπάρχουσες καταστάσεις από την πραγματική τους πλευρά, για να ξεχωρίσετε τα υπαρκτά από τα ανύπαρκτα προβλήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ξαναβρείτε το χαμένο σας θάρρος και τη γοητεία σας γιατί η καθημερινότητά σας θα συνεχίσει να κινείται σε γρήγορους ρυθμούς.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην αφήνετε την παράφορη ζήλια σας να μεγεθύνει τις καταστάσεις. Η αυτοπεποίθησή σας θα ανέβει εξαιτίας μιας αξιόλογης επαγγελματικής πρότασης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κλέψτε τις εντυπώσεις στις κοινωνικές σας εκδηλώσεις με την τόλμη και τη γοητεία σας. Χωρίς να παίρνετε ανταλλάγματα μην αφήνετε τους γύρω σας να απαιτούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι πρακτικές λύσεις σε καθημερινά θέματα θα σας λύσουν τα χέρια. Συνεχίστε να είστε γοητευτικοί και συμβιβαστικοί για να βρείτε μεγαλύτερη απήχηση από τα άτομα του αντίθετου φύλου.

ΙΧΘΥΣ: Αναπτύξτε τα προτερήματά σας και μετατρέψετε τα ελαττώματά σας σε θετικά στοιχεία. Έχει μεγάλη σημασία να κατά λάβετε και να αναλάβετε τις ευθύνες που έχετε απέναντι στον εαυτό σας.