Social Icons

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2019




Άλλη μια χρονιά φεύγει και προχωράμε δυναμικά για να υποδεχθούμε τη νέα που έρχεται. Ας βάλουμε λοιπόν το πιο καλό μας χαμόγελο και ας ανοίξουμε τα φτερά μας να πετάξουμε προς το καλύτερο που μπορούμε να έχουμε.


Η νέα χρονιά φέρνει νέες ελπίδες, όνειρα και φιλοδοξίες και στέλνει θετικά σημάδια για όλα τα ζώδια. Μετά από μια χαοτική τριετία, θα υπάρξει πραγματική βελτίωση. Κοινωνική επιβεβαίωση, ανασυγκρότηση, νέοι ρόλοι μέσα στην οικογένεια και την κοινωνία, αλλαγή και πρόοδος είναι τα κυριότερα σενάρια της χρονιάς. Αυξημένη προσοχή στη διατροφή συνιστάται για όλα τα ζώδια, ώστε να επιτύχουν καλή κατάσταση υγείας.

Το 2019 θα αποτελέσει παράδειγμα σταθερότητας και ισορροπίας, ενώ θα φέρει έναν νέο αέρα σε όλους τους τομείς, στο χρήμα, στην καριέρα, στην αγάπη και στην υγεία. Θα προσελκύσετε περισσότερη υγεία, πλούτο και ευτυχία. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εσάς να κάνετε το καλύτερο από αυτό. Λοιπόν, το έτος 2019 είναι ακριβώς εδώ! Και μπορεί να αλλάξει την τύχη σας. Η ζωή είναι λίγο δύσκολη και γνωρίζοντας τι θα ακολουθήσει μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη.  Αν η περσινή χρονιά σας προβλημάτισε, το  2019 θα σας φανεί συναρπαστικό. Οι θέσεις των πλανητών, δίνουν θετικά αποτελέσματα και επιτεύγματα.

Η νέα χρονιά για τα ζώδια της φωτιάς (Κριός, Λέων και Τοξότης), θα είναι έντονα κοινωνική γεμάτη δραστηριότητες. Ασχοληθείτε με χόμπι, ανακαλύψτε καινούρια και γενικά κάντε περισσότερα πράγματα που σας ευχαριστούν. Λέοντες και Τοξότες θα έχετε μια ανοδική πορεία με επιτυχίες, ενώ οι Κριοί θα αντιμετωπίσετε ορισμένες δυσκολίες που θα ξεπεραστούν πιο εύκολα αν επιβραδύνετε τους ρυθμούς σας και μην προσπαθείτε να τα κάνετε όλα μόνοι σας.

Για τα ζώα της γης (Ταύρος, Παρθένος και Αιγόκερως) το 2019 θα είναι γεμάτο επαγγελματικές ευκαιρίες και με ότι καταπιαστείτε θα το κάνετε καλά. Ειδικά οι Παρθένοι θα προχωράτε εξαιρετικά και θα πετύχετε σπουδαία πράγματα.

Τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος), θα αισθανθείτε πιο άνετα τη νέα χρονιά αν ξεκολλήσετε από καταστάσεις που σας κρατούν πίσω. Οι Ζυγοί θα αποκτήσετε νέες ικανότητες και θα μάθετε να είστε πιο οργανωτικοί, ώστε να ξεπερνάτε δυσκολίες που σας προκύπτουν.

Τα ζώδια του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός και Ιχθείς), θα λειτουργείτε το 2019 με βάση το ένστικτό σας, κάτι που θα σας βοηθήσει να μη νιώθετε συχνά ότι υποφέρετε όπως γινόταν μέχρι τώρα. Οι Ιχθείς θα έχετε τη δυνατότητα να αρχίσετε κάτι νέο επαγγελματικά, ενώ οι Σκορπιοί θα σταματήσετε να παίρνετε παρορμητικές αποφάσεις και θα έχετε συναισθηματική ισορροπία, αρμονία στον προσωπική σας ζωή.

Ο Ερμής θα κινηθεί ανάδρομα 3 φορές. Από 5/3 έως 28/3 στους Ιχθείς, από 8/7 στο Λέοντα έως 1/8 στον Καρκίνο και από 31/10 έως 20/11 στο Σκορπιό. Αυτά τα διαστήματα θα υπάρχουν καθυστερήσεις, αναβολές σχεδίων, παρανοήσεις σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο, ενώ το παρασκήνιο θα είναι άφθονο. Αποφύγετε να μοιραστείτε μυστικά που δε θέλετε να αποκαλυφθούν ή να εμπιστευθείτε λάθος άτομα. Κρατήστε αποστάσεις απ ότι σας φοβίζει και για κανένα λόγο μην αλλάξετε την προσωπικότητά σας.

Ο Κρόνος λίγο πριν μας αποχαιρετήσει το 2018 μετακόμισε στον Αιγόκερω όπου και θα παραμείνει εκεί για όλο το 2019. Καθώς ο Αιγόκερως κυριαρχεί τις κυβερνητικές δομές της κοινωνίας: την πολιτική, την εκκλησία, τις μεγάλες εταιρίες, το νομισματικό σύστημα και την μακροοικονομία, θα δοθεί μεγάλη έμφαση σε αυτά.

Το πρώτο εξάμηνο θα είναι λίγο αποσταθεροποιητικό λόγω της επήρειας Ουρανού και Πλούτωνα, που φέρνουν ταλάντευση ανάμεσα σε ατομικές και συλλογικές αλλαγές. Στραφείτε σε αυτά που είναι πραγματικά σημαντικά και θα σας βοηθήσουν να βρείτε τρόπους να εξισορροπήσετε οικονομικά ζητήματα. Ο Δίας θα δίνει προστασία, γεγονός που υποδηλώνει ότι οι αλλαγές θα είναι απελευθερωτικές ή πολύ πιο θετικές. Κάντε μεγάλα όνειρα γιατί θα είστε σε θέση να εκπληρώσετε τις επιθυμίες σας και να διοχετεύσετε την ενέργειά σας προς τη σωστή κατεύθυνση.

ΤΥΧΕΡΑ ΖΩΔΙΑ 2019
1.     Παρθένος: Θα σας χαρακτηρίζει δύναμη, αντοχή, αποφασιστικότητα και πάνω απ 'όλα επαγγελματική επιτυχία. Ο πρώτοι τρεις μήνας θα σας φανούν δύσκολοι και θα περάσετε δοκιμασίες τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο, όσο και σε συναισθηματικό, αλλά πρέπει να διατηρήσετε τη δύναμή σας και να μην εγκαταλείψετε καθώς η σκληρή δουλειά θα αποφέρει καρπούς που θα τους απολαβάνετε όλη τη χρονιά.
2.     Τοξότης: Χάρη στη θετική επιρροή του Δία -πλανήτη της τύχης και της επιτυχίας- θα διανύσετε μια τυχερή και θετική χρονιά που θα περιλαμβάνει μεγάλα έργα και θα σας παροτρύνει να είστε τολμηροί και προσεκτικοί ταυτόχρονα. Το 2019 μπορεί να αποτελέσει σημείο καμπής για να ξεκινήσετε μια νέα επαγγελματική ή συναισθηματική πορεία. Ακολουθήστε και επιμείνετε στα όνειρά σας.
3.     Σκορπιός: Το 2019 θα σας φέρει μεγάλη ικανοποίηση σε συναισθηματικό και επαγγελματικό επίπεδο. Θα είστε ευτυχισμένοι και έτοιμοι να φτάσετε ακριβώς εκεί που θέλετε. Ακολουθήστε τα όνειρά σας με κάθε κόστος, γιατί η τύχη έρχεται σε εκείνους που ξέρουν να παίρνουν τη μοίρα στα χέρια τους και να δημιουργούν τα δικά τους πεπρωμένα. Ετοιμαστείτε για μία μαγική χρονιά.

ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ 2019

Κατά τη διάρκεια της νέας χρονιάς θα πραγματοποιηθούν 5 εκλείψεις:

-         Στις 6/1 Μερική Ηλιακή έκλειψη μαζί με Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, που θα σας φέρει ενέργεια και καλή διάθεση για να ξεφύγετε από την καθημερινότητα. Δείτε τις θετικές προοπτικές που σας ανοίγονται και αφήσετε πίσω το παρελθόν. Μικρές αλλαγές ακόμα και στην εμφάνισή σας, θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).
-         Στις 21/ 1 Ολική Σεληνιακή έκλειψη  μαζί με την Πανσέληνο στο Λέοντα, που σηματοδοτεί εντάσεις, άσχημες σκέψεις και σκληρά λόγια, ενώ πυροδοτεί κρίσεις και ρήξεις στο συναισθηματικό τομέα. Αποφύγετε κινδύνους και παγίδες σε οικονομικό επίπεδο. Κρατήστε τις ισορροπίες σε επαγγελματικό επίπεδο και μην προβείτε σε ακραίες αλλαγές που δεν έχουν μελετηθεί με κάθε λεπτομέρεια. Θα χρειαστεί να παλέψετε για τα κεκτημένα σας, αγνοώντας όσους προσπαθήσουν να σας κρατήσουν πίσω. Βρείτε τρόπους δράσης για να αποτινάξετε από πάνω σας ότι σας βαραίνει. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρο, Λέων, Σκορπιό, Υδροχόο) του 1ου δεκαημέρου.
-         Στις 2 Ολική Ηλιακή έκλειψη μαζί με Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, που θα είναι καταλυτική για να αλλάξετε συνήθειες και να πάτε ένα βήμα παραπέρα στη ζωή σας. Απομακρυνθείτε από ότι σας καθίζει αμέτοχους και ότι σας γυρνάει στο παρελθόν. Βρείτε λύσεις σε ότι σας ταλαιπωρεί  και δώστε τέλος σε δύσκολες καταστάσεις. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι)  του 2ου δεκαημέρου.
-         Στις 17 η Μερική Σεληνιακή έκλειψη μαζί με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω, θα επηρεάσει έντονα τον ψυχισμό σας προκαλώντας συναισθηματικές εξάρσεις. Επιβάλλεται να κρατάτε τις ισορροπίες, να αποφύγετε συζητήσεις που θα σας εκθέσουν και να απέχετε από παρασκηνιακές καταστάσεις. Μην αφήσετε τον εκνευρισμό να γίνει οδηγός σας, καθώς θα προκαλέσετε ρήξη σε σχέσεις ή συνεργασίες και θα βάλετε εμπόδια στα δημιουργικά σας σχέδια. Περισσότερο επηρεάζονται τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) του 3ου δεκαημέρου.
-         Στις 26 Δαχτυλοειδής Ηλιακή έκλειψη μαζί με Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, που φέρνει σημαντικές αλλαγές σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο. Οργανωθείτε, δείξτε την πυγμή και τις ικανότητες που διαθέτετε, κυριαρχείστε στο χώρο σας και εκμεταλλευτείτε τη δημιουργικότητά σας. Κρατηθείτε μακριά από υπερβολές, άτομα που δεν έχουν αποδείξει ότι είναι άξια εμπιστοσύνης και να κινείστε συνετά όταν διαχειρίζεστε κέρδη. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) του 1ου δεκαημέρου.