Social Icons

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019


ΚΡΙΟΣ: Κρατήστε αποστάσεις ασφαλείας από τα γεγονότα, περιορίζοντας την επιθυμία για προσωπική προβολή. Ευνοείται η δημιουργία νέων στόχων και η υλοποίηση ενός μακροχρόνιου σχεδίου.

ΤΑΥΡΟΣ: Πάρτε δραστικά μέτρα για όσους δρουν παρασκηνιακά και μην αφήσετε σχόλια να σας εκνευρίσουν. Οι εξελίξεις που θα υπάρχουν στα επαγγελματικά θέματα θα σας ωφελήσουν οικονομικά.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Μια παλιά κατάσταση επανέρχεται στο προσκήνιο και σας γυρίζει στο παρελθόν. Μην πιστεύετε σε ψεύτικες υποσχέσεις, ειδικά σε αυτές που δίνονται κάτω από πίεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εργασιακές αλλαγές προσώπων και καταστάσεων, θα έχουν αντίκτυπο σε εσάς. Ασχοληθείτε μόνο με δημιουργικές εργασίες που θα σας βοηθήσουν να εδραιωθείτε.

ΛΕΩΝ: Θα βγει αληθινή η διαίσθηση ενός φίλου που σας είχε προειδοποιήσει. Διατηρήστε κλίμα αισιοδοξίας και μην επιτρέψετε σχόλια για άτομα που δεν είναι παρόντα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Χρησιμοποιήστε τη δύναμη σας ως κινητήρια δύναμη για να κάνετε αυτά που θέλετε. Εκτονωθείτε σε συναισθηματικό επίπεδο και χαρείτε ότι σας προσφέρει απλόχερα η ζωή.

ΖΥΓΟΣ: Μην είστε σκληροί στην κριτική σας και αποφύγετε ανταγωνιστικές κινήσεις. Για να αλλάξει η διάθεσή σας ασχοληθείτε με δημιουργικά πράγματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι φίλοι δε θα λείπουν από τη ζωή σας αλλά μάθετε να είστε πιο εκλεκτικοί και να προτιμάτε τους λίγους και καλούς. Μην αφήσετε τη διάθεσή σας να μεταβάλετε και να επηρεάζεται από τη γνώμη των άλλων.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα ξαναβρείτε το χαμένο σας θάρρος και τη γοητεία σας, αλλά θέματα που θα αφορούν κληρονομικά, φορολογικά και οικονομικά σας θέματα, θα σας κρατούν διαρκώς απασχολημένους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ενώ οι προσπάθειές σας είναι συνεχείς, οι φιλοδοξίες σας μεγάλες και οι στόχοι σας υψηλοί, υστερείτε στην οργάνωση και έτσι συχνά τα αποτελέσματα που έχετε δεν είναι αυτά που περιμένατε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αρκετές φορές μέσα στη μέρα θα έχετε την τάση να σπαταλάτε χρήματα για πράγματα που σας εντυπωσιάζουν, αλλά σας είναι άχρηστα.

ΙΧΘΥΣ: Τα οικονομικά σας να καλυτερεύουν γι’ αυτό εφαρμόστε στην πράξη τις γνώσεις που έχετε και στηριζόμενοι στον εαυτό σας, προσπαθήστε να σταθεροποιήσετε τις καταστάσεις.