Social Icons

Κυριακή 1 Ιουλίου 2018

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΙΟΥΛΙΟΣ 2018

Οι πλανήτες ταξιδεύουν μέσα στο Ηλιακό σύστημα, αυξομειώνοντας την απόστασή τους και σχηματίζοντας όψεις. Το πέρασμά τους από τα ζώδια, η θέση τους και οι διελεύσεις που κάνουν μας δίνουν στοιχεία πως θα μας επηρεάσουν τις μέρες μας. 

Ας δούμε πως θα κινηθεί ο Ιούλιος...



Στις 5 ο Ερμής στο Λέοντα σε αντίθεση στον Άρη ανάδρομο στον Υδροχόο, προκαλεί καθυστερήσεις, αναταραχές και ανατροπές. Προσπαθήστε να είστε αντικειμενικοί, ψύχραιμοι απέναντι στις καταστάσεις και να μην ξεσπάτε πάνω σε άλλους που δε φταίνε.

Στις 8 ο Ήλιος στον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα ανάδρομο στους Ιχθείς, κάνει τη διαίσθησή σας να λειτουργεί άψογα ώστε να λύσετε ότι σας απασχολεί, αλλά λόγω του ανάδρομου Ποσειδώνα θα έχετε την τάση να κρύβεστε βάζοντας μόνοι σας εμπόδιο στο δρόμο σας.

Στις 9 ο Ερμής στο Λέοντα σε τετράγωνο με το Δία ανάδρομο στο Σκορπιό, δημιουργεί σωρεία υποσχέσεων μη πραγματοποιήσιμες. Μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, γιατί θα καταλήξετε σε λανθασμένα συμπεράσματα και θα εκτεθείτε.

Στις 10 ο Δίας επιστρέφει σε ορθή πορεία στο Σκορπιό και θα μπορείτε ευκολότερα να ψυχολογείτε τους γύρω σας και τις καταστάσεις. Κάντε σταθερά βήματα και έχετε ανοιχτά τα μάτια σας, καθώς μυστικά που θα αποκαλυφθούν θα σας βοηθήσουν να δείτε πιο ξεκάθαρα το μέλλον σας. Η Αφροδίτη περνάει στην Παρθένο και καθώς σε αυτή τη θέση είναι σε πτώση, θα υπάρχει δυσκολία στην έκφραση σε αντίθεση με τις απαιτήσεις που θα αυξάνονται. Αλλάξτε συνήθειες που ξέρετε ότι δε σας προσφέρουν τίποτα και ασχοληθείτε εντατικά με υποθέσεις του επαγγελματικού σας τομέα.  Σε προσωπικό επίπεδο προσπαθήστε να μην είστε επικριτικοί και γκρινιάρηδες.

Στις 12 η Αφροδίτη στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, δίνει σύνεση και λογική, αλλά λόγω του ανάδρομου Ουρανού θα εκφράζεστε εγωκεντρικά και απότομα απέναντι στους άλλους. Ο Ήλιος στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα ανάδρομο στον Αιγόκερω, προκαλεί ακραίες συμπεριφορές και αντιδράσεις. Κρατηθείτε μακριά από άτομα που θα σας προκαλέσουν και μην παίξετε το παιχνίδι τους.

Στις 13 πραγματοποιείται Μερική έκλειψη Ηλίου μαζί με Νέα Σελήνη στον Καρκίνο. Ωθεί στην αναζήτηση των βαθύτερων αναγκών και ταυτόχρονα ριζικών αλλαγών. Αυξάνεται η αυτοπεποίθηση και ενισχύεται η σιγουριά και η ασφάλεια. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως) του 3ου δεκαημέρου.

Στις 14 η Αφροδίτη στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Κρόνο ανάδρομο στον Αιγόκερω, φέρνει ισορροπία και κάνει τη μέρα για συνεργασίες, ενώ δε θα σας λείψει και η βοήθεια από σημαντικά άτομα.

Στις 22 η Αφροδίτη στην Παρθένο σε εξάγωνο με το Δία στο Σκορπιό, μειώνει δυσκολίες, αντιστάσεις και φέρνει τύχη και ευκολία στις υποθέσεις σας. Εκμεταλλευτείτε αυτήν την όψη προς όφελός σας και δεχθείτε βοήθεια από φίλους και συνεργάτες.

Στις 24 η Αφροδίτη στην Παρθένο σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα ανάδρομο στους Ιχθείς, σας γεμίζει ανασφάλειες με αποτέλεσμα να γίνεστε πιεστικοί απέναντι στους άλλους και να αυξάνονται τα παράπονα και οι γκρίνιες.

Στις 25 ο Ήλιος στο Λέοντα σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, δημιουργεί τάσεις για έντονη κριτική , νεύρα και ζήλιες. Είναι μία δύσκολη αλλά και πολύ σημαντική όψη, καθώς φέρνει αλλαγές σε παγκόσμιο επίπεδο και η επιρροή του διαρκεί.

Στις 26 ο Ερμής περνάει σε ανάδρομη πορεία στο Λέοντα, μειώνοντας τον ενθουσιασμό σας. Κατανοείστε τι συμβαίνει γύρω σας τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο, όσο και σε προσωπικό. Αποφύγετε να πάρετε οριστικές αποφάσεις ή να ξεσπάσετε, ειδικά σε θέματα που θα αφορούν σχέσεις. 

Στις 27 πραγματοποιείται Ολική έκλειψη Σελήνης μαζί με Πανσέληνο στον Υδροχόο. Αναπτύσσει την προσωπική δύναμη και φέρνει προσωπική εξέλιξη. Θα υπάρχουν πιέσεις και αρκετό άγχος πάνω σε συνεργασίες, αλλά περιορίζοντας την ατομικότητα τα εμπόδια θα ξεπερνιούνται ευκολότερα. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) του 1ου δεκαημέρου. Ο Ήλιος στο Λέοντα σε αντίθεση με τον Άρη ανάδρομο στον Υδροχόο, κάνει τη μέρα ακατάλληλη για να πάρετε αποφάσεις ή να βάλετε μπροστά νέα σχέδια και στόχους. Κρατήστε τα νεύρα σας μακριά από τον οικογενειακό χώρο.

Στις 28 η Αφροδίτη στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα ανάδρομο στον Αιγόκερω, φέρνει κέρδη από συνεργασίες και αυξάνει τα έσοδα, αλλά οι ευκαιρίες θα είναι περιορισμένες λόγω της ανάδρομης κίνησης του Πλούτωνα.