Social Icons

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019


ΚΡΙΟΣ: Κερδίστε σε κοινωνικές αναμετρήσεις και κάντε πραγματικότητα πολλές από τις προσδοκίες σας. Εάν θέλετε πραγματικά να αναδιοργανωθείτε, τώρα είναι η κατάλληλη εποχή.

ΤΑΥΡΟΣ: Σε θέματα αγάπης, καριέρας αλλά και γενικότερα, θα είστε πιο δημοφιλείς. Ανεφοδιαστείτε συναισθηματικά και κοινωνικά, προκειμένου να υλοποιήσετε κάποια από τα όνειρά σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Η σημερινή μέρα θα προωθεί τα επαγγελματικά  σας σχέδια μέσα σε λογικά πλαίσια. Σχέδια, σχέσεις και αντοχές θα δοκιμαστούν αρκετά, αλλά θα συνηγορήσουν στο να περάσετε καλύτερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ετοιμαστείτε να ξεχάσετε το παρελθόν και να πετάξετε από πάνω σας ότι σας άγχωνε. Αφήστε τεράστιες ποσότητες ενέργειας να αναδυθούν από μέσα σας και διαχειριστείτε τις σωστά.

ΛΕΩΝ: Η μέρα παρουσιάζεται για τα επενδυτικά σας ζητήματα ιδιαίτερα θετική, αλλά δεν πρέπει να ενεργείτε ακολουθώντας πάντα την πεπατημένη οδό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Χαλαρώστε έστω και για λίγο με κάτι που σας ευχαριστεί και μην είστε υπερδραστήριοι. Οι επιφανειακές λύσεις δε λύνουν τα προβλήματα, γι’ αυτό δώστε προσοχή στις λεπτομέρειες.

ΖΥΓΟΣ: Οι κοινωνικές επαφές και οι φιλικές συγκεντρώσεις θα είναι στην πρώτη γραμμή, γι’ αυτό χαρείτε τις στενές επαφές. Νιώστε ασφάλεια με τον εαυτό σας, γιατί η εξέλιξη θα έρθει ύστερα από επιμονή και υπομονή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Χρησιμοποιήστε τη λογική σας για να καταλάβετε πως έχετε ελπίδες να επαναπροσδιορίσετε τη μεταξύ σας επικοινωνία. Η βελτίωση στον οικονομικό σας τομέα, θα εξαρτηθεί από τη μείωση των εξόδων σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποφύγετε να παρασυρθείτε σε ριψοκίνδυνες οικονομικές ενέργειες. Προετοιμαστείτε για μια αντιπαράθεση στα εργασιακά σας θέματα με τους συνεργάτες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ένας ουσιαστικός διάλογος θα σας ανακουφίσει, ενώ η σωστή πληροφόρηση θα σας βοηθήσει σημαντικά. Ακούστε τους συνεργάτες σας με προσοχή και εκφραστείτε με πάθος στα θέματα που επιθυμείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πάρτε την απόφαση να χαρείτε την κάθε ημέρα που έρχεται, χωρίς να γυρίζετε στο παρελθόν. Οι στόχοι σας πρέπει να έχουν λογική βάση και μια κοινωνική εκδήλωση θα σας δώσει αρκετές νέες ιδέες.

ΙΧΘΥΣ: Χαλαρώστε παρέα με τους φίλους σας και η ακαταμάχητη γοητεία σας θα σας βοηθήσει και πάλι. Πολλά από τα οικογενειακά σας προβλήματα πρόκειται να λυθούν πολύ σύντομα.