Social Icons

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2019


ΚΡΙΟΣ: Σίγουρα έχουν γίνει πολλές αλλαγές στις σχέσεις σας με τους άλλους που εσείς οι ίδιοι προκαλέσατε, όμως αν θέλετε να διατηρηθούν κάποιες από αυτές δεν πρέπει να κάθεστε αμέτοχοι σε ότι συμβαίνει γύρω σας. Εάν έχετε την απαίτηση από τους άλλους να σας δείχνουν περισσότερο κατανόηση, θα πρέπει να κάνετε το αντίστοιχο και εσείς. Μην απομονώνεστε και αποξενώνεστε, παίζοντάς το ειδικοί για όλα, γιατί είναι σίγουρο πως ακόμα και αν αυτή τη στιγμή νιώθετε πλήρεις στην πορεία θα χρειαστείτε ένα χέρι να ακουμπήσετε και να στηριχτείτε.


ΤΑΥΡΟΣ: Δείτε τις σωστές κατευθύνσεις στις δραστηριότητές σας και μετά προβείτε σε κάποιες αλλαγές. Στις 14 ο Άρης περνάει στο ζώδιό σας και θα χρειαστεί να αναλάβετε υποχρεώσεις τρίτων που δε θα ανήκουν στις αρμοδιότητές σας, αλλά όσο και αν θα νιώσετε κουρασμένοι θα τα καταφέρετε και θα ανεβάσετε το περισσότερο το προφίλ σας σε άτομα κύρους που θα δουν τις ικανότητές σας. Εάν δε σταματήστε να κλείνετε από μόνοι σας την πόρτα στην τύχη σας, μονίμως θα παραπονιέστε πως τίποτα δεν πάει καλά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αισιοδοξία έχετε και μάλιστα κάποια φορές περισσότερο απ’ ότι χρειάζεστε, εκμεταλλευτείτε την λοιπόν σωστά για να προωθήσετε την καριέρα σας, τα οικονομικά σας και κυρίως την προσωπική και συναισθηματική σας ζωή. Είναι ανώφελο να περιμένετε όλα να γίνουν από μόνα τους, χωρίς να βάλετε και εσείς λίγο το χεράκι σας. Οι συναισθηματικές σας ανάγκες φαντάζουν στα μάτια των ατόμων που θέλουν να σας πλησιάσουν σαν ένας πολύ δύσκολος γρίφος, αφού από τη μία θέλετε να απολαμβάνετε την ανεξαρτησία και την ελευθερία σας και από την άλλη τους θέλετε συνέχεια κοντά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μάλλον έχετε βρει τη χρυσή τομή στις συνεργασίες σας και έχετε μάθει πως για να μπορέσετε να προχωρήσετε στην υλοποίηση των σχεδίων σας, αρκεί να δίνετε ευκαιρίες στους συνεργάτες σας να σας αναλύουν τα επιχειρήματά τους. Με τα οικογενειακά σας πρόσωπα θα απέλθει η πολυπόθητη ηρεμία που αναζητάτε καιρό τώρα, αφού θα καταλάβουν επιτέλους ότι αυτά που μπορείτε να προσφέρετε τα δίνετε απλόχερα και δεν έχει νόημα να σας πιέζουν περισσότερο, γιατί πολύ απλά δεν μπορείτε να κάνετε κάτι παραπάνω.

ΛΕΩΝ: Κάντε τους κατάλληλους χειρισμούς για να φέρετε τα πράγματα στο σημείο που θέλετε χωρίς να προκαλέσετε εντάσεις. Άτομα που σας δυσκόλεψαν και σας πλήγωσαν με τη συμπεριφορά τους σε προσωπικό επίπεδο, επανεμφανίζονται για να ζητήσουν συγνώμη με το δικό τους τρόπο. Από εσάς εξαρτάται αν θα δεχτείτε τη μετάνοιά τους ή αν θα αλλάξετε δρόμο. Ότι και αν αποφασίσετε δε θα βγείτε ζημιωμένοι. Πάρτε σημαντικές αποφάσεις για τα επαγγελματικά σας σχέδια αλλά και τις σχέσεις σας με τους άλλους. Ανασυνταχθείτε και με καθαρό μυαλό θα επιτύχετε ότι μέχρι τώρα μπορεί να σας φαινόταν ακατόρθωτο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στις 19 με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας, ξεκινάει ένας καινούριος κύκλος καταστάσεων, οπότε ελέγξτε τις επιθυμίες σας και μην παρασύρεστε σε ουτοπίες. Θα σας απασχολήσουν έντονα οι καινούριες σας συνεργασίες, παρόλο που θα έχουν τις καλύτερες προοπτικές και θα αναδεικνύουν άψογα τις επαγγελματικές σας ικανότητες. Τακτοποιήστε οφειλές που έχετε γιατί ενδέχεται να πρέπει να αντιμετωπίσετε κάποια έξοδα ή καθυστερήσεις πληρωμών που δεν είχατε προβλέψει. Τα οικονομικά ξεκαθαρίσματα στον εργασιακό σας χώρο θα αποβούν ευνοϊκά για εσάς και θα σας βοηθήσουν να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες σε υποθέσεις που σας απασχολούν.

ΖΥΓΟΣ: Αναλάβετε το μερίδιο ευθυνών που σας αναλογεί και μην τα ρίχνετε στους άλλους. Εγκαταλείψτε κάποιες σχέσεις που επιλέξατε παρορμητικά, γιατί μπορεί να ικανοποιήσατε προσωπικές επιθυμίες, αλλά δεν είναι εύκολο να συνεχίσετε με τον ίδιο ρυθμό. Μη φοβάστε να προχωρήσετε. Η τύχη δε σας έχει εγκαταλείψει ποτέ για να το κάνει τώρα. Με τονισμένο το σεξαπίλ σας και την ερωτική επιθυμία, θα αρέσετε πολύ και θα έχετε την τάση να θέλετε να ερωτευτείτε και να ζήσετε ένα έρωτα που θα σας ανεβάσει στα σύννεφα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Όσο και αν τα περνάτε όλα μέσα από το χιούμορ για να ελαφρύνετε τις καταστάσεις όταν αυτές δυσκολεύουν, σχεδόν πάντα έχετε τη σωστή λύση για το κάθε πρόβλημα. Αρέσει ή όχι στους άλλους, έχετε τη δυναμικότητα που χρειάζεται για να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους και όσοι δεν το δεχθούν, πολύ απλά, δεν κάνουν για εσάς. Ανακαλύψτε τον αληθινό σας εαυτό όσο δύσκολο και αν σας φαίνεται. Κάντε μια βουτιά στον ψυχικό σας κόσμο γιατί μόνο έτσι θα καταφέρετε να δείτε τι σας ταιριάζει, τι σας είναι απαραίτητο και τι σας προσφέρει πραγματική ανανέωση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι σχέσεις σας με τους άλλους θα είναι περίφημες και δεν έχουν λόγο να μην είναι, αφού συνεχίζετε να λειτουργείται με τους ίδιους ρυθμούς. Δίνεται τα πάντα, τρέχετε για τα πάντα και αγωνιάτε για όλους. Όλοι θέλουν να τα έχουν καλά μαζί σας, γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να βρουν άλλο άτομο που θα δίνει χωρίς να ζητάει ανταλλάγματα. Κάπου εδώ όμως θα πρέπει να αναρωτηθείτε τι κάνετε για τον εαυτό σας. Είναι αδιανόητο να απολογείστε στους άλλους για τα δικά τους λάθη, προκειμένου να νιώσουν εκείνοι καλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στις 3 η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιό σας και χρειάζεται τόλμη για να παραδεχθείτε ότι έχετε ανάγκη στη ζωή σας να βρείτε ανθρώπους με τους οποίους θα μπορείτε να αναπτύξετε σημαντικές σχέσεις και να κάνετε ένα από τα όνειρά σας πραγματικότητα. Εστιάστε στην προσωπική σας ζωή και ξεκινήστε μια καινούρια σχέση με προοπτικές εξέλιξης. Δε σας χρειάζεται πλέον να κυνηγάτε την πρόσκαιρη διασκέδαση και το ξέρετε καλά. Απελευθερωθείτε από τα καθημερινά πρέπει και ανοίξτε τα φτερά σας στον έρωτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στις 4 με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, βγείτε έξω, διασκεδάστε, φλερτάρετε και επικοινωνήστε με σκοπό να καταλήξετε σε μια ρομαντική, όμορφη και ουσιαστική σχέση. Μην αφήσετε στενούς σας φίλους να ασκήσουν την κριτική τους επάνω σας επειδή δε θέλουν να ασχοληθούν με τα δικά τους, γιατί θα προβληματιστείτε χωρίς λόγο για το μέλλον της ερωτικής σας ζωής. Οι δεσμευμένοι αποφύγετε να εγκλωβίσετε το σύντροφό σας στις δικές σας ανασφάλειες, γιατί αν η σχέση σας δε βασίζεται σε αληθινά συναισθήματα μπορεί να διαλυθεί.

ΙΧΘΥΣ: Στις 10 που ο Ερμής περνάει στο ζώδιό σας, δε θα σας λείπει η γοητεία και είναι αρκετή για να διατηρήσετε ένα ειρηνικό κλίμα στη σχέση σας. Εάν ο σύντροφός σας, σας ζητήσει δεσμεύσεις μη διστάσετε να τις αναλάβετε από το φόβο των ευθυνών ή των περιορισμών της ελευθερίας σας, γιατί δεν έχει σκοπό να σας στερήσει τίποτα από αυτά που σας κάνουν ευτυχισμένους. Μην απορροφηθείτε από τις προσωπικές σας ανάγκες και παραμελήσετε το σύντροφό σας. Ασχοληθείτε περισσότερο με την ερωτική σας ζωή και δώστε της την προτεραιότητα που της αξίζει.