Social Icons

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019

Κυριακή 3 έως 9/2/19


ΚΡΙΟΣ: Θα προκληθεί αναστάτωση στον επαγγελματικό σας χώρο και χρειάζεται προσοχή εκ μέρους σας, έτσι ώστε να μην παρασυρθείτε από κάποιες δελεαστικές προτάσεις. Στις 4 με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, προβάλετε τις ικανότητές σας και προσδιορίστε τις φιλοδοξίες σας αποφεύγοντας κάθε είδους συμβιβασμό. Παρόλο που θα έχετε να κάνετε πολλά, αξίζει τον κόπο να δοκιμάσετε καινούρια πράγματα. Ξεχάστε την ιδέα ότι τα ξέρετε όλα και ακούστε τη γνώμη ή τις προτάσεις άλλων ανθρώπων. Ίσως η βδομάδα να είναι πολύ θετική για την ερωτική σας ζωή, αλλά θα είναι και αρκετά καθοριστική όσον αφορά τις περαιτέρω εξελίξεις.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Δώστε βάση σε θέματα εγωισμών, αντιπαλοτήτων και κυριαρχικών παιχνιδιών και θα πάρετε τα σωστά μαθήματα που θα αφορούν τη μέριμνα των δυο πλευρών για τη δημιουργία μιας σωστής σχέσης. Ακόμα και μέσα από στιγμές έντασης, θα έχετε ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείτε, τόσο για να κλείσετε εκκρεμότητες, όσο και για να προχωρήσετε σε νέες επιλογές. Έχει μεγάλη σημασία να υποστηρίξετε σθεναρά τις θέσεις σας και να προσπαθήσετε να εξασφαλίσετε τα οφέλη που σας αναλογούν, μόνο που πρέπει την ίδια στιγμή να είστε έτοιμοι και για υποχωρήσεις ή για συμβιβασμούς αν χρειαστεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ρυθμίστε με έναν καλύτερο τρόπο για εσάς παλιές εκκρεμότητες ή υποχρεώσεις και ότι σχετίζεται με τα ακίνητα ή τα περιουσιακά σας στοιχεία. Με περισσότερη λογική και λιγότερο συναίσθημα προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε το ερωτικό σας τοπίο. Μην περιπλέξετε περισσότερο τα πράγματα προκαλώντας διαφωνίες ή αντιθέσεις. Τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζετε με το σύντροφό σας, πρέπει να τα επιλύσετε με διαλλακτικότητα. Αποφύγετε εκμυστηρεύσεις για την ερωτική σας ζωή σε άτομα που δε γνωρίζετε καλά ή σας έχουν αποδείξει ότι δεν είναι εχέμυθα. Φανείτε ελαστικοί με το σύντροφό σας και μετά πάρτε πρωτοβουλίες για τη σχέση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είστε αρκούντως εξοπλισμένοι και ικανοί ώστε να προσπεράσετε εμπόδια που υπάρχουν σε κάποιες από τις σχέσεις σας, δίνοντας περισσότερη βαρύτητα στις εργασιακές και κοινωνικές σας σχέσεις. Σε συναισθηματικό επίπεδο ξέρετε πολύ καλά τι να περιμένετε και τι σας συμφέρει να κάνετε, αφού ότι ήταν να φανεί καλό ή δύσκολο έχει ήδη προσδιοριστεί. Οι φιλικές σας σχέσεις θα προχωρήσουν περισσότερο και αρκετές από αυτές θα αποδειχθούν ωφέλιμες, γι’ αυτό φροντίστε να μην είστε ζηλόφθονοι. Επιστρατεύστε τους φίλους σας που θα σας φανούν χρήσιμοι ακόμα και στα συναισθηματικά σας.

ΛΕΩΝ: Γενικώς οι συναναστροφές σας με τους άλλους θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε μεγαλύτερη έμπνευση, να μαζέψετε χρήσιμες πληροφορίες και κυρίως να νιώσετε πιο ζωντανοί. Κρατήστε όμορφο το κλίμα με τα άτομα της οικογένειάς σας και στηρίξτε τους σε ότι μπορείτε, καθώς και εκείνοι είναι πρόθυμοι για εσάς. Μπορεί να υπάρχουν ακόμα κάποιοι «πονοκέφαλοι» στον εργασιακό σας χώρο, αλλά να είστε σίγουροι πως με ότι καταπιαστείτε θα σας βγει σε καλό. Αντιξοότητες θα υπάρχουν, αλλά οι ευκαιρίες που θα σας δοθούν για να προβάλετε τα επαγγελματικά σας προσόντα, θα σας βγάλουν νικητές ακόμα και αν βρεθείτε σε περιπτώσεις ανταγωνισμού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προβείτε σε διαπραγματεύσεις το δεύτερο μισό του μήνα για να τελειώσετε γρήγορα αυτό που επιδιώκετε χωρίς καθυστερήσεις. Υπερασπιστείτε τις θέσεις και τις απόψεις σας σε θέματα οικονομικού συμφέροντος είτε θα έχουν σχέση με το παρόν είτε με το μέλλον. Ο παράγοντας τύχη θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας, αφού όχι μόνο δε θα λείπει, αλλά θα κάνει συνέχεια αισθητή την παρουσία του με διάφορους τρόπους. Εξασφαλίστε τα κεκτημένα σας και μην παρασυρθείτε από υποτιθέμενες ευκαιρίες. Οι ελπίδες σας αναπτερώνονται, ενώ το πλανητικό σκηνικό θα φροντίσει να συντηρηθούν τα πιστεύω σας αμετακίνητα.

ΖΥΓΟΣ: Η βδομάδα θα σας δώσει τα κίνητρα ίσως και τα μέσα για να λύσετε ένα πρόβλημα που σας ταλαιπωρεί καιρό τώρα και θα ανακουφιστείτε ψυχολογικά. Καινούριες ισορροπίες θα σας ευαισθητοποιήσουν στη συναισθηματική σας ζωή, βγάζοντας στην επιφάνεια τις πραγματικές σας ανάγκες. Όσοι δεσμευμένοι αντιμετωπίσατε το τελευταίο διάστημα δυσκολίες, οι εξελίξεις που συντελούνται τώρα θα είναι για το καλό σας, ενώ δεν αποκλείεται μερικοί από εσάς να θυσιάσετε ένα κομμάτι της αισθηματικής σας ζωής για χάρη της επαγγελματικής σας προόδου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι καταστάσεις θα εναλλάσσονται, αλλά στην ουσία θα παραμένουν ασαφείς. Πρέπει  να αποκτήσετε αυτοέλεγχο και να βάλετε τα δυνατά σας ώστε οι σκέψεις σας να είναι θετικότερες, αλλά και στη συμπεριφορά σας να είστε πιο γενναιόδωροι. Το δεύτερο μισό του μήνα, η πορεία σας θα είναι πιο θετική στο συναισθηματικό σας τομέα, ακόμα και αν δεν έχουν  κοπάσει εντελώς οι εντάσεις. Θα αισθάνεστε ότι μπορείτε να ελέγξετε καλύτερα τις συναισθηματικές σας εξάρσεις, χωρίς απαραίτητα να εγκαταλείψετε την κοινωνική σας καταξίωση λόγω ενοχών και υποχωρήσεων στη σχέση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η διάθεση που θα έχετε να ξεκαθαρίσετε την πορεία σας ανεξάρτητα αν δεν ξέρετε το αποτέλεσμα, θα σας ωθήσει να ζητήσετε από το σύντροφό σας να σας διαβεβαιώσει μέχρι ποιο βαθμό μπορεί να φτάσει η ειλικρινής συμμετοχή του. Οι αδέσμευτοι θα κάνετε καινούριες γνωριμίες, οι οποίες θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας, αλλά δεν αποκλείεται και σχέσεις του παρελθόντος να επανέρθουν με εξελίξεις που δεν είχατε υπολογίσει. Βάλτε τέλος σε μια ανολοκλήρωτη ερωτική ιστορία ή πάρτε την οριστική απόφαση για μια σχέση που τον τελευταίο καιρό σας έχει προβληματίσει έντονα αν αξίζει τον κόπο να τη συνεχίσετε ή όχι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στις 3 η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιό σας και όσοι είστε δεσμευμένοι θα αντιληφθείτε τα σημεία που οι δυο πλευρές ακολουθούν διαφορετικούς ρυθμούς. Όμως, θα υπάρχει και από τους δυο σας η θέληση για προσέγγιση και η τάση να επαναφέρετε την ερωτική σύμπνοια στη σχέση σας. Ενεργοποιήστε περισσότερο τις ευαισθησίες σας, τις οποίες ξέρετε να κρύβετε επιμελώς. Εγκαταλείψτε τον «έλεγχο» και αφεθείτε στη δύναμη του ενστίκτου και των γνήσιων συναισθημάτων. Εάν ξεπεράσετε το φόβο ότι θα πληγωθείτε, θα δημιουργήσετε τις συνθήκες που θα σας φέρουν πιο κοντά στην ερωτική ευτυχία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στις 4 με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, συνειδητοποιήστε πιο έντονα τώρα την επιρροή που ασκείτε στο σύντροφό σας, καθώς και την αντίστοιχη δική του προς εσάς. Ατενίστε το μέλλον με αισιοδοξία, αφού θα γνωρίζετε καλύτερα προς τα πού βαδίζετε. Πολλά είναι αυτά που θα αλλάξουν και θα σας γεμίσουν με ενθουσιασμό. Φροντίστε να ισορροπήσετε συζητώντας ήρεμα με το έτερόν σας ήμισυ, για να προχωρήσετε δυναμικά. Οι αδέσμευτοι μπορείτε να δημιουργήσετε μια σχέση η οποία θα καλύπτει πολλές από τις ανάγκες σας, αλλά πρώτα ξεκινήστε με μια ανασκόπηση του εαυτού σας.

ΙΧΘΥΣ: Έχετε ανάγκη να μείνετε πραγματικά μόνοι για λίγο για να καταλάβετε τι ζητάτε ακριβώς από την ερωτική σας ζωή. Μπορεί το καλοκαίρι να σας αναστατώνει όπως τους περισσότερους ανθρώπους, αλλά τις περισσότερες φορές η ανανεωτική διάθεση των άλλων σας εκνευρίζει. Χρησιμοποιήστε σαν όπλο σας την επικοινωνία και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους. Με το να σπρώχνετε τις καταστάσεις και να προκαλείτε να γίνουν πράγματα που ακόμα δεν έχει έρθει η ώρα τους, δεν πρόκειται να βγείτε κερδισμένοι.