Social Icons

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2019

Οι πλανήτες ταξιδεύουν μέσα στο Ηλιακό σύστημα, αυξομειώνοντας την απόστασή τους και σχηματίζοντας όψεις. Το πέρασμά τους από τα ζώδια, η θέση τους και οι διελεύσεις που κάνουν μας δίνουν στοιχεία πως θα μας επηρεάσουν τις μέρες μας. 


Ας δούμε πως θα κινηθεί ο Φεβρουάριος..

Στις 2 ο Άρης στον Κριό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, βγάζει στην επιφάνεια όλα τα πάθη και τις ανασφάλειες με αποτέλεσμα οι καυγάδες να έχουν τον πρώτο ρόλο με κρίσεις ζήλιας, κτητικότητας και εκδικητικότητας. Μη σπαταλήσετε την ενέργειά σας, για να αποφύγετε ψυχοσωματικά προβλήματα. Η Αφροδίτη στον Τοξότη σε τρίγωνο με τον Ουρανό στον Κριό, φέρνει αρκετά απρόοπτα, γνωριμίες με ενδιαφέροντα πρόσωπα και αυξάνει τη γοητεία. 

Στις 3 η Αφροδίτη περνάει στον Αιγόκερω, αφήνοντας πίσω της την ανωριμότητα και την ανεμελιά. Πλέον θα αρχίσετε να λειτουργείτε με υπευθυνότητα, σοβαρότητα και θα θέλετε να ολοκληρώσετε τις φιλοδοξίες σας. Καθώς σε πρώτη μοίρα θα βάζετε την καριέρα σας και σε δεύτερη την προσωπική, θα πρέπει να φροντίσετε να κρατάτε τις ισορροπίες για να μην απομακρύνετε από κοντά σας άτομα που χρειάζεστε. Ο Ερμής στον Υδροχόο σε εξάγωνο με τον Δία στον Τοξότη, κάνει συζητήσεις και επαφές να βρίσκουν το στόχο τους, ενώ ταυτόχρονα ισορροπεί συναίσθημα με λογική για να παρθούν σωστές αποφάσεις.

Στις 4 η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, μας γεμίζει αισιοδοξία και όρεξη για δουλειά. Καινούρια ενδιαφέροντα θα τραβήξουν την προσοχή σας, ενώ οι εξελίξεις θα τρέχουν. Διατηρήστε την προσοχή σας στους στόχους που έχετε θέσει για να οδηγηθείτε σε θετικά αποτελέσματα και να μην αποκλίνετε από αυτούς. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).

Στις 8 ο Ήλιος στον Υδροχόο σε εξάγωνο με το Δία στον Τοξότη, ανασυγκροτήστε τις δυνάμεις σας. Αφήστε τη λογική να κυριαρχήσει και να σας δείξει το μονοπάτι τη επιτυχίας.

Στις 8 ο Ερμής στον Υδροχόο σε εξάγωνο με τον Άρη στον Κριό, ευνοεί νέα ξεκινήματα και αγορές μηχανημάτων. Ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας σχέδια, καθώς θα είστε έντονα δημιουργικοί και έτοιμοι να αντιδράσετε σε ότι προκύψει.

Στις 9 ο Ερμής στον Υδροχόο σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Κριό, σας προτρέπει να κάνετε αλλαγές στην καθημερινότητά σας που θα συμβαδίζουν με τα μελλοντικά σας σχέδια, καθώς θα σας ανοίξουν νέες πόρτες.

Στις 10 ο Ερμής περνάει στους Ιχθείς,  κάνοντάς σας διαισθητικούς και ταυτόχρονα ευμετάβλητους. Θα είστε αρκετά δεκτικοί με ότι συμβαίνει γύρω σας και έντονα συναισθηματικοί στην επικοινωνία σας. Όσο θα βρίσκεται ο Ερμής σε αυτή τη θέση, θα δέχεστε πληροφορίες, θα μάθετε αλήθειες και θα ασχολείστε μόνο με σημαντικές στιγμές.

Στις 14 ο Άρης περνάει στον Ταύρο,
γίνεστε περισσότερο ερωτικοί και αισθησιακοί, αλλά ταυτόχρονα πιο συγκρατημένοι στην εκδήλωση συναισθημάτων. Επαγγελματικά θα είστε πιο οργανωμένοι και σταθεροί στις απόψεις αλλά και αποφάσεις σας. Η δυναμικότητά σας θα βοηθάει να κατακτήσετε στόχους, όμως, να θυμάστε να έχετε περιορισμένο το πείσμα για να μην υπάρξουν συγκρούσεις με συνεργάτες.

Στις 17 η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, σας κάνει πιο τρυφερούς και στοργικούς απέναντι σε αγαπημένα και οικογενειακά πρόσωπα. Ο ρομαντισμός θα είναι έντονος.

Στις 18 ο Ήλιος στον Υδροχόο σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Κριό, φέρνει ευκαιρίες και αλλαγές θετικές χωρίς να λείπει το απρόοπτο. Προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα και εκμεταλλευτείτε τις υπάρχουσες καταστάσεις προς όφελός σας.

Στις 19 με την Πανσέληνο στην Παρθένο, ενισχύεται η διορατικότητα, η αντίληψη και η σκέψη, αλλά δε θα λείψουν οι εσωτερικές αναζητήσεις, το άγχος και η ανασφάλεια. Δημιουργεί ουτοπικές καταστάσεις ενώ θα είναι πολύ εύκολο να απομακρυνθείτε από τους στόχους σας. Μην προχωρήσετε σε αλλαγές που δεν έχετε μελετήσει εξαρχής ή αντιπαρατεθείτε με συνεργάτες. Μείνετε προσγειωμένοι στην πραγματικότητα, αναλάβετε τις ευθύνες που σας αναλογούν και φανείτε αντάξιοι των προσδοκιών σας. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού ( Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθείς).

Στις 20 ο Ερμής στους Ιχθείς σε εξάγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, είναι ιδανική όψη για αποφάσεις, για να εκπληρώσετε στόχους, ενώ είναι πολύ πιθανό να σας δοθεί βοήθεια από άτομα που δεν περιμένατε.

Στις 22 ο Ερμής στους Ιχθείς σε τετράγωνο με το Δία στον Τοξότη, δημιουργεί σωρεία υποσχέσεων μη πραγματοποιήσιμες. Μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, γιατί θα καταλήξετε σε λανθασμένα συμπεράσματα και θα εκτεθείτε.

Στις 23 ο Ερμής στους Ιχθείς σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, ενισχύει τη θετική αύρα σε συζητήσεις, επαφές και συνεργασίες, ενώ ταυτόχρονα σας φέρνει πιο κοντά στις επιθυμίες σας.

Στις 28 ο Ήλιος στους Ιχθείς σε εξάγωνο με τον Άρη στον Ταύρο, θα έχετε ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα, αλλά και αλλαγές. Προχωρήστε δυναμικά και δείξτε σε συνεργάτες και άτομα κύρους τις δυνατότητές σας.