Social Icons

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018


ΚΡΙΟΣ: Με επιφύλαξη αλλά και αποφασιστικότητα, ζητήστε άλλες βάσεις για να πατήσετε με ασφάλεια. Κομμάτια της ζωής σας που θα αρχίσουν να φαίνονται σαθρά, θα αρχίσουν να αντικαθίστανται με άλλα.

ΤΑΥΡΟΣ: Παρακάμψτε όσα σας κρατούν πίσω, μια και η ανοχή σας εξαντλείται και δεν αποκλείεται οι αντιδράσεις σας να αιφνιδιάσουν τους άλλους.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Η απομάκρυνσή σας από καταστάσεις και ανθρώπους που σας πληγώνουν, είναι ότι καλύτερο. Θα υπερισχύσουν θέματα που ζητούν άμεση τακτοποίηση, αλλά αξίζει τον κόπο γιατί είσαστε κοντά στη λύση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αντισταθείτε σε πάγιες τακτικές ή σε σχέσεις που κρατούν από συνήθεια. Διοχετεύστε την ενεργητικότητά σας όσο μπορείτε πιο θετικά, ώστε να πάρετε πίσω πολύ ενέργεια.

ΛΕΩΝ: Εάν δείτε πως έχετε κουραστεί υπερβολικά, φροντίστε από εδώ και πέρα, που και που να χαλαρώνετε. Συνδυάστε ένα επαγγελματικό ταξίδι που πρέπει οπωσδήποτε να γίνει, με διασκέδαση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προτιμήστε να μείνετε αμέτοχοι σε μια συζήτηση επαγγελματικού επιπέδου, για να μην κατηγορηθείτε. Για να μη βρεθείτε πολύ σύντομα σε αδιέξοδο, βάλτε τις σκέψεις σας σε τάξη.

ΖΥΓΟΣ: Κάντε μόνο αυτό που σας αρέσει πραγματικά και όχι αυτό που αρέσει στο περιβάλλον σας. Φροντίστε να απομονωθείτε προσωρινά, για να αποδώσετε σε υποθέσεις που απαιτούν πνευματική διαύγεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με έξυπνες κινήσεις, να είστε σίγουροι πως θα κερδίσετε τις εντυπώσεις στον εργασιακό σας χώρο. Μη σπαταλήσετε τις δυνάμεις σας, ασχολούμενοι με ασήμαντους ανθρώπους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δείξτε θάρρος για να πετύχετε αυτά που θέλετε και μην πείθεστε εύκολα από τους άλλους. Mην εμπλακείτε σε ανοιχτή διαμάχη με άτομα που δρουν πάντα παρασκηνιακά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Συνειδητοποιήστε τις δυνατότητές σας και θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να πετύχετε πάρα πολλά. Μην προσπαθήσετε να πείσετε άτομα που δεν μπορούν να σας καταλάβουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε και μη φορτώνετε το μυαλό σας με άλλες ευθύνες. Ο εγωισμός και η ζήλια, δε σας επιτρέπουν να δείτε τα γεγονότα στις πραγματικές τους διαστάσεις.

ΙΧΘΥΣ: Βάλτε όρια στις απαιτήσεις της οικογένειάς σας, γιατί θα σας κάνουν να ξεπεράσετε τις αντοχές σας. Πείτε αυτά που σας ενοχλούν και σας πιέζουν και μην κρατάτε το θυμό μέσα σας.