Social Icons

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018


ΚΡΙΟΣ: Διατηρήστε την προσοχή σε συνδυασμό με την επιμέλεια της εργασίας σας, για να μην εκτεθείτε σε αυτόν τον τομέα και στη συνέχεια γευτείτε αυτό που θέλατε από την αρχή.

ΤΑΥΡΟΣ: Δεν είστε έρμαια της τύχης, απλώς αυτή την εποχή θα ταλαιπωρηθείτε λίγο, γι’ αυτό φροντίστε να μετριάσετε και τις επιρροές που θα δέχεστε.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα σας προσφερθούν καινούριες επαγγελματικές ευκαιρίες για να αναπτυχθείτε. Βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει και διοχετεύστε την με τον καλύτερο τρόπο στον εργασιακό χώρο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ευνοούνται οι σχέσεις και οι συνεργασίες αρκεί και εσείς να δείξετε πνεύμα συνεργασίας. Κάντε υπομονή, γιατί με τίποτα δεν πρέπει να βγείτε έξω από το παιχνίδι.

ΛΕΩΝ: Το τονωμένο ηθικό θα σας κάνει να αμύνεστε και να επαναστατείτε, όμως, να είστε προσεκτικοί για να μην οδηγηθείτε στην υπερβολή και χάσετε ευκαιρίες που θα αυξήσουν τα εισοδήματά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Καλυτερέψτε τις σχέσεις με τους γύρω σας και με το σύντροφό σας. Κατανοήστε τους άλλους και δώστε σημασία σε αυτά που λένε, για να μπορέσουν να σας ανοιχτούν και να σας στηρίξουν.

ΖΥΓΟΣ: Θα δημιουργηθούν πολλά εμπόδια στα αισθηματικά, κοινωνικά και επιχειρηματικά σας σχέδια και μόνο με ψυχραιμία θα βρείτε τις σωστές διεξόδους για να προχωρήσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα παρατηρηθεί μια αλλαγή στο κλίμα και μια σταδιακή έμφαση στις φιλικές και επιχειρηματικές σας σχέσεις. Ασχοληθείτε με την εμφάνιση σας, όσο μπορείτε περισσότερο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην αφήσετε το φόβο ή τη θλίψη που σας προκαλούν εξωτερικά γεγονότα να σας κυριεύσουν. Ελιχθείτε δυναμικά στον εργασιακό χώρο και φτάστε ακόμα πιο κοντά στους στόχους σας με απόλυτη επιτυχία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ίσως το πεπρωμένο να δοκιμάζει την αντοχή ή τις επιθυμίες σας, αφού η επίτευξη αυτού που αγαπάτε ή που επιδιώκετε να πετύχετε, έχει σκοπό να σας ταλαιπωρήσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάποιες καταστάσεις που καλείστε να αντιμετωπίσετε θα σας φαίνονται βουνό, παρόλο που στο παρελθόν έχετε αντιμετωπίσει ακόμα μεγαλύτερε δυσκολίες.

ΙΧΘΥΣ: Η τύχη θα βοηθήσει να αρχίσετε καινούριες προσπάθειες, γι’ αυτό μην αφήσετε μαύρες σκέψεις να κρατήσουν σε στασιμότητα οικογενειακά, επαγγελματικά ή προσωπικά σας ζητήματα.