Social Icons

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018


ΚΡΙΟΣ: Αποφύγετε παιχνίδια κυριαρχίας, ακόμα και αν έχει αυξηθεί η επιρροή που ασκείτε στο περιβάλλον σας. Σας συμφέρει να δείξετε σεμνότητα και ότι θέλετε να βοηθήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Συγκεντρώστε τις δυνάμεις σας σε ότι αποδίδει και μην καταναλώνεστε σε άχρηστα πράγματα. Δεν είναι κακό να ζητήσετε συμβουλές εκεί που χρειάζεται.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Η ερωτική σας ζωή αρχίζει να παρουσιάζει ενδιαφέρον, αλλά όπως και να έχει αυτή την περίοδο προτεραιότητα έχουν οι ανάγκες σας και όχι οι επιθυμίες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Έχει σημασία να απαλλαγείτε από παράγοντες που σας προκαλούν στρες, οπότε ξεκινήστε επαναστατώντας απέναντι στην καταναλωτική σας μανία που αδειάζει την τσέπη σας.

ΛΕΩΝ: Για να αποδείξετε ότι διαθέτετε τέχνη και τεχνική τώρα που θα σας δοθούν οι κατάλληλες ευκαιρίες, κάντε τις προσφορές σας να φαίνονται πιο ελκυστικές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δείξτε ανωτερότητα και μην κολλάτε σε ευτελή πράγματα. Οι σωστές διασυνδέσεις θα έχουν για εσάς ενδιαφέρουσες επαγγελματικές προοπτικές.

ΖΥΓΟΣ: Δραστηριοποιηθείτε για να βρείτε άτομα να σας στηρίξουν στις αποφάσεις σας. Τώρα είναι η ώρα να αξιοποιήσετε κάποια ταλέντα σας που κρατούσατε κρυμμένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σε απόλυτη αρμονία θα βρίσκονται αυτό το μήνα η λογική και το συναίσθημα. Μια και θα έχετε αυτοπειθαρχία, τολμήστε αλλαγές σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο για να κάνετε μια νέα αρχή.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βάλτε προτεραιότητες και πρόγραμμα στη ζωή σας. Θα έχετε πολλές δημιουργικές εμπνεύσεις, γι’ αυτό μη σκορπάτε τις δυνάμεις σας εκεί που δεν πρέπει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τώρα ξέρετε καλά με ποιο τρόπο να διορθώσετε αυτά που σας ενοχλούν και έτσι δε σας χρειάζονται άλλοι πειραματισμοί. Για ότι δε διορθώνεται, κάντε το πιο ανεκτικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η μέρα σας εμπνέει, σας δυναμώνει και σας κάνει πιο αποφασιστικούς. Αποφύγετε τις κατά μέτωπο επιθέσεις, γιατί με διπλωματία θα τα καταφέρετε καλύτερα.

ΙΧΘΥΣ: Μην προσκολλάτε στο παρελθόν, αλλά βρείτε θάρρος να ενεργήσετε με πρωτοτυπία. Κάτι πολύ ενδιαφέρον θα αρχίσει να αναπτύσσετε στη συναισθηματική σας ζωή.