Social Icons

Τρίτη 16 Απριλίου 2019

Τρίτη 16 Απριλίου 2019


ΚΡΙΟΣ: Μη τα θεωρείτε όλα δεδομένα και βολεύεστε, γιατί δε γίνεται να δείτε το μέλλον με γυρισμένη την πλάτη. Δείξτε αξιοπρέπεια σε ότι και αν σας πουν και κρατήστε το επίπεδο μιας σχέσης.

ΤΑΥΡΟΣ: Εάν οι παρούσες συνθήκες δεν είναι ευνοϊκές αλλάξτε τις μόνοι σας. Ότι δεν καταλαβαίνουν οι άλλοι με λόγια ίσως το καταλάβουν με τη σιωπή σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Παρατηρήστε τι γίνεται γύρω σας και θα διαπιστώσετε ότι οι ρυθμοί έχουν πέσει. Μιλήστε ξεκάθαρα χωρίς αμφιταλαντεύσεις και υπερβολές, ζητώντας και από τους άλλους να πράξουν το ίδιο με εσάς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπορεί εσείς να τελειώσατε με το παρελθόν, αλλά δεν έχει τελειώσει και αυτό μαζί σας. Βελτιώστε τις κοινωνικές σας σχέσεις και θα τονωθεί η αυτοπεποίθησή σας.

ΛΕΩΝ: Απολαύστε την καθημερινότητα και μη δημιουργείτε προβλήματα εκ του μηδενός. Δώσατε ιδιαίτερη προσοχή στον τρόπο που θα επαναστατήσετε απέναντι σε άτομα ή καταστάσεις που σας καταπιέζουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Περιορίστε την αναποφασιστικότητά σας για κάποια θέματα πριν κουραστούν οι γύρω σας. Οι αισιόδοξες σκέψεις θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε τις προϋποθέσεις για ένα καλύτερο αύριο.

ΖΥΓΟΣ: Επειδή δεν είναι δυνατό να τα κάνετε όλα μόνοι σας, αναθέστε ευθύνες και στους άλλους. Κάνοντας έναν απολογισμό των πεπραγμένων σας θα διαπιστώσετε ότι δεν καταφέρατε να ικανοποιήσετε πλήρως τις φιλοδοξίες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάνατε επαναστάσεις που δεν ευδοκίμησαν, χρησιμοποιήσατε υψηλούς τόνους και απομακρύνατε φίλους και κυρίως αναζητήσατε έναν έρωτα που σας πρόδωσε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ακόμα δεν είστε σίγουροι αν ήταν δικό σας το λάθος ή αν οι συνθήκες ήταν αυτές που σας ανάγκασαν να συμβιβαστείτε για να προχωρήσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα σας ανοιχθούν νέοι δρόμοι που κάποιους από αυτούς θα πρέπει να τους απορρίψετε και κάποιους άλλους να τολμήσετε να τους ακολουθήσετε, ώστε να αδράξετε τις ευκαιρίες και να ικανοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Χαλάει η ηρεμία που υπάρχει στον οικογενειακό σας χώρο και προκαλεί έντονες συγκρούσεις και εντάσεις για οικονομικά θέματα.

ΙΧΘΥΣ: Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να σταθμίσει τις αποφάσεις, να ανακατατάξει τις προτεραιότητες και να χαράξει τη στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσει, ώστε να τον προβάλετε σωστά.