Social Icons

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019


ΚΡΙΟΣ: Η σημερινή μέρα ευνοεί επαγγελματικές αποφάσεις που θα πάρετε από κοινού με τους συνεργάτες σας. Μεταξύ λογικής και καρδιάς επιβάλετε για δικό σας καλό να κρατήσετε τις ισορροπίες.

ΤΑΥΡΟΣ: Χαρείτε και απολαύστε αυτά που έχετε καθημερινά και ξεχάστε τον εγωισμό. Για να προφυλάξετε τον εαυτό σας από κακοτοπιές, προτιμήστε τη διπλωματική οδό.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Προσεγγίστε τους συνεργάτες σας με ευγένεια και να είστε σίγουροι ότι δε θα βγείτε χαμένοι. Προβάλετε τις καινούριες σας ιδέες και περιμένετε μέχρι να γίνουν αποδεκτές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η προσγειωμένη αντιμετώπιση των διλημμάτων, θα σας απομακρύνει από κινδύνους. Εάν δεν είστε σίγουροι για κάτι μη δώσετε υποσχέσεις που γνωρίζετε ότι δε θα κρατήσετε.

ΛΕΩΝ: Σε δύσκολα επαγγελματικά θέματα προσπαθήστε να σκεφτείτε πρακτικές λύσεις. Μοιράστε ευθύνες και αφιερώστε περισσότερο χρόνο στις δικές σας ανάγκες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μπορεί ο σύντροφός σας να απολαμβάνει την ασφάλεια μέσα στη σχέση σας, αλλά δε θα μειωθεί η ένταση των συναισθημάτων του.

ΖΥΓΟΣ: Ο αυθορμητισμός σας μπορεί να γίνει πολύ εύκολα στόχος παρεξηγήσεων. Ζητήστε τη γνώμη του συντρόφου σας για ότι σας προβληματίζει γιατί θέλει να νιώθει χρήσιμος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι καθυστερήσεις και οι αναβολές επαγγελματικών σχεδίων θα σας προκαλέσουν εκνευρισμό. Με καλοπροαίρετη διάθεση ένα ξεκαθάρισμα θα είναι καλό, αφού θα διορθωθούν όλα τα κακώς κείμενα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην προσπαθήσετε να κάνετε κάτι ασυνήθιστο για να εντυπωσιάσετε, εκτός από το να είστε ο εαυτός σας. Στις δημόσιες εμφανίσεις σας φροντίστε να είστε πιο εγκρατείς για να μη δίνετε ευκαιρίες να σας σχολιάζουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Χαλαρώστε πριν πάρετε σημαντικές αποφάσεις και μην καταπιέζετε τα συναισθήματά σας. Αποφύγετε να δώσετε υποσχέσεις στον επαγγελματικό σας χώρο που δε θα τηρήσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Με καλοσύνη και ευγένεια θα μετριάσετε την εριστική διάθεση ενός συνεργάτη σας. Αφήστε τη διαίσθηση να σας οδηγήσει, αλλά αποφασίστε εξετάζοντας προσεκτικά τις εξελίξεις.

ΙΧΘΥΣ: Κάντε τις κατάλληλες κινήσεις για να επιστρέψει στη ζωή σας η αρμονία. Όταν πρόκειται για θέματα που αφορούν την εξέλιξή σας απαιτείται να σηκώνετε το ανάστημά σας.