Social Icons

Τρίτη 2 Απριλίου 2019

Τρίτη 2 Απριλίου 2019


ΚΡΙΟΣ: Ακούστε απόψεις ανθρώπων που έχουν διαφορετικές αξίες και φιλοσοφήστε τα προβλήματά τους. Θα τα καταφέρετε και οι επαγγελματικές σας ανησυχίες δε θα κρατήσουν πολύ.

ΤΑΥΡΟΣ: Ασχοληθείτε με καλλιτεχνικά θέματα και ξεκουράστε το μυαλό σας από σκέψεις που σας αγχώνουν. Αφήστε ακόμα και τον πόνο που νιώθετε κάποιες φορές, να εκφραστεί για να καταλαγιάσει.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Είναι άσχημο να κριτικάρετε συνέχεια τον εαυτό σας και τους άλλους και να μην έχετε κατανόηση. Για να ανταπεξέλθετε στο φόρτο εργασίας, αντιμετωπίστε με όρεξη τις καταστάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσέξτε την κριτική που κάνετε, γιατί να θυμάστε ότι υπάρχει και αντίλογος. Ρυθμίστε τις υποχρεώσεις σας πριν σας κουράσουν και σας αγχώσουν.

ΛΕΩΝ: Η μέρα προσφέρεται για ένα σοβαρό τεστ πρώτα πάνω στα δικά σας συναισθήματα και τις ανάγκες σας και μετά πάνω στο σύντροφό σας ή το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η αρμονία θα είναι προϊόν συνεργασίας, οπότε προσπαθήστε να μη τη χάσετε εξαιτίας τρίτων. Απολαύστε τις στιγμές αναγνώρισης των ικανοτήτων σας και μην είστε τόσο μετριοπαθείς.

ΖΥΓΟΣ: Μην αφήσετε σημαντικά ζητήματα της ζωής σας σε χέρια άσχετων ανθρώπων. Δώστε χρόνο στα αγαπημένα σας πρόσωπα να αντιληφθούν τι ακριβώς τους ζητάτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φανείτε ευέλικτοι σε συμφωνίες με τους συνεργάτες σας και μην είστε μονόπλευροι. Εκτονωθείτε αφήνοντας το πάθος που κρύβετε μέσα σας να εκτονωθεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην αφήσετε τους άλλους να σας τα λένε όπως τους βολεύει, αλλά εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας. Πριν πάρετε σημαντικές αποφάσεις, πρώτα ξεκουραστείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σταματήστε να είστε εγωιστές και ζητήστε βοήθεια από τους φίλους σας και θα την έχετε. Για να κάνετε πραγματικότητα τα όνειρά σας, πρέπει να περιμένετε τις κατάλληλες συνθήκες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μια καινούρια αισθηματική γνωριμία θα σας τονώσει σημαντικά το ηθικό. Να είστε έτοιμοι να επέμβετε στα γεγονότα, δίνοντας προτεραιότητα σε οικογενειακά θέματα.

ΙΧΘΥΣ: Είναι λογικό να μπερδεύονται οι γύρω σας αφού άλλα λέτε και άλλα εννοείτε. Προγραμματίστε ένα ταξίδι που θα συνδυάζει δουλειά και διασκέδαση.