Social Icons

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019


ΚΡΙΟΣ: Σταματήστε να αλλάζετε συνέχεια διάθεση, γιατί αυτό θα κουράσει το σύντροφό σας. Υπάρχουν κοντά σας άτομα που είναι έτοιμα και πρόθυμα να σας ενισχύσουν οικονομικά.

ΤΑΥΡΟΣ: Αφήστε τη διασκέδαση για τις βραδινές ώρες για να ασχοληθείτε τις πρωινές με τα επαγγελματικά σας θέματα. Δρομολογήστε τις εργασίες σας με τέτοιο τρόπο ώστε μία- μία να τελειώνουν.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Δώστε μία ακόμα ευκαιρία στα αγαπημένα σας πρόσωπα να σας δείξουν τα συναισθήματά τους. Απαιτήστε ότι σας ανήκει με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση και θα βγείτε νικητές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δραστηριοποιηθείτε άμεσα, αφήνοντας στην άκρη ανασφάλειες και φοβίες. Εάν η συμπεριφορά κάποιων ατόμων σας αποθαρρύνει, πρέπει να τους το πείτε.

ΛΕΩΝ: Βρείτε συμβιβαστικές λύσεις σε ένα επαγγελματικό σας πρόβλημα. Θα εκπλαγείτε και θα είστε αρκετά επιφυλακτικοί εξαιτίας παρασκηνιακών ενεργειών.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πάρτε πρωτοβουλίες και αντιμετωπίστε ψύχραιμα προβλήματα που οι άλλοι αδυνατούν. Πριν αποφασίσετε να περάσετε σε πράξεις αξιολογήστε σωστά όλα τα δεδομένα.

ΖΥΓΟΣ: Φροντίστε την κατάλληλη στιγμή να είστε ψύχραιμοι και όλα θα πάνε καλά. Παρατηρήστε τις εξελίξεις, συλλέξτε πληροφορίες και φροντίστε οι αποφάσεις σας να συμβαδίζουν με τα γεγονότα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ξεκουραστείτε για να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας ή κάντε ένα ταξιδάκι που θα σας ανανεώσει. Προσπαθήστε να βρείτε τρόπους για να ανανεώσετε μια σχέση σας πριν τη χάσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Το άγχος μάλλον θα είναι αναπόφευκτο, αλλά η καλή φυσική σας κατάσταση αυτή τη φορά θα το κάνει περισσότερο δημιουργικό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Για να ερμηνεύσετε κάποιες καταστάσεις αφήστε τη διαίσθηση να σας βοηθήσει. Μην επιτρέψετε τα επαγγελματικά σας προσόντα να περάσουν απαρατήρητα, αλλά επιδείξτε τα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν υπάρχουν αντιθέσεις ή απομάκρυνση από κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα, υπάρχει τρόπος να γεφυρώσετε το χάσμα που δημιουργήθηκε.

ΙΧΘΥΣ: Η αισιοδοξία για ένα καλύτερο μέλλον θα σας βοηθήσει να πετύχετε πιο εύκολα αυτά που επιθυμείτε. Χρησιμοποιήστε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν και μη μείνετε στάσιμοι.