Social Icons

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018


ΚΡΙΟΣ: Προσπαθήστε να βρείτε τις σωστές λύσεις σε θέματα οικογενειακά που σας απασχολούν. Ακροβατείτε στα όρια της υπερβολής και δεν χρειάζεται να αντιδράτε σπασμωδικά.

ΤΑΥΡΟΣ: Υπολογίστε σωστά τις κινήσεις σας πριν πάρετε αποφάσεις που θα αφορούν τον οικονομικό τομέα. Εάν δε θέλετε να ξεσηκώσετε διαμαρτυρίες, να είστε πιο διακριτικοί και ευγενικοί.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Με το να επιμένετε στις απόψεις σας, θα πετύχετε το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που θέλετε. Παρατηρήστε τις αντιδράσεις των ανθρώπων που βρίσκονται γύρω σας και θα ανακαλύψετε πολλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι κρίσεις ανεξαρτησίας που σας πιάνουν θα ενοχλήσουν το σύντροφό σας. Η δυσαρέσκεια που εισπράττετε προέρχεται από τη διογκωμένη φαντασία, που τα πλάθει όπως θέλει.

ΛΕΩΝ: Δείτε τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία, για να μη τα βλέπετε όλα μαύρα. Σταθεροποιήστε φιλίες και γνωριμίες που θα κάνετε και εκμεταλλευτείτε τις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εάν κάποιοι είναι δύσπιστοι μαζί σας, μην προσπαθείτε με το ζόρι να τους πείσετε. Μην επιδιώκετε ακατόρθωτα πράγματα, για να προωθήσετε τα καινούρια σας σχέδια.

ΖΥΓΟΣ: Θέματα που αφορούν άλλους δε χρειάζεται να σας απασχολούν διαρκώς και να σας αναλώνουν. Εάν θέλετε να γίνετε πιο αποδοτικοί, φροντίστε να οργανωθείτε περισσότερο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βασιστείτε στις δυνάμεις σας και μην τα περιμένετε όλα από τους άλλους. Μην επαναστατείτε επειδή απαιτείτε περισσότερη δουλειά και λιγότερη διασκέδαση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κάντε καινούριες γνωριμίες που θα σας ανοίξουν νέους δρόμους στον επαγγελματικό σας χώρο. Μην είστε κτητικοί απέναντι στο σύντροφό σας και ζηλεύετε χωρίς να έχετε αποδείξεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εκφράστε με ήπιο τρόπο τα παράπονα που δε σας αφήνουν να χαλαρώσετε και μην αφήσετε τον εαυτό σας να πέσει σε μελαγχολία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην αλλάζετε σχέδια στα οποία έχετε δει πρόοδο, για άλλα που δεν υπάρχουν σίγουρα αποτελέσματα. Εάν νιώθετε κουρασμένοι βρείτε χρόνο να χαλαρώσετε.

ΙΧΘΥΣ: Ανταλλάξτε επιχειρήματα σε συζητήσεις του εργασιακού χώρου, χωρίς να τσακωθείτε. Φανείτε προσεκτικοί στις κινήσεις σας, γιατί δε σας συμφέρει να ταραχθούν οι ισορροπίες της ζωής σας.