Social Icons

Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

Τρίτη 26 Μαρτίου 2019


ΚΡΙΟΣ: Θα αναγκαστείτε να αλλάξετε εν μέρει τη στάση σας, καθώς θα ανακαλύψετε παρεξηγήσεις και ψευδαισθήσεις που υπήρχαν μόνο στο μυαλό σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Η εξυπνάδα σας θα είναι αυτή που θα σας γλιτώσει από τη σπατάλη χρόνου. Εφαρμόστε τις πρωτότυπες ιδέες που θα ακούσετε παρακάμπτοντας για μια φορά την πεπατημένη οδό.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν διαπιστώσετε ότι σας λείπουν κάποια μέσα για να προχωρήσετε ή η συμπαράσταση από κάποιους που περιμένατε, μην απογοητευτείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μη σταματάτε όταν σας εμποδίζουν τα γεγονότα, μην απογοητεύεστε και μη φανατίζεστε επειδή πολλές φορές σας πιάνει η εργασιομανία σας.

ΛΕΩΝ: Μην προσπαθήσετε σώνει και καλά να περάσετε τις δικές σας απόψεις και να πείσετε ότι μόνο εσείς ξέρετε το σωστό, καθώς ούτε οι ίδιοι το πιστεύετε αυτό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Καταφέρατε να πληγώσετε αρκετά άτομα που σας είχαν σταθεί και σας είχαν αποδείξει ότι θα βρίσκονται στο πλευρό σας όποτε το θελήσετε.

ΖΥΓΟΣ: Αποφύγετε να κάνετε κάτι που θα είναι σε βάρος της ψυχικής σας υγείας και μην επιτρέψετε στους άλλους να αποφασίζουν για εσάς και να σας καταπιέζουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η μέρα θα είναι γεμάτη ευκαιρίες για να πετύχετε ένα βασικό σας στόχο ή για να αναπληρώσετε εργασιακές σας υποθέσεις που είχαν μείνει μετέωρες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ανταποκριθείτε στις σχετικές υποχρεώσεις σας και θα ανταμειφθείτε δεόντως. Διορθώστε ότι καθυστέρησε ή πήγε πίσω, για να φτάσετε στο επιδιωκόμενο αποτέλεσμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσπαθήστε στην καθημερινή σας ζωή να μην υποτιμάτε την αξία αυτών που λέτε ή ακούτε, γιατί πολλές φορές βγάζουν στην επιφάνεια πολλές αλήθειες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μέσα από εφαρμογές σχεδίων και ιδεών θα ενισχυθεί η τύχη σας. Οι υποθέσεις σας θα προχωρούν και θα έχετε μεγάλη εύνοια στις συζητήσεις και στις καινούριες σας συμφωνίες.

ΙΧΘΥΣ: Με τόσο αυτοέλεγχο που έχετε δεν κινδυνεύετε να βρεθείτε εκτεθειμένοι, οπότε μην αφήσετε τη διαρκή σας έννοια για την πρώτη εντύπωση να σας γίνεται αιτία άγχους.