Social Icons

Σάββατο 13 Απριλίου 2019

Σάββατο 13 Απριλίου 2019


ΚΡΙΟΣ: Μπορεί ο κόσμος να περνάει περίοδο κρίσης και ανασφάλειας, εσείς ωστόσο συγκριτικά με τους άλλους μπορείτε να βρείτε λύσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Αρμονικά φαίνεται πως θα συνεργαστούν για εσάς οι πλανήτες. Απολαύστε επαφές, συναντήσεις και συζητήσεις χωρίς να υπάρχουν προβλήματα ή προστριβές με τους γύρω σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Το όμορφο κλίμα στην προσωπική ζωή θα σας χαρίσει όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά και στιγμές πάθους και έντονου ερωτισμού με το σύντροφό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αφεθείτε και ζήστε τη μαγεία που έχετε στερηθεί τους τελευταίους μήνες λόγω αυξημένων υποχρεώσεων, αλλά και λόγω των σκέψεων που κάνατε που σας γύριζαν συνέχεια πίσω στο παρελθόν.

ΛΕΩΝ: Κάντε μια καινούρια αρχή στην προσωπική σας ζωή και να ορίσετε εσείς τους κανόνες που σας εξυπηρετούν χωρίς να βρείτε αντιδράσεις από τους γύρω σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεχθείτε τις προκλήσεις και απολαύστε το, αλλά φροντίστε να μην παρασυρθείτε από τη μαγεία και μπλεχθείτε σε παράλληλες σχέσεις, γιατί έτσι θα μπερδευτείτε και θα χάσετε το βασικό σας στόχο.

ΖΥΓΟΣ: Χαρείτε την καινούρια σας σταθερή σχέση που δε θα στερεί τίποτα από την ανεξαρτησία σας. Οι κατακτήσεις που θα έχετε σε γενικό επίπεδο θα προσθέσουν πόντους στην αυτοπεποίθησή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δεν ήσασταν ποτέ κτητικοί η ζηλιάρηδες και αυτό θα σας βοηθήσει να εκφράσετε άνετα τα συναισθήματά σας, προβάλλοντας τη γοητεία και τη λάμψη σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η ζωντάνια αλλά και η τρυφερότητα που διαθέτετε μπορεί να φέρει τους άλλους στα νερά σας και να κάνετε τη σχέση σας όπως σας αρέσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι γνωριμίες σας προβλέπονται ενδιαφέρουσες καθώς η καλή σας ψυχολογική διάθεση θα σας ωθεί να δείχνετε τον καλύτερο και ελκυστικότερο εαυτό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Παραμείνετε ήρεμοι και γλυκοί, αποβάλλοντας σκέψεις και ενέργειες που στροβιλίζονται στο μυαλό σας και σας εγκλωβίζουν στη συναισθηματική σας περιχαράκωση.

ΙΧΘΥΣ: Μπορεί να ψάχνετε για πρόσκαιρα υποκατάστατα σε ότι δεν είστε ευχαριστημένοι, αλλά έχετε τα περιθώρια να διαισθανθείτε τι είναι ακριβώς αυτό που μπορεί να σας γεμίσει, χωρίς να γκρεμίσετε ότι έχετε αυτή τη στιγμή.