Social Icons

Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2019


Οι πλανήτες ταξιδεύουν μέσα στο Ηλιακό σύστημα, αυξομειώνοντας την απόστασή τους και σχηματίζοντας όψεις. Το πέρασμά τους από τα ζώδια, η θέση τους και οι διελεύσεις που κάνουν μας δίνουν στοιχεία πως θα μας επηρεάσουν τις μέρες μας. 
Ας δούμε πως θα κινηθεί ο Απρίλιος... 


Στις 5 πραγματοποιείται Νέα Σελήνη στον Κριό και απρόσμενα γεγονότα θα σας οδηγήσουν σε μετασχηματισμούς, ενώ θα νιώθετε έτοιμοι για νέα ξεκινήματα. Η επιθυμία σας για αλλαγές θα σας κάνει ανυπόμονους με αποτέλεσμα να καθυστερείτε τις εξελίξεις. Απαλλαγείτε από καταστάσεις που σας καταπιέζουν ή άτομα που σας ταλαιπωρούν ψυχικά. Χρησιμοποιήστε την ενέργειά σας θετικά και μη τη σπαταλήσετε σε ρίσκα ή προκλήσεις. Περισσότερο επηρεάζονται τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).

Στις 7 ο Ερμής στους Ιχθείς σε εξάγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, σας γεμίζει αναποφασιστικότητα και μειώνει τις αντιστάσεις σας απέναντι σε κινδύνους και ακραίες αποφάσεις.

Στις 10 ο Ήλιος στον Κριό σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, είναι ακατάλληλη όψη για επαφές με συνεργάτες ή ανωτέρους. Μην προβείτε σε νέα ξεκινήματα ή αγοροπωλησίες. 

Στις 10 ο Δίας σε ανάδρομη πορεία στον Τοξότη, μειώνει την αισιοδοξία και τον ενθουσιασμό με αποτέλεσμα να πέφτει η δημοτικότητα και η κοινωνικότητά σας. Η λογική μπαίνει σε δεύτερη μοίρα και λειτουργώντας περισσότερο με το συναίσθημα θα οδηγηθείτε σε λάθος αποφάσεις. Προτιμήστε να απομακρυνθείτε όταν θα νιώθετε πιεσμένοι, καθώς λόγια που θα εκφράσετε προς συγκεκριμένα πρόσωπα θα είναι στενόχωρα και δύσκολα θα μπορέσετε να τα πάρετε πίσω. Ο Ερμής στους Ιχθείς σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, φέρνει καλυτέρευση στον επικοινωνιακό σας τομέα, οπότε το έδαφος για συζητήσεις και συναντήσεις επαγγελματικού χαρακτήρα γίνεται πιο γόνιμο.

Στις 12 ο Ερμής στους Ιχθείς σε τετράγωνο με το Δία ανάδρομο στον Τοξότη, είναι ακατάλληλη όψη για να αποφασίσετε αλλαγές ή να προχωρήσετε σε σημαντικά θέματα καθώς η σκέψη σας δε θα είναι καθαρή. Η Αφροδίτη στους Ιχθείς σε εξάγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, είναι μια θετική όψη καθώς φέρνει λύσεις σε προβλήματα ή θέματα που υπάρχουν καιρό. Βελτιώνει σχέσεις προσωπικές ή επαγγελματικές και δημιουργεί ειλικρινείς βάσεις για την πορεία.

Στις 13 ο Ήλιος στον Κριό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, σας ωθεί να υπέρ εκτιμήσετε τις δυνάμεις σας και η αυξημένη αίσθηση εξουσίας που θα θέλετε , θα σας οδηγήσει σε λάθος μονοπάτια. Όσοι έχετε μυστική ζωή θα κινδυνέψετε με αποκαλύψεις.

Στις 14 ο Ήλιος στον Κριό σε τρίγωνο με το Δία ανάδρομο στον Τοξότη, αυξάνει την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία και βοηθάει σε νομικές υποθέσεις που έχουν συλλεχθεί οι σωστές πληροφορίες. Η Αφροδίτη στους Ιχθείς σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, φέρνει συμφέρουσες συνεργασίες, κέρδη από νέες ευκαιρίες και αλλάζει την καθημερινότητα στον επαγγελματικό χώρο προς το καλύτερο.

Στις 15 η Αφροδίτη στους Ιχθείς σε τετράγωνο με το Δία ανάδρομο στον Τοξότη, αυξάνει την τάση για υπερβολές και περιττά έξοδα. Αποφύγετε ακρότητες που θα βάλουν σε κίνδυνο τον οικονομικό σας τομέα και κατά συνέπεια την εγκυρότητά σας σε επαγγελματικό επίπεδο.

Στις 17 ο Ερμής περνάει στον Κριό, κάνοντάς σας ετοιμόλογους και μάχιμους επαγγελματικά και προσωπικά. Θα ενθουσιάζεστε γρήγορα, θα έχετε γρήγορη αντίληψη, ενώ η παρόρμηση θα σας χαρακτηρίζει σε συναντήσεις και επαφές. Καλό θα ήταν να προσέξετε λίγο τις λεπτομέρειες και να μην τις προσπερνάτε, καθώς μέσα από αυτές θα βρείτε κλειδιά που θα σας ανοίγουν πόρτες για την επιτυχία.

Στις 19 η Πανσέληνος στο Ζυγό, προκαλεί αλλαγές στο χαρακτήρα σας κάτι που δε θα ενθουσιάζει όσους σας συναναστρέφονται. Επιβάλλετε να παραμείνετε ψύχραιμοι και να μην αφήσετε τον εκνευρισμό να σας οδηγεί γιατί θα ξεσπάσετε πάνω σε άτομα που δε φταίνε και αργότερα αυτό θα σας κοστίσει. Περισσότερο επηρεάζονται τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).

Στις 20 η Αφροδίτη περνάει στον Κριό, θέση που σας κάνει ιδιαίτερα δυναμικούς και ενθουσιώδεις, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις η άνεση που θα δείχνετε θα μοιάζει με επιθετικότητα. Προσπαθήστε να κατανοήσετε καλύτερα τα συναισθήματα όσων βρίσκονται γύρω σας, για να διατηρηθούν οι ισορροπίες και να μην παρεξηγηθείτε. Οι διαρκείς εναλλαγές στη διάθεσή σας, τείνουν να τρελαίνουν τους πάντες εκτός από εσάς. Θα θέλετε να ανανεωθείτε, ενώ ταυτόχρονα θα είστε ανοιχτοί σε νέες προκλήσεις. Σε προσωπικό επίπεδο θα είστε πιο εκδηλωτικοί στο να δείξετε τι αισθάνεστε και ξεκάθαροι σε ότι πείτε. Το πάθος μπαίνει σε πρώτη μοίρα, σπάζοντας τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Στις 24 ο Πλούτωνας σε ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερω, φέρνει αλλαγές στον επαγγελματικό χώρο που θα σας προκαλέσουν έντονη ανασφάλεια. Επανεξετάστε τους στόχους σας χωρίς βιασύνες και συνειδητοποιήστε τι είστε διατεθειμένοι να κάνετε για να πετύχετε. Μην αφήσετε την καθημερινότητα να σας πνίξει, αλλά αντισταθείτε σθεναρά για να πετύχετε στην πορεία. Ενδέχεται προσωπικές σχέσεις ή βαλτωμένες συνεργασίες να φτάσουν στο τέλος τους.

Στις 27 ο Άρης στους Διδύμους σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους
Ιχθείς, ωθεί σε ακραίες συμπεριφορές και καταστάσεις, καθώς χάνεται εύκολα ο έλεγχος των πραγμάτων. Αποφύγετε εκρήξεις θυμού και εντάσεις που θα χαλάσουν την εικόνα σας.

Στις 30 ο Κρόνος ξεκινάει ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερω και οι αποφάσεις σας θα είναι μπερδεμένες. Αποφύγετε να καταλήξετε σε συμπεράσματα που θα αφορούν άμεσα το μέλλον σας, καθώς η πιθανότητα λάθους θα είναι αυξημένη. Μην επαναπαυτείτε σε όσους βρίσκονται κοντά σας στον επαγγελματικό χώρο, γιατί κάποιοι καιροφυλαχτούν τη θέση σας.