Social Icons

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

ΛΕΩΝ 2019


Η νέα χρονιά θα προσφέρει περισσότερο χρόνο για να εργαστείτε στην επίτευξη των στόχων σας. Παραμείνετε σταθεροί στις αξίες σας, βεβαιωθείτε ότι κάνετε γνωστό στους άλλους τι θέλετε στη ζωή σας και μην αφήστε κανέναν να σας αναγκάσει να κάνετε κάτι που δεν θέλετε. 


Οι συναισθηματικές σας επιθυμίες φέτος θα ικανοποιηθούν. Προχωρήστε σε νέες γνωριμίες, αν και δεν αποκλείεται να βρείτε την αγάπη μέσα από τον κύκλο των φίλων σας. Όσοι είστε δεσμευμένοι θα παραμείνετε σταθερά στη σχέση σας. Όλο το νέο έτος φροντίστε να έχετε χώρο και χρόνο για τον εαυτό σας και να μην καταναλώνεστε σε άλλους.

Το 2019 θα έχετε αρκετή ενέργεια ώστε να δουλέψετε περισσότερο και θα κάνετε επιπλέον χρήματα. Συνεργασίες στον επαγγελματικό χώρο και ανταλλαγή ιδεών, θα είναι ένας καλός τρόπος να ανεβείτε στον εργασιακό σας χώρο. Δείξτε τις ικανότητές σας χωρίς να φτάνετε στα άκρα. Χρησιμοποιήστε τα επιπλέον έσοδα που θα έχετε για να βελτιώσετε τη ζωή σας, να καλύψετε τις ανάγκες σας αλλά και για να διασκεδάσετε.

Η Σεληνιακή έκλειψη του Ιανουαρίου θα σας συντονίσει βαθύτερα με το συναισθηματικό σας κόσμο και τις προσωπικές σας ανάγκες. Τον Ιούλιο με τον Ερμή ανάδρομο, φροντίστε να είστε πιο υπομονετικοί με τους γύρω σας και να κάνετε με διαφορετικό τρόπο κάτι που θέλετε να το δοκιμάσετε ξανά και δεν πήγε όπως περιμένατε.  Από τον Αύγουστο και μετά προβείτε σε νέα ξεκινήματα, ταξίδια και εκμεταλλευτείτε την ενέργεια που θα έχετε για να συνεχίσετε ότι έχετε αρχίσει.

ΣΧΕΣΕΙΣ
Το 2019 θα είστε πιο ρομαντικοί και πιο στοργικοί, ώστε να απολαμβάνετε την αγάπη και ταυτόχρονα να διασκεδάζετε. Όσοι είστε ήδη σε σχέση κάντε πράγματα που θα την ανανεώσουν και θα σας κάνουν να αισθανθείτε σα να γνωριστήκατε πρώτη φορά. Μην αφήσετε τη σχέση σας να βαλτώσει ή φτάσετε στα άκρα σε στιγμές που θα νιώθετε συναισθηματική αναστάτωση. Το Μάρτιο που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα θα αποζητήσετε περισσότερη σταθερότητα από τη σχέση σα, ενώ δε θα λείψουν και επιστροφές από το παρελθόν. Οι αδέσμευτοι να είστε πιο ανοιχτοί στο παιχνίδι και να απολαμβάνετε την προσοχή που θα παίρνετε από τους άλλους. Συνεχίστε να αναζητάτε το άτομο που θα σας εμπνέει πνευματικά και θα σας κάνει να βλέπετε τον έρωτα σαν μια υπερβατική εμπειρία. 

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΕΡΓΑΣΙΑ – ΧΡΗΜΑ
Με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο να παραμένουν στον τομέα της εργασίας σας όλη τη νέα χρονιά, μπορείτε να εστιάσετε στην προσπάθεια να συνεχίσετε εργασίες που τραβούν την προσοχή σας με το σωστό τρόπο. Πειθαρχήστε, εργαστείτε εντατικά και εστιάστε σε μακροπρόθεσμους στόχους. Δε θα λείψουν οι ευκαιρίες επέκτασης που τελευταία σας είχαν λείψει. Ότι πληροφορίες πάρετε, διαχειριστείτε τις με σύνεση καθώς θα σας φανούν χρήσιμες και για το μέλλον. Οι ηλιακές εκλείψεις του Ιανουαρίου και του Δεκεμβρίου, βοηθούν να εστιάσετε στους στόχους σας, ενώ η σεληνιακή του Ιουλίου ξεκαθαρίζει το τοπίο, ώστε να εστιάσετε σε ότι είναι σημαντικό και να βάλετε μπροστά στις ιδέες σας. Ίσως θέσετε νέους στόχους και κατευθύνσεις στη ζωή σας, ώστε να είστε πιο ανεξάρτητοι. Επικεντρωθείτε στη βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης και σχεδιάστε μακροπρόθεσμα.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΑΝΑ ΜΗΝΑ


Ιανουάριος 2019: Το ξεκίνημα της χρονιάς είναι ένας καλός μήνας για να ξεχάσετε λάθη που έγιναν στο παρελθόν και να προχωρήσετε με ένα θετικό μυαλό.
Φεβρουάριος 2019: Θα είναι ένας πολυάσχολος μήνας γεμάτος κοινωνικές και επαγγελματικές υποχρεώσεις.
Μάρτιος 2019: Θα είναι ένας κουραστικός μήνας και θα πρέπει να χαλαρώσετε και να μειώσετε το άγχος σας.
Απρίλιος 2019: Δύσκολος μήνας σε προσωπικό επίπεδο, αλλά εξαιρετικός για να αυξήσετε τα χρήματά σας.
Μάιος 2019: Αυτός ο μήνας θα συνεχίσει να σας ανταμείβει οικονομικά.
Ιούνιος 2019: Κάντε ένα διάλλειμα από περιττές υποχρεώσεις και γνωρίστε καλύτερα τις εσωτερικές σας ανάγκες.
Ιούλιος 2019: Η επικοινωνία με την οικογένεια, τους φίλους και τους συναδέλφους σας θα είναι καθοριστική.
Αύγουστος 2019: Η ενέργειά σας θα είναι αυξημένη, αλλά φροντίστε να μην το παρακάνετε.
Σεπτέμβριος 2019: Φροντίστε να συνεργάζεστε με τους γύρω σας, τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε επαγγελματικό.
Οκτώβριος 2019: Να είστε προσεκτικοί σε ότι θα αφορά την εργασία και την υγεία σας.
Νοέμβριος 2019: Εάν θελήσετε να ξεκινήσετε κάτι καινούριο θα έχετε το πάθος που χρειάζεται.
Δεκέμβριος 2019: Ο τελευταίος μήνας του χρόνου θα είναι γεμάτος μαγεία και καλές δονήσεις για να προχωρήσετε στην επόμενη χρονιά.


Άντα Λεούση
Γρ. Λαμπράκη 109 – Πειραιάς
Τηλ: 210- 4131584 / 2104222828 (και fax)
6932232132 (Vodafone) / 6971709239(what’s up)
Site: www.virginialeousi.com