Social Icons

Τρίτη 3 Ιουλίου 2018

Τρίτη 3 Ιουλίου 2018


ΚΡΙΟΣ: Εάν δεν μπορείτε να δείξετε ευγνωμοσύνη στο σύντροφό σας που είναι αποφασισμένος να σας αφιερώσει περισσότερο χρόνο, τουλάχιστον μην τον αδιαφορείτε.

ΤΑΥΡΟΣ: Αλλάξτε τακτική και μην παίζετε παιχνίδια δύναμης γιατί θα χάσετε. Μεταδώστε στους συνεργάτες σας τον ενθουσιασμό που έχετε αυτές τις ημέρες.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν υπάρχουν κάποιοι που σας αμφισβητούν, δώστε τους πιο πειστικές αποδείξεις. Μην πειραματίζεστε με φιλικές σχέσεις που έχουν αποδείξει εδώ και καιρό ότι είναι ανθεκτικές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην ψάχνετε αφορμές για να προσάψετε κάτι αρνητικό στο σύντροφό σας. Αφού σας φροντίζει και σας εμπιστεύεται, δεν είναι ανάγκη να είστε τόσο καχύποπτοι.

ΛΕΩΝ: Σε δύσκολους συνεργάτες φερθείτε με τυπικότητα για να μην υπάρξουν προστριβές και εντάσεις. Εάν δε δείτε ολοκληρωμένη τη δουλειά του συνεργάτη σας, μη βιαστείτε να τον κατηγορήσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σε συζήτηση που θίγει άτομα που δεν είναι παρόντα, απαιτείται να αποχωρήσετε διακριτικά. Απελευθερωθείτε από σκέψεις άνευ ουσίας, που σας κρατούν σε αδιέξοδο.

ΖΥΓΟΣ: Η καχυποψία δεν είναι εύκολο να απαγκιστρωθεί από το μυαλό σας, αν δεν το ελέγξετε άμεσα. Για να επικοινωνήσετε καλύτερα, συνδυάστε τη λογική με τα συναισθήματά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αναμοχλεύονται συναισθήματα, πρακτικές σκοπιμότητες και κάθε είδους συναλλαγές και προοπτικές που θα σας αλλάζουν συνέχεια κατεύθυνση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν νιώσετε φοβίες, ανασφάλειες και αμφιβολίες να βγαίνουν στην επιφάνεια και να σας γεμίζουν αγωνία, μη φανείτε δύσπιστοι και βάλετε μπροστά για καινούρια σχέση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να επουλώσει συναισθηματικά τραύματα του παρελθόντος κι αναθεωρήστε κάποια από τα σχέδια που έχετε για το άμεσο μέλλον σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποκομίστε όσα περισσότερα μπορείτε, σε πρακτικό και σε ηθικό επίπεδο, γιατί μέσα από τη διαφορετικότητα των σχέσεων, θα βρείτε τη συμπαράσταση που αποζητάτε.

ΙΧΘΥΣ: Ο δρόμος που έχετε να διανύσετε για να έχετε καλή πορεία στις σχέσεις σας είναι ακόμα αρκετά μακρύς, γι’ αυτό αξιολογήστε τις με καθαρό μυαλό, αφήνοντας στην άκρη πιέσεις και υπερβολές.