Social Icons

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 2019


Το 2019 θα είναι για εσάς μια καινούρια αρχή. Θα μπορείτε να είστε πιο ακριβείς σε κάθε πτυχή της ζωής σας και επιτυχημένοι. Βάλτε τα δυνατά σας και συνεχίστε να εργάζεστε στους προσωπικούς σας στόχους.


Σε προσωπικό επίπεδο θα είστε αρκετά δυναμικοί. Όσοι είστε ήδη σε μια σχέση που θέλετε να κρατήσετε, αφήστε το σύντροφό σας να πάρει τα ηνία για να μη βρεθείτε σε μια καθημερινότητα που θα σας φαίνεται ρουτίνα. Πρέπει να ξέρετε τι χρειάζεστε και με ποιον θέλετε να είστε. Πάρτε λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τον εαυτό σας προτού να γνωρίσετε κάποιον άλλο. Είναι αρκετά σημαντικό τη νέα χρονιά να περάσετε χρόνο με τους φίλους και την οικογένειά σας, που θα είναι δίπλα σας όταν τους χρειάζεστε, οπότε είναι σημαντικό να ενισχύσετε τους δεσμούς σας μαζί τους.

Φέτος μην προσπαθήσετε να ολοκληρώσετε πολλούς στόχους, ενώ είναι σημαντικό να μοιράζεστε σωστά το χρόνο σας. Εστιάστε στην εργασία όταν βρίσκεστε στον επαγγελματικό σας χώρο και στην οικογένειά σας όταν βρίσκεστε στο σπίτι. 

Από τα μέσα Αυγούστου μέχρι το Σεπτέμβριο που ο Άρης θα κινείται στο ζώδιό σας, θα είστε γεμάτοι ενέργεια και ενθουσιασμό. Ασχοληθείτε με νέα πράγματα, αρπάξτε ευκαιρίες ή κάντε ταξίδια. Αναλάβετε πρωτοβουλίες για ότι θέλετε και επωφεληθείτε τις στιγμές.

Ο Ερμής που είναι κυβερνήτης σας, θα κινείται ανάδρομος τον Μάρτιο επηρεάζοντας τις σχέσεις σας, τον Ιούλιο στοχεύοντας τον ψυχισμό και τις φιλίες σας και τον Νοέμβριο φέρνοντας εμπόδια στα πρακτικά σχέδιά σας. Αυτά τα διαστήματα να είστε πιο υπομονετικοί και να δώσετε στον εαυτό σας αρκετό χρόνο για να κάνετε τα πράγματα με διαφορετικούς τρόπους.

ΣΧΕΣΕΙΣ
Εστιάστε στο να είστε περισσότερο αφοσιωμένοι στους ανθρώπους που αγαπάτε και να πάρετε πιο σοβαρά τις ερωτικές σας σχέσεις. Μπορείτε να απομακρύνεστε από δίπλα σας όσους δεν αισθάνεστε μαζί τους ισχυρή σύνδεση και να πλησιάσετε περισσότερο αυτούς που σας ταιριάζουν. Θα θελήσετε κάτι έντονο και παθιασμένο με κάποιον που μπορεί να δεσμευτεί. Να είστε συμπονετικοί, συναισθηματικοί και κατανοητοί σε αυτά που ζητάτε, ώστε να υπάρχουν όρια. Η ηλιακή έκλειψη του Ιανουαρίου σας φέρνει πιο κοντά στην οικογένειά σας, ενώ η σεληνιακή έκλειψη του Ιουλίου, δημιουργεί ψυχρότητα. Η χρονιά τελειώνει με την ηλιακή έκλειψη του Δεκεμβρίου, που θα σας κάνει ρομαντικούς και θα βάλετε προτεραιότητα στην αγάπη.

ΚΑΡΙΕΡΑ – ΕΡΓΑΣΙΑ – ΧΡΗΜΑ
Από τον Απρίλιο μέχρι τα μέσα Μαΐου, θα είστε πειθαρχημένοι και θα εστιάζετε ευκολότερα σε αυτό που θέλετε να επιτύχετε, ενώ θα εργάζεστε σκληρότερα για να φτάσετε στους στόχους. Ορίστε νέους στόχους για τον εαυτό σας, μελετήστε μακροπρόθεσμα σχέδια και παραμείνετε στην πορεία που έχετε χαράξει. Αναλάβετε νέες ευθύνες, δώστε καλές εντυπώσεις στους σωστούς ανθρώπους και κάντε σημαντικές γνωριμίες. Φέτος θα λάβετε αναγνώριση για τους κόπους σας. Από τον Οκτώβριο έως τα μέσα Νοεμβρίου, επικεντρωθείτε σε οικονομικά θέματα, διεκδικήστε ότι σας ανήκει και συγκεντρώστε πληροφορίες και συμβουλές για να πετύχετε αύξηση εσόδων. Όσο εύκολο σας είναι να κερδίσετε χρήματα, τόσο εύκολο είναι να τα ξοδέψετε, οπότε προσπαθήστε να κρατηθείτε μακριά από έξοδα.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΑΝΑ ΜΗΝΑ
Ιανουάριος 2019: Θα είναι ένας ταραχώδης μήνας γεμάτος επιπλοκές, αλλά αυτό μπορεί να αποδειχθεί οικονομικά καρποφόρο.
Φεβρουάριος 2019:  Ευνοϊκός και ευοίωνος μήνας γεμάτος με πολλή ενέργεια και ευτυχία, γι’ αυτό χαμογελάστε.
Μάρτιος 2019: Θα υπάρξουν πολλές αλλαγές που θα προσδώσουν οφέλη μακροπρόθεσμα.
Απρίλιος 2019:  Αυτό το μήνα οι σχέσεις σας θα είναι και καλές και άσχημες, γι’ αυτό χειριστείτε τις καλά.
Μάιος 2019: Ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και κάντε έναν απολογισμό πραγμάτων.
Ιούνιος 2019: Να είστε σχολαστικοί και εξειδικευμένοι και μπορείτε εύκολα να ξεπεράσετε αυτό το άγχος.
Ιούλιος 2019: Θα υπάρξουν απρόσμενα γεγονότα και συμβάντα που θα απαιτήσουν να δείξετε τη δύναμή σας.
Αύγουστος 2019: Είναι ένας καλός μήνας για να πάρετε αποφάσεις που θα  σχετίζονται με το σπίτι και τον εργασιακό σας χώρο.
Σεπτέμβριος 2019: Η αδιαφορία που θα δείξετε για τα πάντα, μπορεί να προκαλέσουν κάποια προβλήματα.
Οκτώβριος 2019: Επωφεληθείτε οικονομικά μελετώντας τις πληροφορίες που θα λάβετε προς συμφέρον σας.
Νοέμβριος 2019: Αφήστε για λίγο στην άκρη τις ανέσεις σας και πειραματιστείτε.
Δεκέμβριος 2019: Η χρονιά τελειώνει και χρειάζεται να προσπαθήσετε περισσότερο σε πολλούς τομείς αν θέλετε να έχετε επιτυχία.

Άντα Λεούση
Γρ. Λαμπράκη 109 – Πειραιάς
Τηλ: 210- 4131584 / 2104222828 (και fax)
6932232132 (Vodafone) / 6971709239(what’s up)
Site: www.virginialeousi.com