Social Icons

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019


ΚΡΙΟΣ: Ζητήστε τη βοήθεια των συνεργατών σας και μην επιτρέψετε σε ψευδαισθήσεις να αλλάζουν λογικά σχέδια. Εάν τα πρότυπα που έχετε δε σας αντιπροσωπεύουν, αλλάξτε τις θεωρίες σας για τη ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ: Βρείτε το σωστό τρόπο συνεννόησης με τους συνεργάτες αλλά και τα οικογενειακά σας πρόσωπα, ώστε να μη σας φοβίζουν οι αλλαγές που θα γίνουν.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Απαιτείτε να παραμένετε ενήμεροι για τις οικονομικές εξελίξεις, καθώς δε θα σας επιτρέψουν να κάνετε λάθη στις συμφωνίες σας. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα έρθουν στην επιφάνεια όλα τα λάθη του παρελθόντος και θα είστε υποχρεωμένοι να τα αντιμετωπίσετε για να μπορέσετε να συνεχίσετε παρακάτω τη ζωή σας.

ΛΕΩΝ: Επιδιώξτε εποικοδομητικές συμφωνίες στις υποθέσεις σας για να ξεπεράσετε ανώδυνα τα εμπόδια και να θέσετε καλύτερες βάσεις στις συναλλαγές σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δημιουργήστε μια νέα καλύτερη τάξη πραγμάτων και αποφύγετε κόλπα και παιχνίδια στις επαγγελματικές σας συμφωνίες. Πάνω στις βάσεις που τώρα θα θέσετε θα στηριχτεί το μέλλον σας.

ΖΥΓΟΣ: Μη φερθείτε εγωιστικά στους άλλους, γιατί από μόνοι σας θα μειώσετε τις ευτυχισμένες σας στιγμές. Οι διευθετήσεις δε θα είναι πάντα εύκολες και σε ορισμένα σημεία θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες τομές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δώστε μεγαλύτερη προσοχή σε κάποιους ανθρώπους με τους οποίους ζείτε μαζί ή συνεργάζεστε. Θα απαιτηθούν κάποιες θυσίες από μέρους σας, αλλά οι εξελίξεις σας υπόσχονται επιτυχία.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η μέρα θα είναι γεμάτη προσφορές για την επαγγελματική σας άνοδο και καταξίωση, αλλά παράλληλα θα κρύβει και απογοητεύσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η συμπεριφορά σας στις σχέσεις σας θα συζητηθεί και κριθεί πολύ, γι’ αυτό φροντίστε να μη δημιουργήσετε λανθασμένες εντυπώσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι αντιθέσεις είναι το μόνο που δε σας χρειάζεται εάν θέλετε να αλλάξετε τρόπο ζωής και να απαλλαγείτε από τις πολλές σας υποχρεώσεις.

ΙΧΘΥΣ: Προσπαθήστε να αποφύγετε τις εντάσεις και τις συγκρούσεις με τα άτομα του περιβάλλοντός σας και κινηθείτε ψύχραιμα με γνώμονα τη λογική.