Social Icons

Δευτέρα 1 Απριλίου 2019

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2019


ΚΡΙΟΣ: Στις 5 με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, οι προτάσεις για εσάς τους αδέσμευτους θα είναι όσες και τα πρόσωπα που θα υπάρχουν στη ζωή σας, οπότε ξεκαθαρίστε από την αρχή ποια θα κρατήσετε και ποια θα απορρίψετε. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να πισωγυρίσετε σε άτομα που σας περιόρισαν, σας αμφισβήτησαν ή προσπάθησαν να σας πάρουν τα ηνία. Ξέρετε καλά πως όταν οι ευθύνες και η κτητικότητα ξεπερνούν τα όριά σας, αρχίζετε να πνίγεστε, οπότε γιατί να το περάσετε ξανά. Με τον ίδιο τρόπο που ξεκινάτε μια σχέση, με αμεσότητα και χωρίς πολλά λόγια, πείτε αντίο και γυρίστε την πλάτη στο παρελθόν ανεπιστρεπτί.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Αναμφίβολα η επιθυμία σας για πιο ουσιαστικές σχέσεις θα είναι έντονη και ίσως κάνετε μια αυτοκριτική στον τρόπο που αντιμετωπίζετε τους άλλους. Θα αρχίσουν να περιορίζονται σημαντικά οι υπερβολές στη συμπεριφορά σας απέναντι στα άτομα που συναναστρέφεστε και ειδικά προς το σύντροφό σας. Θα είστε πιο σίγουροι για το τι θέλετε από τις σχέσεις σας αλλά και για τον τρόπο που θα πρέπει να ενεργήσετε για να το κατακτήσετε. Υπερβείτε τα όρια και δείτε με λιγότερο φόβο αυτό που σας επιφυλάσσει το αύριο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Στις 17 που ο Ερμής περνάει στον Κριό, θα έχετε αυξημένη ικανότητα κρίσης, θα είστε σε θέση να αξιολογείτε πιο σωστά πρόσωπα και καταστάσεις αλλά και να αναπτύσσετε τις σχέσεις σας με ένα νέο τρόπο. Διαλύοντας οποιεσδήποτε ψευδαισθήσεις και αποκαλύπτοντας τι κρύβεται στο παρασκήνιο, θα γνωρίζετε πάνω σε ποιους μπορείτε να επενδύσετε. Αρκετά χάσατε τα προηγούμενα χρόνια επιμένοντας να δείχνετε καλή θέληση. Μην κάνετε τους ήρωες από τη στιγμή που μπορείτε να ακολουθήσετε μια τακτική που θα κάνει ευχάριστη την καθημερινότητά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αντί να παραπονιέστε ότι κουράζεστε που όμως φαίνεται σας αρέσει, προτιμήστε να μετριάσετε τις υποχρεώσεις σας. Επίσης, φροντίστε να μην κάνετε καταχρήσεις γιατί δεν τις αντέχετε και αναζητήστε έναν αποτελεσματικό και ουσιαστικό τρόπο για να ελέγχετε τη συμπεριφορά σας. Όσοι έχετε συνεργασίες θα αρχίσετε να νιώθετε καταπιεσμένοι και ενδέχεται οι έντονες αντιδράσεις σας να δημιουργήσουν αντιθέσεις. Μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, γιατί μπορεί να βρεθείτε μόνοι και δε θα μπορέσετε να καλύψετε τις ανάγκες των εργασιακών σας θεμάτων, ούτε τις οικονομικές τους απαιτήσεις. Πρέπει να μάθετε να αντιμετωπίζετε πιο πνευματικά τη ζωή σας, να σπουδάζετε τις εξελίξεις και να αναζητάτε την πείρα εκείνων που πραγματικά ξέρουν.

ΛΕΩΝ: Οι ευκαιρίες σε οικονομικό, επαγγελματικό και αισθηματικό τομέα θα είναι άφθονες, αλλά προηγουμένως να είστε πιο δύσπιστοι σε προτάσεις, προσφορές ή γενικώς σε μεγάλα λόγια που θα ακούσετε, γιατί πολλοί θα προσπαθήσουν να σας εξαπατήσουν. Οι σχέσεις σας με τους άλλους μπορούν να βελτιωθούν αν τολμήσετε τώρα να πάρετε σοβαρές αποφάσεις και να διορθώσετε τα λάθη που υπάρχουν στις πιο σημαντικές σας υποθέσεις. Στις 20 η Αφροδίτη περνάει στον Κριό και ο τομέας των συναισθηματικών σας σχέσεων θα είναι αρκετά γόνιμος και ανοιχτός, καθώς από πλευράς σας θα είστε πιο ανοιχτοί σε προτάσεις, αλλά θα υπάρχει και μεγάλη ποικιλία γύρω σας από πλευράς ερωτικών συντρόφων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το ενδιαφέρον σας θα στραφεί περισσότερο σε ελεύθερες σχέσεις, περαστικούς έρωτες ή δεσμούς, αλλά όπως και να έχει θα έχετε πολλές επιτυχίες. Βέβαια, αυτή η αλλαγή της συμπεριφοράς σας είναι πιθανό να παραξενέψει τα οικεία σας πρόσωπα και να αντιμετωπίσετε παράπονα. Φροντίστε να έχετε τεντωμένες τις «κεραίες» σας ώστε να επιλέξετε σωστά τους ανθρώπους που σας ταιριάζουν και μην εμπλέξετε τις επαγγελματικές σας καταστάσεις με τις προσωπικές σας σχέσεις. Οι δεσμευμένοι θα εκδηλώσετε με κάθε ευκαιρία την περίεργη επιφυλακτικότητά σας και θα προβείτε για άλλη μια φορά σε ένα ξεκαθάρισμα.

ΖΥΓΟΣ: Ξέρετε βαθιά μέσα σας πολύ καλά τι θέλετε, αλλά έχετε την εντύπωση ότι δεν μπορείτε να το βρείτε εκεί που είστε. Είστε αποφασισμένοι αντί να προσαρμοστείτε εσείς στις καταστάσεις, να τις προσαρμόσετε στα μέτρα σας. Να θυμάστε πως δε σας εξυπηρετούν οι παιδαριώδεις αντιδράσεις ή οι πράξεις που υποκινούνται από πικρίες. Στις 19 με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας, μη διαιωνίζετε λάθη του παρελθόντος και κάνετε αναίτιες επαναστάσεις για να καταλάβει ο σύντροφός σας  τι είναι αυτό που ψάχνετε. Οι κινήσεις σας για να μη γκρεμίσετε ότι χτίσατε πρέπει να είναι μελετημένες και προσγειωμένες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αρχίζετε να βλέπετε τη σχέση σας πιο αισιόδοξα και θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για αυτήν. Επιτέλους κοπάζουν οι εντάσεις που σας είχαν προκαλέσει τρίτα πρόσωπα και το μεταξύ σας κλίμα φτιάχνει. Κάποιες από τις ισορροπίες σας που είχαν κινδυνέψει να ανατραπούν, αποκαθίστανται και η τύχη έρχεται από εκεί που δεν το περιμένατε. Έχετε αρκετούς λόγους να χαίρεστε αφού η ζωή σας αρχίζει να γίνεται συναρπαστική. Απαλλαγείτε από καταπιεστικές καταστάσεις και ασχοληθείτε με νέες δραστηριότητες, ακόμα και αν συνεχίζουν να σας προβληματίζουν κάποιες έννοιες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Στις 10 ο Δίας σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σας, αποτελεί το τελευταίο στάδιο πειραματισμών στο να ξεκαθαρίσετε ποια είναι τα πρόσωπα που θέλετε να παραμείνουν στη ζωή σας και ποια είναι εκείνα που πρέπει να τα εκτοπίσετε για πάντα. Στις επαγγελματικές και κοινωνικές σας επαφές, θα βοηθηθείτε να αναβαθμίσετε τη θέση σας μέσα από τις επιμέρους ιεραρχίες, ενώ οι φιλικές σχέσεις μπαίνουν σε πιο σωστές βάσεις καθώς η βοήθεια που θα παίρνετε και θα δίνετε θα σας κάνει να νιώθετε πιο ασφαλείς. Έτσι κι αλλιώς ανήκετε στην κατηγορία ανθρώπων που κυριαρχεί η λογική, αλλά παραμένετε ευαίσθητοι χωρίς βέβαια να σας αρέσουν οι ακραίες εκφράσεις συναισθημάτων, έστω και αν κάποιες φορές παρασύρεστε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η ανακούφιση που θα λάβετε ότι κάνατε σωστές επιλογές θα σας δημιουργήσει ένα κλίμα αισιοδοξίας.
Απελευθερωθείτε από καταπιεστικές καταστάσεις, κάντε δυναμικές ανακατατάξεις και δώστε στη ζωή σας μια διαφορετική ποιότητα. Στις 24 με τον Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σας, ακόμα και όταν δεν μπορείτε να απαλλαγείτε από υποχρεώσεις, αξίζει τον κόπο να τις αντιμετωπίσετε με διαφορετικό πνεύμα. Αυξάνεται η διπλωματία σας δημιουργώντας καινούριες βάσεις για τις επαφές με τα άτομα του περιβάλλοντός σας. Οι θετικές πλευρές του εαυτού σας θα έρθουν στην επιφάνεια, ώστε να μπορέσετε να προβάλετε καλύτερα τα προσόντα σας και να φτάσετε γρηγορότερα στο στόχο σας. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η καθημερινότητά σας γίνεται πιο ανάλαφρη, ενώ το πάθος και η αγάπη υπάρχουν και θα συνεχιστούν. Μη βιαστείτε να δώσετε απαντήσεις τώρα που μπορείτε να αναζωογονήσετε τη σχέση σας. Ο σύντροφός σας εξισορροπεί το συναίσθημα με τη λογική και αυτό σας αποβάλλει προσωρινά το άγχος σας. Νιώθετε στριμωγμένοι όταν κάποια πράγματα πρέπει να λεχθούν με το όνομά τους, αλλά έχει διάθεση να σας ακούσει. Θα αλλάξουν τόσα στη ζωή σας που είναι σκόπιμο αυτή τη φορά να κοιτάξετε πίσω και να ξαναθυμηθείτε τις εμπειρίες σας μία προς μία, ώστε να προχωρήσετε απαλλαγμένοι από λάθη. Μην αφήσετε κάποιους επιτήδειους να σας φορτώσουν λάθη ή ευθύνες.

ΙΧΘΥΣ: Στις 30 με τον Κρόνο σε ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερω, πολλά θα αλλάξουν στις συνήθειές σας, τις σχέσεις σας και θα αναλάβετε νέες υποχρεώσεις. Αρκετές από τις συνεργασίες σας θα ολοκληρώσουν τον κύκλο τους και θα ωθηθείτε σε συζητήσεις για το πώς θα βελτιώσετε τον οικονομικό σας τομέα. Θα είστε πιο επικοινωνιακοί με αποτέλεσμα να σας συμπαθήσουν και άτομα που δεν περιμένατε, ενώ η διάθεσή σας να τα βρείτε με φίλους, συγγενείς ή το σύντροφό σας θα είναι έντονη. Διευθετήστε τις όποιες εκκρεμότητες έχετε χωρίς να συγκρουστείτε με το κατεστημένο ή να χρησιμοποιήσετε ανορθόδοξες μεθόδους.