Social Icons

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018


ΚΡΙΟΣ: Οργανώστε τη μέρα σας και μην επιτρέπετε αλλαγές που θα σας βγάλουν από το πρόγραμμά σας. Εάν δε σταματήσετε να φλερτάρετε ανεξέλεγκτα, πολύ σύντομα θα μείνετε μόνοι.

ΤΑΥΡΟΣ: Μη στοχεύετε στο φεγγάρι, γιατί υπάρχει κάτι που δεν αφήνει τη σχέση σας να απογειωθεί. Εάν βρίσκεστε σε μεταβατική περίοδο μην ψάχνετε να βρείτε αιτίες για να πληγώσετε ο ένας τον άλλον.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Επωφεληθείτε από τις συνθήκες και βρεθείτε με άτομα που εκτιμάτε. Ξεκουραστείτε για να μπορέσετε να ξαναμπείτε στους κανονικούς σας ρυθμούς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βρείτε το σωστό τρόπο για να πείτε αυτά που σας προβληματίζουν, ώστε να μη δώσετε λάθος εντυπώσεις. Βάλτε προτεραιότητα σε θέματα που εκκρεμούν και λύστε τα άμεσα.

ΛΕΩΝ: Η αστάθεια που έχετε τελευταία στην ερωτική σας ζωή, θα βρει τους φυσιολογικούς της ρυθμούς. Μη λάβετε μέρος σε συζητήσεις που θα γίνουν κουτσομπολιά και σχόλια για άτομα που απουσιάζουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μη θεωρείτε δεδομένες, υποχωρήσεις που γίνονται από άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος. Ξεκαθαρίστε τι ζητάτε και θέλετε από μία σχέση και μετά προσπαθήστε να το βρείτε.

ΖΥΓΟΣ: Κάντε τα επαγγελματικά σας σχέδια πραγματικότητα, αφού πρώτα παρακάμψετε κάποιες πρακτικές δυσκολίες. Για να αποδείξει ο χρόνος την αθωότητά σας, φροντίστε να είστε καθαροί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ότι δε σας ικανοποιεί αντικαταστήστε το, γιατί οι αλλαγές θα σας αναζωογονήσουν. Πείτε ευθέως αυτά που θέλετε να πείτε χωρίς να θίξετε υπολήψεις και μην κινείστε παρασκηνιακά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποδεχθείτε κοινωνικές προσκλήσεις που θα σας βοηθήσουν με καινούριες γνωριμίες. Εμπλουτίστε την ερωτική σας ζωή με εκπλήξεις και απολαύστε την.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εάν αυτό που θέλετε είναι να κερδίσετε τις εντυπώσεις, προσπαθήστε να ηρεμήσετε. Διαμεσολαβήστε αν περνάει από το χέρι σας σε μια κρίση που περνά φιλικό σας ζευγάρι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ξεπεράστε κάποιες αναστολές που έχετε και δε σας επιτρέπουν να χαρείτε τη ζωή. Μην αναλαμβάνετε περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις από αυτές που μπορείτε να αντέξετε.

ΙΧΘΥΣ: Οι απότομες εναλλαγές της διάθεσης και της ψυχολογίας σας, κουράζουν τους άλλους. Διαπραγματευτείτε ορισμένες καταστάσεις που σας κουράζουν πριν φτάσετε στα άκρα.