Social Icons

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018

Κυριακή 25/11 έως 1/12/18


ΚΡΙΟΣ: Παρόλο που απ’ ότι φαίνεται δε θα απαλλαγείτε οριστικά από τα βάσανά σας, θα μπορέσετε να βοηθηθείτε αποτελεσματικά και τα περιθώρια βελτίωσης που θα έχετε θα είναι αρκετά μεγάλα. Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική. Αποφύγετε παρακινδυνευμένες επιλογές που μπορούν να σας βλάψουν ποικιλοτρόπως. Σκεφτείτε καλά και ξανά αυτά που θα σας δώσουν ώθηση στην εργασία σας αλλά και μεγαλύτερη ικανοποίηση σε εσάς. Αποκομίστε θετικά ερεθίσματα μέσα από συζητήσεις, διαπιστώσεις ή προτροπές ατόμων που σας συμπαθούν και σας πιστεύουν, ώστε να μπορέσετε να αξιοποιήσετε με αποτελεσματικό τρόπο τα χαρίσματα και τις ικανότητές σας.


ΤΑΥΡΟΣ: Η συνειδητοποίηση μιας έλλειψης που έχετε, μια σημαντική σχέση με τις ιδιομορφίες της ή οι ανακατατάξεις στην επαγγελματική και οικογενειακή σας δομή, θα σας κάνει να αναθεωρήσετε πολλά από αυτά που είχατε ως δεδομένα. Χαμογελάστε καθώς είστε πολύ κοντά στο να δείτε πολλές επιθυμίες σας να παίρνουν σάρκα και οστά. Για εσάς ως επί το πλείστον θα προέχει η σταθερότητα της συναισθηματικής σας ισορροπίας, μια που αυτό που σας κυριαρχεί και συνήθως σας καθοδηγεί είναι το συναίσθημα που καθορίζει τις μεταπτώσεις τις διάθεσής σας για αρκετές πτυχές της καθημερινότητάς σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Συνεργασίες, συνεταιρισμοί, αλλά και πάσης φύσεως συμπράξεις οικονομικού τομέα, με σωστές κινήσεις θα καταλήξουν προς όφελός σας. Εάν θέλετε να ξεκινήσετε κάτι καλύτερο είναι απαραίτητο ένα ξεκαθάρισμα που θα προχωράει με πιο γρήγορους ρυθμούς. Ακόμα και για τα πιο σημαντικά πράγματα που έχετε να κάνετε, είναι καλύτερα να τα σχεδιάσετε, να τα οργανώσετε και να τα καταστρώσετε τώρα που θα απολαύσετε μεγαλύτερη τύχη. Αφήστε το χρόνο να σας δείξει τις πρώτες κινήσεις σας και δε θα το μετανιώσετε. Νιώθετε εξαντλημένοι για να δώσετε αγώνες, αλλά πρέπει να καταλάβετε πως πια δε χρειάζονται μάχες, αλλά αυτοπεποίθηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Όλα έχουν πάρει το δρόμο τους και η κατάληξη εκτός από ολοφάνερη θα είναι και λυτρωτική, οπότε μη φοβάστε να έρθετε αντιμέτωποι με τις καταστάσεις. Η παρουσία σας θα είναι αισθητή, η εικόνα σας πιο φωτεινή και η δημοτικότητά σας θα συνεχίζει να σας σώνει από κακοτοπιές. Οι σχέσεις σας θα αναπλάθονται διαρκώς και το πλανητικό σκηνικό θα σας βοηθήσει προς αυτήν την κατεύθυνση. Κάτι νέο μπορεί να γεννηθεί ή κάτι παλιό να μεταμορφωθεί. Προσδιορίστε σωστά τις απαιτήσεις σας αλλά και τις υποχωρήσεις που είστε διατεθειμένοι να κάνετε, προκειμένου να ανανεώσετε τις σχέσεις σας.

ΛΕΩΝ: Συζητήστε εκ βάθους με τους γύρω σας αυτά που σας προβληματίζουν και αυτά που θα θέλετε να γίνουν. Ο διάλογος σίγουρα θα είναι ο πιο γόνιμος τρόπος, γιατί αν ανακαλύψετε πως οι άλλοι δεν ανταποκρίνονται, τότε θα πρέπει να σκεφτείτε περισσότερο τον εαυτό σας.  Η διάθεσή σας θα βελτιωθεί κατά πολύ από τα μισά του μήνα και μετά και αυτό θα προσθέσει αναμφίβολα περισσότερους πόντους στη γοητεία σας. Εάν μέχρι τώρα είχατε την υποψία ότι η ζωή σας συχνά ερήμην σας καταναλωνόταν προσπαθώντας να μην πληγώσετε τους άλλους, σήμερα θα είναι πέρα για πέρα αποκαλυπτική.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το πρώτο σας μέλημα θα πρέπει να είναι να μην εγκαταλείπετε εύκολα ότι σας παρέχει κάποια ασφάλεια, μια που το εντελώς καινούριο απαιτεί περισσότερο χρόνο για να μπει σε εφαρμογή και να αποδώσει, γι’ αυτό κανονίστε τις προσδοκίες σας πριν ξεκινήσετε. Ορισμένοι από εσάς θα πάρετε σοβαρές αποφάσεις δέσμευσης ή αποδέσμευσης, ενώ κάποιοι από εσάς θα πάρετε την απόφαση να γυρίσετε οριστικά την πλάτη σε ότι σας πόνεσε πολύ και δεν άξιζε την αγάπη σας. Όπως και να έχουν τα πράγματα, το σίγουρο είναι πως το αποτέλεσμα θα είναι θετικό για εσάς. Οι ερωτικές δονήσεις από το παρελθόν, θα ανατρέψουν τα σημερινά δεδομένα σας και θα σας δώσουν μια γεύση δύναμης.

ΖΥΓΟΣ: Εάν ανήκετε σε εκείνους που περνούν μια μοναχική καμπή στη ζωή τους, θα μπορέσετε να βάλετε λίγο χρώμα στη ζωή σας μέσα από κάποια γνωριμία, αρκεί να μην κάνετε το λάθος να τη φορτώσετε με υπέρμετρες ελπίδες. Η ανακύκλωση κάποιων προβληματικών καταστάσεων στην προσωπική σας ζωή, θα αρχίσει να σας κουράζει μιας και βρίσκεστε σε μια δίνη επαναλαμβανόμενων λαθών. Πριν σας πιάσει απογοήτευση, σκεφτείτε πως αρκεί να θελήσετε κάτι και αν το πιστεύετε πολύ, μπορείτε να το πετύχετε. Οπότε, αποφύγετε την αυτολύπηση που σας πιάνει κάποιες φορές που δεν μπορείτε να έχετε τα πράγματα κάτω από τον έλεγχό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Στις 1 ο Ερμής περνάει ανάδρομος στο ζώδιό σας και ίσως να μην απέχετε πολύ από το να ανακαλύψετε και να αναγνωρίσετε πως εσείς οι ίδιοι στήνετε παγίδες στον εαυτό σας, ώστε να ακολουθήσει τις πιο δύσβατες ερωτικές επιλογές. Στην προσπάθειά σας να κρατήσετε την προσωπική σας ζωή μακριά από αδιάκριτα βλέμματα, δημιουργείτε μεγαλύτερες υποψίες στους άλλους και θα πρέπει να φροντίσετε αυτή την περίοδο οι ενέργειές σας να είναι πιο συντονισμένες με αυτό που νιώθετε και να δίνετε λιγότερη σημασία στις εντυπώσεις γύρω σας. Παλιές γνωριμίες θα χτυπήσουν την πόρτα σας, φουντώνοντας για άλλη μια φορά τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προετοιμαστείτε για μια επαγγελματική αναδιοργάνωση, καθώς είναι πολύ πιθανό να γίνει μια αλλαγή που επιθυμείτε. Καλό θα ήταν να αρχίσετε να ενεργείτε από τώρα, καθώς θα υπάρξουν ευκαιρίες και άνθρωποι που θα υποστηρίζουν τα αιτήματά σας και θα σας υποδείξουν τους τρόπους που θα πετύχετε τις επιδιώξεις σας. Πιστέψτε το, έρχονται καλύτερες ημέρες και θα πρέπει να παραμερίσετε τα προβλήματα των άλλων, ώστε να λύσετε τα δικά σας. Έτσι κι αλλιώς είναι απαραίτητο, γιατί έχετε κουραστεί αρκετά και δε θα μπορέσετε να είστε αποτελεσματικοί, αν δε βρείτε πρώτα μια συγκεκριμένη πορεία την οποία θα ακολουθήσετε πιστά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα υπάρξουν περισσότερες ευκαιρίες για να νιώσετε ψυχικά καλυμμένοι και να βρείτε τρυφερή ανταπόκριση στις λεπτές σας ευαισθησίες μέσα από ένα σύντροφο που εσείς θα επιλέξετε. Η ευελιξία σας στα χαριτωμένα φλερτ, θα κερδίσει όλο και περισσότερους θαυμαστές και εκ των πραγμάτων θα ξεκινήσει ένας κύκλος από άτομα που φαίνεται πως θα νιώθουν τις ανάγκες σας και θα συμμερίζονται τις ανησυχίες σας. Στις 27 με τον Άρη στους Ιχθείς σε εξάγωνο με τον Κρόνο στο ζώδιό σας, δεν αποκλείεται εντελώς απρόσμενα να ξεκινήσετε ερωτικές σχέσεις, αφού θα νιώθετε πως υπάρχει γόνιμο έδαφος για να παραδοθείτε, χωρίς να αντιστέκεστε από το φόβο πως μπορεί να πληγωθείτε για μια ακόμα φορά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η παιχνιδιάρικη διάθεσή σας θα συμπλέει με αυτά που θα νιώθετε, ενώ παράλληλα θα αισθάνεστε και πιο έτοιμοι να διεκδικήσετε κάποιον για σύντροφο που να ταιριάζει περισσότερο στην ιδιοσυγκρασία σας. Τα γεγονότα θα τρέχουν πριν από εσάς και μπορείτε τώρα να κάνετε τους ελιγμούς σας όσοι έχετε μακροχρόνια σχέση και να περάσετε τα μηνύματα που θέλετε, ώστε να νιώσετε πιο ελεύθεροι όσο αφορά τις νέες σας δραστηριότητες. Βέβαια, φροντίστε να μην το παρακάνετε με τις προσωπικές σας φιλοδοξίες, για να μη χρειαστεί να ρισκάρετε τις μεταξύ σας ισορροπίες.

ΙΧΘΥΣ: Εκφράστε τις επιθυμίες σας με εναλλακτικές επιλογές και εφαρμόστε τις με το μικρότερο τίμημα. Βγάλτε από πάνω σας την τάση που έχετε να δημιουργείτε γύρω σας συνεχώς υποχρεώσεις που δε σας αφήνουν προσωπικό χώρο για να σκεφτείτε και να πάρετε αποφάσεις, μόνο και μόνο για να ξεφεύγετε από τις δύσκολες στιγμές. Ανοίξτε συζήτηση εφ’ όλης της ύλης με το σύντροφό σας και μη το βάλετε στα πόδια. Πρέπει να συζητήσετε διεξοδικά με το έτερόν σας ήμισυ αφού εμμέσως πλην σαφώς θα σας δοθεί η ευκαιρία να προβάλετε συγκεκριμένους λόγους από την πλευρά σας.