Social Icons

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019


ΚΡΙΟΣ: Θέλοντας να είστε αυτεξούσιοι, στρέφετε περισσότερη δύναμη μέσα σας παρά προς τα έξω. Προσπαθήστε να κάνετε κινήσεις που ξέρετε πως θα σας βλάψουν λιγότερο μακροπρόθεσμα.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι ερωτικές ανακατατάξεις που θα γίνουν μέσα σας, θα γεμίσουν ουσιαστικά το χρόνο σας. Επιστρατεύστε την εντιμότητά σας, για να είστε πιο συνεπείς απέναντι στον εαυτό σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Μια ερωτική ιστορία που θα αναπτυχθεί, θα σας εκπλήξει με την έκβαση που θα έχει. Ακούστε τη συνείδησή σας και μην περιμένετε να ευχαριστήσετε τους πάντες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σήμερα προβλέπεται να είστε άκρως γοητευτικοί και να κερδίζετε τους γύρω σας. Η ανάμειξή σας σε οικογενειακές διαμάχες δε θα αποφέρει τελεσίδικες λύσεις.

ΛΕΩΝ: Έχει σημασία να νιώθετε πως συνυπάρχετε ουσιαστικά με το σύντροφό σας ακόμα και από μακριά. Οι μόνιμες εξαρτήσεις από καταστάσεις και πρόσωπα, θα σας βάλουν σε προβληματισμό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Συνειδητοποιήστε τις συνέπειες των πράξεών σας και μη ρίχνετε πάντα τις ευθύνες στους άλλους. Οι καθαρές εξηγήσεις είναι αυτές που θα σας σώσουν από παρερμηνείες και παρεξηγήσεις.

ΖΥΓΟΣ: Δε χρησιμεύει στη σχέση σας να αποφεύγετε να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους. Ακραίες ευαισθησίες ταράζουν την ανάγκη που έχει το ταίρι σας για ηρεμία και ισορροπία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αφήστε τη δημιουργικότητα και την ευεξία που νιώθετε, να προσελκύσει καινούριους συνεργάτες. Μπορείτε να πάρετε μια γεύση του τι σημαίνει να είστε εκδηλωτικοί και με λιγότερες άμυνες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μέχρι να συνδυάσετε τις εσωτερικές με τις εξωτερικές αλλαγές σας, θα υπάρχουν διακυμάνσεις στη διάθεσή σας. Μόνο ο ξεκάθαρος προσανατολισμός θα σας οδηγήσει σε σωστές αποφάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ενώ συνήθως αργείτε να πάρετε πρωτοβουλίες, θα έχετε εντονότερη ώθηση για να κάνετε πράγματα που σας εκφράζουν. Αφήστε στην άκρη αυτά που σας βαραίνουν ψυχικά και ακολουθήστε αυτά που σας γεμίζουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Παθιασμένοι, ρομαντικοί, ενεργητικοί και γεμάτοι ιδέες, οδηγείστε τη σχέση σας στα σύννεφα. Εάν καταφέρετε να περιορίσετε τους εγωισμούς σας, θα πετύχετε ένα μαγικό συνδυασμό.

ΙΧΘΥΣ: Η σχέση σας είναι συναρπαστική και γεμάτη χιούμορ, αλλά μερικές φορές σας βγάζει εκτός ελέγχου. Για να κερδίσετε αυτά που θέλετε, πρέπει να θυσιάσετε κάποια άλλα.