Social Icons

Σάββατο 6 Απριλίου 2019

Σάββατο 6 Απριλίου 2019


ΚΡΙΟΣ: Διατηρήστε ήπιο τόνο στις συζητήσεις σας, για να διατηρήσετε την ηρεμία. Μπορείτε να πάρετε πρωτοβουλίες για τον εαυτό σας, αρκεί να μη φανείτε εγωιστές σε σημαντικά θέματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Απολαύστε την καθημερινότητά σας χωρίς να γκρινιάζετε ασταμάτητα. Φανείτε περισσότερο προνοητικοί και σταματήστε να τα αφήνετε όλα στην τύχη.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Η απλή λογική θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τις επαγγελματικές εντάσεις και κόντρες. Χαλαρώστε και διασκεδάστε πριν η κούραση σας δημιουργήσει ψυχοσωματικά προβλήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Διεκδικήστε ευθέως τα δικαιώματά σας και αφήστε τους άλλους να κινούνται στο παρασκήνιο. Γεφυρώστε τις επαγγελματικές σας αντιθέσεις πριν γίνουν αιτία προβλημάτων.

ΛΕΩΝ: Με αφορμή μια κοινωνική εκδήλωση θα δρομολογηθούν σημαντικές συμφωνίες. Ακούστε τις ανάγκες των στενών σας συνεργατών, γιατί έχουν και οι άλλοι δίκαια αιτήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην είστε επιφυλακτικοί στις αλλαγές του επαγγελματικού σας χώρου. Αφήστε το χρόνο να δείξει αν κάποιοι άνθρωποι αξίζουν την εκτίμησή σας.

ΖΥΓΟΣ: Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αναλαμβάνετε περισσότερες υποχρεώσεις από όσες αντέχετε. Αισιόδοξες καταστάσεις και προοπτικές έρχονται να σας δώσουν ελπίδες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάθε εμπόδιο για καλό, οπότε μην απογοητεύεστε από μια ερωτική απογοήτευση. Φανείτε ειλικρινείς με τους άλλους, αφού θέλετε και αυτοί να είναι με εσάς.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην επιτρέψετε σε τρίτα άτομα να επεμβαίνουν στις προσωπικές σας σχέσεις. Ακούστε προσεκτικά τι έχουν να σας πουν κάποια άτομα της οικογένειάς σας και μετά βγάλτε συμπεράσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και βρείτε χρόνο να χαλαρώσετε. Σκεφτείτε θετικά και μην αφήσετε το θάρρος να σας εγκαταλείψει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν δώσετε απλόχερα στοργή και αγάπη να είστε σίγουροι ότι θα σας το ανταποδώσουν. Προσέξτε τι λέτε και προσπαθήστε να μη ζηλεύετε έχοντας μόνο ενδείξεις.

ΙΧΘΥΣ: Φανείτε δημιουργικοί και λύστε με τη λογική πρακτικά θέματα που σας απασχολούν. Η εξασφάλιση που ζητάτε από τους συνεργάτες σας δε θα σας δοθεί άμεσα.