Social Icons

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019


ΚΡΙΟΣ: Οι καυγάδες δεν οδηγούν πουθενά, γι’ αυτό μην πηγαίνετε γυρεύοντας. Για να μην εξαπατηθείτε προσέξτε πολύ καλά τις προσφορές που σας υπόσχονται μεγάλο και εύκολο κέρδος.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι αδέσμευτοι δεχθείτε προσκλήσεις για εξόδους, ώστε να μη χάσετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε το πρόσωπο που θα κάνει αρκετά ενδιαφέρον τη ζωή σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα έχετε τα περιθώρια και το χρόνο που απαιτείται για να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον σας και την επαγγελματική σας πορεία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι δεσμευμένοι θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για να περάσετε όμορφα με το σύντροφό σας, να επισημοποιήσετε τη σχέση σας ή να προβείτε σε αλλαγές από κοινού.

ΛΕΩΝ: Η ψυχολογία σας θα είναι αρκετά παράξενη και δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν προστριβές και εντάσεις με τα άτομα του οικογενειακού σας χώρου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και μην αφήσετε τρίτα άτομα να σας μπερδέψουν περισσότερο ή να ανακατευτούν στις δικές σας υποθέσεις.

ΖΥΓΟΣ: Θα έχετε μια ικανοποιητική φιλική και κοινωνική επικοινωνία, αλλά και πληθώρα επισκέψεων που δε θα μπορείτε να αποφύγετε, που όμως θα σας κάνει καλό ψυχικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν  η πίεση που δεχθήκατε τον τελευταίο καιρό ή οι συγκυρίες έβλαψαν μια σχέση που αξίζει και έχει μέλλον, τώρα θα μπορέσετε να λύσετε τις παρεξηγήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αν και η μέρα θα σας προσφέρει πολλές οικονομικές ευκαιρίες, προβλέπεται να έχετε και τις ευκαιρίες να ξοδέψετε ασύστολα, προερχόμενες από την αισιοδοξία ότι τα οικονομικά σας θα καλυτερέψουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εάν θέλετε να κατασταλάξετε σε ολοκληρωμένες ιδέες, πρέπει να έχετε βάσεις υλικές και πνευματικές. Η υλική πλευρά θα κατοχυρώσει τα δικαιώματά σας και η ηθική θα σας κάνει να μην είστε άδικοι με τον εαυτό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δεν αποκλείεται να σας κάνουν κάποιες ενδιαφέρουσες προτάσεις που θα καρποφορήσουν στο μέλλον, γι’ αυτό σε οποιαδήποτε συναλλαγή σας φερθείτε έξυπνα και διπλωματικά.

ΙΧΘΥΣ: Τύχη έχετε σχεδόν πάντα με το μέρος σας, αλλά από μόνη της δεν μπορεί να κάνει και θαύματα. Βοηθήστε την για να πάρετε ανταλλάγματα.