Social Icons

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019


ΚΡΙΟΣ: Μην αφήνετε τον εαυτό σας να παρασύρετε με ακατάλληλα άτομα. Αναζωογονηθείτε σε σημείο να νιώσετε πως μπορείτε να υλοποιήσετε κάθε σας επιθυμία.

ΤΑΥΡΟΣ: Δεν αποκλείεται σήμερα η αλαζονεία των άλλων να σας φέρει εκτός εαυτού. Σκεφτείτε λίγο πιο πρακτικά και θα διαπιστώσετε ότι τα πράγματα δεν είναι όπως νομίζατε μέχρι τώρα.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Αναγνωρίστε την προσπάθεια που κάνουν για να βελτιωθούν καθώς και την ανάγκη τους να μοιραστούν περισσότερα πράγματα μαζί σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Χαλαρώστε και μη δώσετε έκταση σε καυγάδες που μπορεί να υπάρξουν, γιατί δεν αξίζει ο κόπος να ρίξετε την ψυχολογία σας.

ΛΕΩΝ: Φροντίστε για την επαγγελματική σας πρόοδο, για τα οικονομικά σας και για την τοποθέτησή σας μέσα στο κοινωνικό περιβάλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ακόμα και αν δεν μπορείτε να το αντιληφθείτε το κλίμα έχει βελτιωθεί αρκετά, οπότε μπορείτε να ανανεώσετε μια σχέση που έχει ξεθωριάσει ή να αρχίσετε κάτι καινούριο.


ΖΥΓΟΣ: Θα ενισχυθεί θετικά ο οικονομικό σας τομέα, δίνοντάς σας νέους τρόπους αύξησης των εισοδημάτων σας. Δώστε προτεραιότητα στις ερωτικές σας σχέσεις και στην επικοινωνία μεταξύ σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάντε πραγματικότητα ότι μέχρι σήμερα ήταν πέρα από τα συνηθισμένα σας και παράλληλα παρασύρετε τους άλλους με τη δημιουργικότητά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η διαίσθησή σας αλλά και η ικανότητά σας να αντιλαμβάνεστε γρήγορα τα γεγονότα και τι κρύβεται πίσω από αυτά, θα σας βοηθήσουν να διεκπεραιώσετε αρκετές από τις εκκρεμότητές σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αναγνωρίστε τις πραγματικές ευκαιρίες που θα σας ανοίξουν νέες πηγές εσόδων. Είναι η στιγμή της τόλμης, όχι όμως της αλόγιστης σπατάλης, γι’ αυτό μην παρασυρθείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αισθηματικά κάτι καινούριο θα ταράξει τα λιμνάζοντα νερά, αλλά επειδή υπάρχει ο κίνδυνος να μην κρατήσει για πολύ, πριν επενδύσετε σε αυτή τη σχέση απαιτείται να σιγουρευτείτε για την ποιότητά της.

ΙΧΘΥΣ: Πρέπει να προτιμάτε οι σχέσεις σας να είναι σταθερές, αλλά συγχρόνως να σας δίνουν τη δυνατότητα να έχετε την ελευθερία να κάνετε αυτά που θέλετε.